Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 700,608

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

serkan hocam seni bulmuşken sorayım..lpg sorununu çözdünmü, çözdün ise sebebi neymiş..?

ben de seni bulmusken sorayim :smiley: bizim arabalarda yukarida cihanla konustugumuz noktada, lift kit olmadan ve aracı kaldirip, levelling i iptal etmeden tampon olayına giremiyor muyuz...?

pandipieri' Alıntı:
ben de seni bulmusken sorayim :smiley: bizim arabalarda yukarida cihanla konustugumuz noktada, lift kit olmadan ve aracı kaldirip, levelling i iptal etmeden tampon olayına giremiyor muyuz...?

lpg yi bir arkadaşım için sordum..binek aracına bağlattı..gaza yüklenince düğmeden bitmiş gibi sinyal verip benzine geçiyormuş, o yüzden.

tampon tabiki olur neden olmasın sorun yok..tamponun eklediği ağırlık stepnede tampona alınacaksa eğer sanıyorum 50 ila 70 kg arası yük bindirir araca.birde vinc desek 20-25 kg da odur.toplamda 100 kg olur.

oda bir sorun yaratmaz.

çağlar' Alıntı:
lpg yi bir arkadaşım için sordum..binek aracına bağlattı..gaza yüklenince düğmeden bitmiş gibi sinyal verip benzine geçiyormuş, o yüzden.

tampon tabiki olur neden olmasın sorun yok..tamponun eklediği ağırlık stepnede tampona alınacaksa eğer sanıyorum 50 ila 70 kg arası yük bindirir araca.birde vinc desek 20-25 kg da odur.toplamda 100 kg olur.

oda bir sorun yaratmaz.

bende de bazen ayagımı gazdan cekince tekleme oluyor ve benzine geciyor, umuyorum bu gittigimde yusuf usta tumunu halledecek.

stepneyi arkaya almayı dusunmuyorum ben, tepede rahatim, ahmet abi ile gorusup ona gore bir port bagaj tasarlariz diye dusunuyorum. yukselme alcalma sorun yaratmayacaksa icim rahat eder, acikcasi bozulana kadar (eger bozulursa) yukselme alcalmayı sokturmek istemiyorum. on arka dengede bir sorun olmaz degil mi, arabanın burnu falan duser mi sence

pandipieri' Alıntı:
bende de bazen ayagımı gazdan cekince tekleme oluyor ve benzine geciyor, umuyorum bu gittigimde yusuf usta tumunu halledecek.

Serkan hocam biliyorsun bende de aynı sorun vardı, bilgisayar programını yeniden yükleyince düzeldi. Bazı ayarları yüksk vermişiz dediler.

program olayına cok bakıldı sedatcim ama hala ayni seyi yapmaya devam ediyor. yusuf usta arastirdim olayı anladim gele yapacagim dedi onu bekliyorum...

pandipieri' Alıntı:
program olayına cok bakıldı sedatcim ama hala ayni seyi yapmaya devam ediyor. yusuf usta arastirdim olayı anladim gele yapacagim dedi onu bekliyorum...

Kolay gelsin Serkan hocam umarım kolayca halledersiniz.

pandipieri' Alıntı:

stepneyi arkaya almayı dusunmuyorum ben, tepede rahatim, ahmet abi ile gorusup ona gore bir port bagaj tasarlariz diye dusunuyorum. yukselme alcalma sorun yaratmayacaksa icim rahat eder, acikcasi bozulana kadar (eger bozulursa) yukselme alcalmayı sokturmek istemiyorum. on arka dengede bir sorun olmaz degil mi, arabanın burnu falan duser mi sence

torsiyonları büker kaldırırsın önüde sorun olmaz..ön-arka balansı ve dengesi kolay yapılır.rovermı bu bozulsun yükselmesi alçalması ;D ;D ;D

selamlar.

çağlar' Alıntı:
torsiyonları büker kaldırırsın önüde sorun olmaz..ön-arka balansı ve dengesi kolay yapılır.rovermı bu bozulsun yükselmesi alçalması ;D ;D ;D

selamlar.

Nedir bu Roverciların Toyotacılardan çektiği ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.