Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 698,111
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Sedat Bey ben videoyu göremiyorum, mail atmanız mümkün mü?

hsbasar' Alıntı:
Bu da benim favori videom, izle izle doymuyorum. ;D
bilgisayarıma bile indirdim

http://www.youtube.com/watch?v=oRqmJxhPNZw

Etiketler

herkeze günaydın, buraya ekeldiğiniz videoları izleyemiyorum. nasıl izlicem konusunda bilgi verirmisiniz

FJ40 iyidir ama aşırıyada kaçmamak lazım.
Millet barbekü yaparken sen git deniz gibi nehre dal ;D

http://realcruiser.com/rescue/rescue.html

Arkadaşlar videolar youtube dan olduğu için göremiyor olabilirsiniz.
e-posta için boyutları çok büyük

eklenen videoları hiç bir şekilde izleyemiyecekmiyiz. bişekilde olması lazımda. hilux u olan varmı içinizde

yanlış hatırlamıyorsam ktunel diye bir program kullanıyor arkadaşlar.
bilenler yazacaktır birazdan ;)

forumun teknik bölümlerinde, dns ayarlarını manuel olarak girip interneti sansürsüz şekilde kullanabilmenin resimli anlatımı vardı
bunun dışında bir yöntem bilmiyorum. Hatta şöyle de bir kısayol ekliyorum

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=37696.0

pandipieri' Alıntı:
Herkese gunaydin ve Nbalsarı ve Doğanbey hosgeldiniz, arkadaslarin da belirttigi gibi daha yeni bir vx100 sahibi oldum, izmirde yasyorum ama su an istanbuldayim yusuf usta araca lpg kiti takiyor bu arada tum gezenbilire selamı var... persembe ya da cuma gunu de temservise ugramayı dusunuyorum...islemler bitince fotoları yollarım izmirde yardimci olabilecegim bir konu olursa her zaman hazirim, sahibinden.com daki hemen tum vx100leri gordum (yerinde inceledim anlaminda:smiley:) yardimci olurum bilgiler konusunda ancak su an istanbulda oldugumdan foruma baglanmam biraz zor oluyor su isler bitsin herseyi yazarim. bu arada nbalsari dostum izmirdeymissn madem benim cok yakin bir dstum var murat balsari var mı yakinlik...?

Sedat Bey Murat Balsarı akrabam olur, eşi de üniversiteden arkadaşım. Şu 3 milyonluk İzmir'in ne kadar küçük olduğunun bir kanıtı daha. :smiley:

Madem yeni aldınız vx100'ü, tecrübeleriniz tazedir. Paylaşırsanız çok sevinirim.

Tuğsan Bey, diğer başlık ve postlarınızı da okudum dün akşam, sayenizde LC konusunda baya bilgilendim. Önce gözüm korktu, ama forumdaki samimiyet ve yardımseverliği görünce korkum geçti, hatta teşvik edici oldu. Sizin şahzınızda forumdaki samimi hava için tüm üyelere teşekkürler.

Serkan Bey'le görüştükten sonra Antalya'ya gidip gitmemeye karar vericem. Gitmeden Ahmet Usta'ya da haber veririm.

Pazar günü bir aylığına yurt dışına çıkıyorum yine. 1 hafta'da temiz bir araç bulursam, fırsatı kaçırmamak için alıp da giderim. Yoksa kasım sonuna kısmet.

Sedat Bey, dün geceki mesajlardan kaldı aklımda tabii, pardon :smiley:

LR yurtdışında ve şirkete ait. Burada binek kullanıyorum (şimdilik :smiley: ).

toyota camiası selam ismimi toyota buluşmasına yazdırdım vx80 aracımla geliyorum savulun ;D hepinize selamlar ahmet başkanımızın organizesinin bir parcasıyım aynızamanda vx 100 aracımdavardır isteyene bilginiz olsun..

Hoşgeldiniz Doğan bey,

Antalya coşmuş valla, ne yaptınız bütün Toyotaları orayamı topladınız :D
Antalyadan kim yazarsan en az 2 tane Toyotası var.

hsbasar' Alıntı:
Hoşgeldiniz Doğan bey,

Antalya coşmuş valla, ne yaptınız bütün Toyotaları orayamı topladınız :D
Antalyadan kim yazarsan en az 2 tane Toyotası var.

selam kardeşimantalyayı ilk toyotayı getiren biriyim uzun zaman yurt dışında yaşadım dolayısıyla butür araçlarla haşırneşirim merakımıda burda devam ettiriyorum toyotacı olmak bir ayrıcalık diyorum bennnnn.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,606
Kaydolan Son Üyemiz
Alesta 67

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR