Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 701,145

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

altay41' Alıntı:
sedat ,
sen libyadan donuste getirebilirsin aslinda ,hic arastirtinmi,alindigi tarihte 3 yasindan eski olmamak kaydiyla ,arac getirebilirsin.

Altan bey ben bir ara çok araştırmıştım, eski permi olayları kalmış. Sadece kullandığın aracı getirebiliyorsun, o da 3 yaşını geçmemek kaydıyla.
3 yaşındaki LC nin vergisi beni aşıyor. Ayrıca burda aldığım fiyatın yaklaşık 2 katına mal oluyordu, nakliye hariç.

Hal böyle olunca burdan 3 yaşında araç getirmektense Türkiyeden 10 yaşında ama az km araç almak daha cazip oluyor.
Ben de sizin Pradoyu merak ediyorum, ilk izlenimleriniz nasıl? Bu ara ilanlarda çok sayıda Prado var, önceden bu kadar olmuyordu.

hsbasar' Alıntı:
Altan bey ben bir ara çok araştırmıştım, eski permi olayları kalmış. Sadece kullandığın aracı getirebiliyorsun, o da 3 yaşını geçmemek kaydıyla.
3 yaşındaki LC nin vergisi beni aşıyor. Ayrıca burda aldığım fiyatın yaklaşık 2 katına mal oluyordu, nakliye hariç.

Hal böyle olunca burdan 3 yaşında araç getirmektense Türkiyeden 10 yaşında ama az km araç almak daha cazip oluyor.
Ben de sizin Pradoyu merak ediyorum, ilk izlenimleriniz nasıl? Bu ara ilanlarda çok sayıda Prado var, önceden bu kadar olmuyordu.
Libyaya selamlar SEdat kardes
Birincisi ,eski arac getirebilirsin sadece alindigi tarihte 3 yasindan eski olmayacak,sizin sirket boyle arac almiyormu,senin ustune aldir donerken
o gunku fiyatini odersin,cunku arac modeli dustukce Tr de odedigin vergiler de dusuyor
Prado ya gelince hic de fena degil,performans olarak 80 e cok yakin,motoru kucuk ama v6,kasa da hafif oldugu icin cok farketmiyor,konfor 80 den daha iyi,arkaya kilit lazim,yakiti tam hesaplamadim ama duzgun kullanilirsa uzun yolda 400 liranin altina dusecek gibi,arazide tam olarak bir fikrim yok,deniyemedim daha,Ama arac cok temiz kullanilmis cok guzel,
aklimhala vx 100 de...mali durum iyi olunca ilk is vx 100 almak

altay41' Alıntı:
Libyaya selamlar SEdat kardes
Birincisi ,eski arac getirebilirsin sadece alindigi tarihte 3 yasindan eski olmayacak,sizin sirket boyle arac almiyormu,senin ustune aldir donerken
o gunku fiyatini odersin,cunku arac modeli dustukce Tr de odedigin vergiler de dusuyor
Prado ya gelince hic de fena degil,performans olarak 80 e cok yakin,motoru kucuk ama v6,kasa da hafif oldugu icin cok farketmiyor,konfor 80 den daha iyi,arkaya kilit lazim,yakiti tam hesaplamadim ama duzgun kullanilirsa uzun yolda 400 liranin altina dusecek gibi,arazide tam olarak bir fikrim yok,deniyemedim daha,Ama arac cok temiz kullanilmis cok guzel,
aklimhala vx 100 de...mali durum iyi olunca ilk is vx 100 almak

Libyadan da İzmite selamlar,

Malesef, bizim şirketten arabalar ancak hurda olarak çıkıyor. Burda Toyotalar bile 5-6 yılda bitiyor. Şartlar çok ağır.
Hepimizin aklı 100 kasada ama bizler için daha erken galiba :D
Şimdilik Pradolar cazip görünüyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

SON KONULAR

Geri