AHMET07' Alıntı:sedat araç onnumaradır arkadaşım diye söylemiyorum istersen cebini vereyim aynızamanda buluşmaya gelecek oda ..
;D ;D ;Dtugsan75' Alıntı:Oooo ekipgelmiş nihayet,dünkü olmayanlara ceza var ona göre,(Ahmet usta hariç) ;D Gezilere gidilmiş,Tekirdağlar havada uçuşmuş,zil zurna sarhoş olunmuş,bunların hesabı sorulacak ;D ;D ;D
hsbasar' Alıntı:Ahmet usta benim burdan telefon imkanım yok, malum çölün ortasındayız
Halit bey, hsbasar@yahoo.com adresine fotoğraf ve araç hakkında genel bilgi gönderebilirse sevinirim.
Ali bakarsın buluşmaya FJ40 ile gelir VX80 ile döneriz bellimi olur ;D
umutcelikel' Alıntı:;D ;D ;D
;D ;D ;D ;DVay anası bana patladı olay...Ben misafirdim abicim ;D Cihan'a söyle))))çağlar' Alıntı:evde kös kös oturuyoruz bi haber veren yok..bulduğum yerde arkadan çarpacam sana umut haberin olsun. ;D ;D
)))))))))))))))))çağlar' Alıntı:cihan abinin arac masraflı olur,seni gözüme kestirdim ben ;D ;D
hsbasar' Alıntı:Ahmet usta benim burdan telefon imkanım yok, malum çölün ortasındayız
Halit bey, hsbasar@yahoo.com adresine fotoğraf ve araç hakkında genel bilgi gönderebilirse sevinirim.
Ali bakarsın buluşmaya FJ40 ile gelir VX80 ile döneriz bellimi olur ;D
AHMET07' Alıntı:sedat saat 5 gibi buraya gelicek sana resim ve diğer bilgileri atarım
tugsan75' Alıntı:Bak gidenler ufak ufak dökülmeye başladı,misafir falan.Durun daha bizim ekipden var gidenler.Linki onlar versin ben nerede olduğunu bilmiyorum ;D