altay41
benim diger aracim bj75
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi
Dieseli olsa butun sartlarimi zorlarim
Dieseli olsa butun sartlarimi zorlarim
altay41' Alıntı:sedat ,
sen libyadan donuste getirebilirsin aslinda ,hic arastirtinmi,alindigi tarihte 3 yasindan eski olmamak kaydiyla ,arac getirebilirsin.
Libyaya selamlar SEdat kardeshsbasar' Alıntı:Altan bey ben bir ara çok araştırmıştım, eski permi olayları kalmış. Sadece kullandığın aracı getirebiliyorsun, o da 3 yaşını geçmemek kaydıyla.
3 yaşındaki LC nin vergisi beni aşıyor. Ayrıca burda aldığım fiyatın yaklaşık 2 katına mal oluyordu, nakliye hariç.
Hal böyle olunca burdan 3 yaşında araç getirmektense Türkiyeden 10 yaşında ama az km araç almak daha cazip oluyor.
Ben de sizin Pradoyu merak ediyorum, ilk izlenimleriniz nasıl? Bu ara ilanlarda çok sayıda Prado var, önceden bu kadar olmuyordu.
altay41' Alıntı:Libyaya selamlar SEdat kardes
Birincisi ,eski arac getirebilirsin sadece alindigi tarihte 3 yasindan eski olmayacak,sizin sirket boyle arac almiyormu,senin ustune aldir donerken
o gunku fiyatini odersin,cunku arac modeli dustukce Tr de odedigin vergiler de dusuyor
Prado ya gelince hic de fena degil,performans olarak 80 e cok yakin,motoru kucuk ama v6,kasa da hafif oldugu icin cok farketmiyor,konfor 80 den daha iyi,arkaya kilit lazim,yakiti tam hesaplamadim ama duzgun kullanilirsa uzun yolda 400 liranin altina dusecek gibi,arazide tam olarak bir fikrim yok,deniyemedim daha,Ama arac cok temiz kullanilmis cok guzel,
aklimhala vx 100 de...mali durum iyi olunca ilk is vx 100 almak
altay41' Alıntı:arkadaslar ıyı geceler,
2007 model Fj cruıser 35.000 usd edermı?
bsayil' Alıntı:faruk abi ne yapıyon msn ye baktım yoksun
CDM-SUBARU' Alıntı:Günaydınnn![]()
tesekkurler caglarcim...çağlar' Alıntı:torsiyonları büker kaldırırsın önüde sorun olmaz..ön-arka balansı ve dengesi kolay yapılır.rovermı bu bozulsun yükselmesi alçalması ;D ;D ;D
selamlar.