Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 698,198
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

tugsan75' Alıntı:
Yoookkk,Erkan mutfak sorumlusu,Cihanda barmenimiz olacak. ;D ;D ;D

Bu arada arcı nezaman ıslatacağız Burak efendi,yaptın ettin,asfaltda gidip geliyorsun ???

Ben bu görüşümü tekrar yazayım,

gezide yemek işini ortak yapalım, bir kişi üstlensin alışverişi, biz masrafı neyse verelim.
böylelikle hem israfı önlemiş oluruz hem de daha keyifli yemek olur.

Etiketler

Sedat bey 30 araba en az 100 kişi
kimse tek başina giremez o yüke bence
herkeze bir görev verilirse ancak...

parca kodlari tabiki var. ö.m gonderiyorum.

Arkadaşlar hazır yeri gelmişken önemli bir bilgiyi aktarayım,sonra tekrar hatırlatacağım.

Birçoğunuz biliyorsunuzdur ama yaşadığımız bölge dışında biryere gezi,piknik,kamp,offroad vb aktiviteler yapılacağı zaman gıda türü ihtiyaclarımızı o yöre halkına ufakda olsa katkı sağlaması için lütfen gidilen bölgeden yapmaya özen gösterelim.Özel ihtiyacları alabilirsiniz ama heryerden temin edebilecğimiz ürünleri lütfen o bölgeden alalım.Büyük şehirlerdeki marketler zaten yeteri kadar yoğun.Bu arada yanlış anlamayın,zorlama yok ama düşünürseniz mantıklı olduğunun farkına varacaksınız. 8)

Bu bilgiyi gezinin son haftalarında yayınlamayı düşünüyordum ama şimdi yazdım sonra tekrarlarım ;D ;D ;D

tugsan75' Alıntı:
Ben 3 tane araçlı,1 tanede yayan vatan haini tespit ettim.Ayrıca misafirliğe araçla gidiliyormuydu,benmi yanlış hatırlıyorum. ;D Benim bildiğim yan veya arka koltuklarda oturulur.Bak Erkan nasıl binmiş,sevgili Cihancığımızın aracına, ;D ;D ;D.

Aaaaahhhh ahhh,ihanet diye buna diyorlarmış, ;D ;D ;D

;D Yok öyle bişey,külliyen yalannnn yalannnnnn ;D

Direk inkar,nasıl ama ;D
Umut,Cihan pes etmek yok ;D
Ama yok,Umut'u az biraz aç bırakın,bül bül gibi şakır valla ;D
Adam nerdeyse kanatlanıp uçacaktı ;D

beyler kavurmayı erkanla ,beraber planladık ,valla sağol sun erkan da bomba gibi yaptık 4 kg etten ,malzemeler evde duruyor ,saç filan ,o akşamda içki filan hiiiiçççç içilmediiii sadece yutuldu yani yutsak bukadar etki etmezdi, ama gecenin sonunda ortaya çıkan bir 55 derecelik upsent işi bitirdi ,valla konuşamayacak hale geldik sadece gülüyorduk ,darısı toyota buluşmamıza inşallah :D ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
beyler kavurmayı erkanla ,beraber planladık ,valla sağol sun erkan da bomba gibi yaptık 4 kg etten ,malzemeler evde duruyor ,saç filan ,o akşamda içki filan hiiiiçççç içilmediiii sadece yutuldu yani yutsak bukadar etki etmezdi, ama gecenin sonunda ortaya çıkan bir 55 derecelik upsent işi bitirdi ,valla konuşamayacak hale geldik sadece gülüyorduk ,darısı toyota buluşmamıza inşallah :D ;D ;D ;D
herkese merhaba

abi şişenin yarısı duruyodu ;D

cihanülker' Alıntı:
valla git gel 550 km , hala belim ağrıyor ,votkanın baş ağrısı bu sefer belime vurdu ,erkan nerdesin kardeş ,saç hazır ,hazırla etleri kavurmaya devam ama bir dahaki sefere elimden böyle kolay kurtulamassın ,ucuz yırtın yine 1-2 dubleyle ;D ;D ,çadırın yolunu bulanlar gurubu ;D ,ben yukarıya nasıl çıktığımı hatırlamıyorum valla

Cihan ne demek ,kurban olsun caclar kavurmalar. ;D
Diğer kısma gelince,yok baba biliyosun,1-2 bilemedin 3-4 sonrası sakat benim için ;D,ne denediysem geçmiyor,geçiremiyor sonrasını ;D
Uyduk sana bi kere,zaten sana tam uysak oooohhh valla ben hala orda sızmış vaziyette yatıyodum ;D

umutcelikel' Alıntı:
Yöresel marketlerde Miller bulamıyorum ben ;D ;D ;D

Ben,Göynük hacısı olarak buldum valla ;D
Orada 3-3,5 saat bekleyince kaldırım taşlarının bile sayısı ezberledim ;D

RedlinE' Alıntı:
Cıhan abi neyse heycanina yenik dusmus katilmiş. ama erkan bey sana neoluyor. sen kalk burdan git benide tugsanida gec tek basina git.
tugsan sen soyle cazayı ıslemi sen daha kidemlisin.

Mücahit,valla son dakka bile değil,son saniyede çıktı ;D
2,5 saatlik uykuyla gittim desem ;D

cihanülker' Alıntı:
erkan toyota gezisine gelmeden önce, o işi hallet sen anladın onu ,sonra uğraşmayalım,toyota gezisinde daha fazla yükleneceğim hepinize ;D ;D ;D

yaw,eee nasıl halletcemki ;D biliyosan özelden görüşelim baba ;D ah karnım ağrıdı akşam akşam ,allah cezanı vermesin emi ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,607
Kaydolan Son Üyemiz
yoldakiDeli

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR