Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 698,171
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

cihanülker' Alıntı:
erkan yettim gari ,ama ben bile kurtaramam seni bunların elinden sen artık ayvayı yemişsin ama sıkışırsan atla gel aynı yerde buluşur devam ederiz ,göynükten ;D ;D ;D

:D Zaten bu gidişle,ayva mayva ne varsa yedik.
Bu durumda hadi baba,kaldığım yerden devam,içicem,şişenin dibini görücem.
batsınn bu dünyaaaaa ;D

Etiketler

Ya şaka bir yana bende eskiden öyleydim,hatta evdekilerle(annemlerle)hep papaz olurduk.Ama sonra evlenince+çocuk malesef plan program gerekiyor.Ama şurda 40 ıma az kaldı ozaman oğlanda iyice büyür,bana yetişene şaşarım ;D ;D ;D

tugsan75' Alıntı:
Ya şaka bir yana bende eskiden öyleydim,hatta evdekilerle(annemlerle)hep papaz olurduk.Ama sonra evlenince+çocuk malesef plan program gerekiyor.Ama şurda 40 ıma az kaldı ozaman oğlanda iyice bülür,bana yetişene şaşarım ;D ;D ;D

Aahahaha saygı değer annelerle papaz olunuyor ama.
saygıdeğer yengelerle papaz olunamıyor dimiiiiii puhahaha ;D

babaaaa,bende yaş 38,kız 5,5 yaşında ama devam devammm ;D

Tamam işte ben 35 oğlan 3,iki veya üç sene sonra bende tak orda tak burada,tabi oğlanda benle.Ahmet ustam çadırıma başlamış,evimde tavanımda.Ama sizin gibi yapmam arkadaşlarıma haber veririm. ;D ;D ;D

tugsan abı naptın bu koz verılırmı neyse kuyrugu dik tutalım. bende yaş 36 hatun neysede coçuklari birakip gitmek uzuyor beni.

Haaaaaaahhhhh dökülünnnn dökülünnnnn puhahahahaa ;D

yaw beni duyanda,kazak mazak bişey sanıcak,allahtan eşim okumuyor bunları ;D

tugsan75' Alıntı:
...Ama sizin gibi yapmam arkadaşlarıma haber veririm. ;D ;D ;D

Yaw bak,bunu kaçırmışım. :D
Yok yok,bunu bi şekilde helletmemeiz lazım.
Kaldım tek,Cihan'da ayrıldı,herif resmen ateşe attı gitti ;D

Mücahitcim,bu işi yapacaksan çocuklarıda alıp alıştıracaksın,doğayla içiçe olacaklar.Hanımada şekil yapacaksın,Tavan çadırı,iyi uyku tulumu donanım sağlam olacakki çocukları göndersin.Akıl evde kalınca gezinin keyfi çıkmıyor bana göre. 8)

Tuğsan,şu senin çadır v.s tamam olsunda,bi ara çoluk çocukta kaçalım be ;)
benim kız diyoki bana,"...baba hep sen gidiyosun benide kampa götürsene,ne zaman götürüceksin v.s..."

Al işte şan babası,niye hep kendin gidiyorsun çocuklarıda getir.Sonra senden farkında olmadan uzaklaşırlar.Onlar ya anneyi yada babayı isterler.Zaman hızla geçer ve ileride geç kalmış olunabilir. ;)

Hiç sorma hiç,içimde uktedir.
Nedense bu yaz hiç kısmet olmadı,e şimdide kış geldi.
Yoksa ben baylırım böyle alicek kamp v.s ye

Alıştıracaksın,2 kamp zorlanırsın sonra alışır 8) Benim oğlan yağmur yağınca orman diyor,MT takınca çamur diyor,Annanesine gitmek istemiyor çünkü ben oradan biryerlere arazi oluyorum genelde.Geçenlerdede Burak(eko)abinin arabası bozuldu dedik,uzun lafın kısası artık aşırı soğuk havaların dışında co-pilotum olacak ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,606
Kaydolan Son Üyemiz
Alesta 67

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR