Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 700,767

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Cihan bak Toyota satıp Rover almak isteyen başkalarıda var

http://www.sahibinden.com/1999_model_prado-91WQQaXQQ24474043WQQpXQQdisplayitem

pandipieri' Alıntı:
bende de bazen ayagımı gazdan cekince tekleme oluyor ve benzine geciyor, umuyorum bu gittigimde yusuf usta tumunu halledecek.
Merhaba,bahsettiğiniz probleme benzer bir konuyu bir yıl önce bende yaşadım.Aracım biraz gaza yüklenince öne doğru fren yapmış gibi yığılıp gaz bitti uyarı sinyali çalarak benzine geçiyordu.Çok detaylı araştırmalar yapıldı,beyin değiştirildi olmadı,tesisat yenilendi olmadı.Vee tahmin edin ne oldu?
Usta depodaki tüm gazı açık arazide boşaltıp şamandrayı söktü,şamandranın içinden itinayla yerleştirilmiş gibi çikolata jelatini çıktı.Evet çikolata jelatini.Nasıl olduğunu çok merak ettik,sadece fikir yürütebildik;
Aracımın bagajda bulunan gaz tankını Ahmet abiyle stepnenin yerine aldık.Simit tank uzun süre tüpcünün dışarıdaki stoklarının arasında ağzı açık şekilde beklemiş,rüzgar yada başka bir şekilde olsa gerek çikolata jelatini bizim tankın içine girmiş ve bizde tankı alıp monte etmişiz.
Gerekli müdahale yapıldıktan,tankım temizlendikten sonra o problemle bidaha karşılaşmadım.

hsbasar' Alıntı:
Cihan bak Toyota satıp Rover almak isteyen başkalarıda var

http://www.sahibinden.com/1999_model_prado-91WQQaXQQ24474043WQQpXQQdisplayitem

cihan abinin bir lafı geldi aklıma ;D ;D ;D

kaşınan...... ;D ;D ;D ;D

neden yazdigimi merak edenler icin,
amerikada bu aracin sifiri 26.000 usd civarinda ,2007 modeli de 15.000 usd yaklasik,
Amerkadan donecek olan birisi vasitasiyla ,benim yaklasik hesabima gore 35.000 usd ye mal oluyor,

altay41' Alıntı:
neden yazdigimi merak edenler icin,
amerikada bu aracin sifiri 26.000 usd civarinda ,2007 modeli de 15.000 usd yaklasik,
Amerkadan donecek olan birisi vasitasiyla ,benim yaklasik hesabima gore 35.000 usd ye mal oluyor,

abi 35 000 dolar a iyi fiyat super bir arac o, ama turkiyede cok az, araziye sokamazsin, kirarsan parca bulamazsin, modifiye edemezsin cok buyuk sorun olur.

yokda bayildigim bir arac benimde 35 000 e offroad modifiyelisini getirebilirsen getir ama ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,626
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR