pandipieri' Alıntı:Faruk Abim ve Barbaros darısı sizlerin basina...
pandipieri' Alıntı:ben de seni bulmusken sorayimbizim arabalarda yukarida cihanla konustugumuz noktada, lift kit olmadan ve aracı kaldirip, levelling i iptal etmeden tampon olayına giremiyor muyuz...?
çağlar' Alıntı:lpg yi bir arkadaşım için sordum..binek aracına bağlattı..gaza yüklenince düğmeden bitmiş gibi sinyal verip benzine geçiyormuş, o yüzden.
tampon tabiki olur neden olmasın sorun yok..tamponun eklediği ağırlık stepnede tampona alınacaksa eğer sanıyorum 50 ila 70 kg arası yük bindirir araca.birde vinc desek 20-25 kg da odur.toplamda 100 kg olur.
oda bir sorun yaratmaz.
pandipieri' Alıntı:bende de bazen ayagımı gazdan cekince tekleme oluyor ve benzine geciyor, umuyorum bu gittigimde yusuf usta tumunu halledecek.
pandipieri' Alıntı:program olayına cok bakıldı sedatcim ama hala ayni seyi yapmaya devam ediyor. yusuf usta arastirdim olayı anladim gele yapacagim dedi onu bekliyorum...
pandipieri' Alıntı:bende de bazen ayagımı gazdan cekince tekleme oluyor ve benzine geciyor, umuyorum bu gittigimde yusuf usta tumunu halledecek.
stepneyi arkaya almayı dusunmuyorum ben, tepede rahatim, ahmet abi ile gorusup ona gore bir port bagaj tasarlariz diye dusunuyorum. yukselme alcalma sorun yaratmayacaksa icim rahat eder, acikcasi bozulana kadar (eger bozulursa) yukselme alcalmayı sokturmek istemiyorum. on arka dengede bir sorun olmaz degil mi, arabanın burnu falan duser mi sence
çağlar' Alıntı:torsiyonları büker kaldırırsın önüde sorun olmaz..ön-arka balansı ve dengesi kolay yapılır.rovermı bu bozulsun yükselmesi alçalması ;D ;D ;D
selamlar.
hsbasar' Alıntı:Nedir bu Roverciların Toyotacılardan çektiği ;D ;D ;D