cihanülker
Zirve
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi
doğan bey su sporları işi ile ilgileniyormusunuz ?
doğan bey su sporları işi ile ilgileniyormusunuz ?
cihanülker' Alıntı:doğan bey su sporları işi ile ilgileniyormusunuz ?
doğan66' Alıntı:selam cihan ben ametin ordan yazıyorum senitanıyorum evet su suprları ile uğraşıyorum.
alihay' Alıntı:sadat abi ne oldu vx80
hsbasar' Alıntı:Ali bekliyoruz henüz.
Ben halen yurt dışındayım, ayrıca hem benim aracıma ciddi bir alıcı yok hemde uygun bir VX80 bulamadık
CDM-SUBARU' Alıntı:Yakında,bu gidişle buluşmanın adını Antalya buluşması olarak değiştiricez gibime geliyor ;D
Bu arada hoşgeldiniz.
cihanülker' Alıntı:sedat valla işin zor ,80 ler uçmuş bence düşünme bile kardeş ,100 ler daha ekonomik ve konforlu parça fiyatları 3-aşağı 5 yukarı aynı
hsbasar' Alıntı:Haklısın Cihan bey,
VX100 sayıcada fazla olduğu için uygun fiyat. Bekliyorum bakalım, benim ihtiyar satıldığı zaman durumu tekrar değerlendireceğim.
cihanülker' Alıntı:sedat yükseltme kiti siparişi verdim ,80 den nerdeyse daha ucuz anla yani
hsbasar' Alıntı:Bu arada Toyota buluşmasına kadar beklemeyi, satılmadı ise bir müddet dahat FJ40 ile devam etmeyi planlıyorum.
Benim araç her yere gitmeye hazır, sadece görsel kısımları eksik.
O nedenle yakında yapmayı planladığım geziye yeni bir araç hazırlamaktansa bununla gitmek daha cazip gibi.
cihanülker' Alıntı:ya tabiki sen biraz makyajlasan gayet güzel olur, ama işin içine aile de girince ,sistem bir anda değişiyor işte