Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 698,217

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

yarı uğrarsın konuşuruz abi mucura kaptırmış.

scrambler' Alıntı:
beyler 31-11.5-15 kaça tekabul ediyor. bunlar eski lastik ölçülerim. ama yeni aldığım fronteraya buyuk oldular. sağa ve sola dönüşlerde lastikler çamurluk içlerine sürtüyorlar. yukseltmeyi denedim ama çok da bi faydası olmadı. 31-10.5-15 olurmu uyarmı ne dersiniz. deneme şanşımız olmadığı için sizlerin tecrubelerine başvurayım dedim.

Şu anda altında takılı olan lastik ebatları nedir.

Ben dünkü Suriye muhabbetini kaçırmışım. Siz yeterki parça almaya gidin orda parça bulacak adamımız hazır.
Bütün sorun buldukları parçayı Türkiyeye göndermemeleri zaten.

hsbasar' Alıntı:
Ben dünkü Suriye muhabbetini kaçırmışım. Siz yeterki parça almaya gidin orda parça bulacak adamımız hazır.
Bütün sorun buldukları parçayı Türkiyeye göndermemeleri zaten.

sedatım benim olayım belli.kilitli difleri takacam , benimkileri bırakacam orda ..

bukadar ;D

alibey selam çayı kaçırdım kardeşim sizin otaraftan bi arkadaş aradı sendende bahsetti tanponlarla alakalı ...

Ahmet bey, sizin arkadaşlardan biri, yanlış hatırlamıyorsam Halit bey, VX80 ini satmak istiyormuş.
Detay bilgiyi nasıl alırız?

hsbasar' Alıntı:
Ahmet bey, sizin arkadaşlardan biri, yanlış hatırlamıyorsam Halit bey, VX80 ini satmak istiyormuş.
Detay bilgiyi nasıl alırız?

sedat araç onnumaradır arkadaşım diye söylemiyorum istersen cebini vereyim aynızamanda buluşmaya gelecek oda ..

alihay' Alıntı:
tekrar demleriz abi, nasılsınız, kim acaba

tekş kardeşim sağol içmiş gibi oldum

sanırım cerokisi varmışşş ismini hatırlayamadım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,607
Kaydolan Son Üyemiz
yoldakiDeli

SON KONULAR

Geri