Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 700,767
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

çağlar' Alıntı:
sana demedim sedatım, yükselmeli alçalmalı roverlara diyorum ;D ;D ;D

Ben ustama dedimki VX100 almak istiyorum, bana delirdinmi dedi, yükseltme alçaltma sistemi sadece 12000 TL.
Bende bozulmazki dedim, kötü kötü baktı bana ;D ;D

Etiketler

hsbasar' Alıntı:
Ben ustama dedimki VX100 almak istiyorum, bana delirdinmi dedi, yükseltme alçaltma sistemi sadece 12000 TL.

valla cihan abinin dedigine gore nerdeyse evdeki malzemelerle kendin yukseltiyormussun ;D ;D ;D

12 binde sağlam paraymış..

doğru olan görüş 2-2500 e kıyıp old man emu 2 lift getirip onları devreden çıkarmak ...

çağlar' Alıntı:

doğru olan görüş 2-2500 e kıyıp old man emu 2 lift getirip onları devreden çıkarmak ...

ya oylede caglar bizdede disco 1 disco 2 lerde benzer muhabbet oluyor, bu tip modifikasyonlar yapinca arabayi vx100 den vx80 e benzetmeye basliyorsun, o zaman vx100 alma yazik vx80 al ;D

bizde disco2 alip disco 1 e benzetmeye calisiyoruz surekli ve para harciyoruz ;D

çağlar' Alıntı:
boşuna değil 80 kasa seçimim ;D ;D

100 çok daha konforlu ve az yakarken.

bende bir sure daha benim araci kullanip sonra daha mekanik biseye gecicem, disco1,defender,vx80,suzuki hepsi olabilir, ama mumkunse kisa kasa ve guclu motor olsun ;D

çağlar' Alıntı:

Bence en iyisi 100 kasayı olduğu gibi kullanmak, eğer sistem bozulusa (ki çok düşük bir ihtimal) lift kit getirmek. Yoksa gerçekten aracı 80 e çevirmiş oluyorsun. Öne birde dingil taktınmı tam 80 ;D

Tempus' Alıntı:
bende bir sure daha benim araci kullanip sonra daha mekanik biseye gecicem, disco1,defender,vx80,suzuki hepsi olabilir, ama mumkunse kisa kasa ve guclu motor olsun ;D

80 mekanik diyoruz ama bakma sen..ben göğsü söktüm bir kamyon sensör-beyin şubu var.

allahtan bozulmuyorlar.

çağlar' Alıntı:
boşuna değil 80 kasa seçimim ;D ;D

100 çok daha konforlu ve az yakarken.

Tempus' Alıntı:

Eskilerin değeri anlaşılmaya başladı, yaşasın mekanik sistemler ;D ;D ;D

Bu arada bildiğim eski ama iyi bir Land Cruiser var satılık. ;D

hsbasar' Alıntı:
Eskilerin değeri anlaşılmaya başladı, yaşasın mekanik sistemler ;D ;D ;D

Bu arada bildiğim eski ama iyi bir Land Cruiser var satılık. ;D

hahaha valla benim araci alip uste verirsen dusunurum ;D ;D ;D

eskilerin degeri zaten var, aslinda full mekanik saglam ve 40 000 lerde 2010 bir arazi araci olsa ilk tercihim o olur ama yokki. Lada niva haric :d

vx80 bile benim isteklerime uyan bir arac degil, ben kisa kasa, roll cgae li devrilse bile dert etmeyecegim bir arac yapmak istiyorumki heryere sokayim korkmadan. en sonunda bir samurai filan alicam heralde ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
hahaha valla benim araci alip uste verirsen dusunurum ;D ;D ;D

eskilerin degeri zaten var, aslinda full mekanik saglam ve 40 000 lerde 2010 bir arazi araci olsa ilk tercihim o olur ama yokki. Lada niva haric :d

vx80 bile benim isteklerime uyan bir arac degil, ben kisa kasa, roll cgae li devrilse bile dert etmeyecegim bir arac yapmak istiyorumki heryere sokayim korkmadan. en sonunda bir samurai filan alicam heralde ;D ;D ;D

Hem 2010 model olacak :D hem 40 000 TL civarı olacak :D hemde arazi aracı olacak :D
Doğrumu anlamışım.

hsbasar' Alıntı:

sedat atmışlar sana , amortisörlerin tanesi 450 lira civarı ,hep si aynı anda bozulursa , 4 tanede pompa var oda 4500 lira civarı , ama hem 4 pompanın hemde 4 amortisörün aynı anda bozulması lazımki imkansız , adamlar düşünmüşlerde yapmışlar ,sistemi ,LR gibi muhasebeciler yapmamış arabayı masa başında ,LR de sistem tek kompresör ile yönetiliyor havalı , sadece komprsör 1400 civarı :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,626
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR