Toyotacılar Muhabbet Köşesi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 698,225
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ortadoğulu Araplar genelde İngilizce biliyorlar. Suriye'de birçok esnafın da Türkçe bildiğini duymuştuim daha evvel.
 

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

evet türkce biliyorlar. kaç km acaba madem parcalari kendimiz getirecegiz. kapali bir mınubusle gitmek en iyisi o araç bende var.
 

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

RedlinE' Alıntı:
evet türkce biliyorlar. kaç km acaba madem parcalari kendimiz getirecegiz. kapali bir mınubusle gitmek en iyisi o araç bende var.


Mücahitcim saolasın,ama LC veya LC lerle gidip,geze geze maceralı bir gezi yapsak tadından yenmez dimi. ;D Hemde bize bu yakışır.Ama kimsedn ses çıkmazsa mecburen minibüsle gideriz ;D
 

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

evet haklısında bızım aracın arkasına ne sıgacakkı. en az 3 kişi gitmek lazim ordada benım parçami aldik senınkını almadık olur. geze geze gitme işi bende çok ısterim ama bir hafta surer.vakit olsa ahh ah
 




Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Gelen mailinizin içinde , mail gelmesini istemiyorsanız bu linki tıklayın diyen bir yer var. Ona tıklarsanız gerisi geliyor zaten.

RedlinE' Alıntı:
Beyler forumdan gelen mailleri nasil kapatabilirim.?
 

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Haber ver seçeneğini tıklayıp,tersini yapacaksın ama işe yaramıyor.Mesaj yazdığın konuyla ilgili başkaları cevap yazdıkca gelecek. ;D
 







Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

arkadaşlar geriden takip etmekten bi hal oldum yav kaçırıyorum bazı şeyleri zaman bulamıyorum ;D
 







Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Mesajlar
1,523,860
Kayıtlı Üye Sayımız
166,607
Kaydolan Son Üyemiz
yoldakiDeli

SON KONULAR



Geri
Üst