Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 698,243

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Neyse benyok olanları not aldım,alıcaz ifadelerini,öyle dükkanı boş bırakmak olmazzz ;D ;D

Ben her zamanki gibi burdayım :D
Ama son 2 gündür internet ço kötü, sürekli gidip geliyor.
Yazmayı bırakın, yazılanları bile zor okuyorum.

Şafak 14, az kaldı dönüşüme.

Bu arada şu benim 80 kasa işini bir formül bulup çözsek, yokmu çevrenizde 40 kasa isteyen.
Tabi birde iyi bir 80 bulmamız lazım. :D

abi ilan sitelerini dolaşıyosundur heralde bunu gördünmü http://www.arabam.com/IKINCIEL/Ilan/Detay/2154984

Tugsancim haklisin ben de aracı soyledigin aralıkta aldim ayrica yukaridaki araci taniyorum gidip inceleme firsatim olmustu araclı hayli yordun alt takimlar ve karoserin oturma platformalrı nedense paslı, bir de arac komple boyalı... km si konusnda suphelerimde olusmustu triger kayıs diskleri o kadar asinmaz 200,00 kmlerde...

Ali genelde sahibinden.com ve araba.com a bakıyorum,
Son iki gündür hiçbirşeye bakamıyorum.
Burdaki 80 fanatikleri yüzünden benimde ilk tercihim 80 den yana ama uygun bir 100 denk gelirse neden olmasın.
Birde bütçem çok geniş değil 25 civarı birşey almak istiyorum.

Gönderdiğin aracı görmüştüm daha önce. 100 den yana bir korkumda parçalarının halen pahalı olması, Cihan bey ön difransiyelde bir sorun yaşadı, bir sürü masraf çıktı.
Ben o paraya FJ40 ı toplardım :D

Sedat Beycim sahibinden.com da #1749772 numaralı araci da inceleyebilirsin gecen hafta gidip arabaya baktım garaj arabası, hayli temiz 99 olmasina karsin km si su an 160,500 de sadece boya ustunde bazı kucuk cizikler ve camda iki kucuk tas catlagi var ama minik. ben fiyatta anlaşamadım 40,000 diyor illa sahibi...

vx 80 de parça konusunda ucuz deyildir ama nazar deydirmiyim Ersun bey ve ben aracın canını çıkarırız o ne harcadı tam bilmiyorum ama ben daha elimi sürmedim hiçbir şeye.Viraj demiri lastiği dışında zaten deyişecek parça yok ön takımda.Komple kovan zaten.Burçlarımda yükseltme kitiyle değiştiğinde çıkanlar sağlamdı.240.000 km araçda daha ne istenebilirki.

Bahsettiğiniz ilandaki vx100 ün boya durumuna birşey diyemem,çizikdende olabilir hasardanda,o iyice bakılıp öğrenilir.Gelelim alt takımın pasına;Geçenlerde askı kolları fotoğrafı göndermiştim ve Çağlar aracımın altı için bu ne hal pas içinde demişti.Ben aracıma 1 kere komple würthün pütürünü attım,2 kerede özel boya yaptırdım.Ama malesef hiçbiri kalmıyor.

Diyeceğim şuki,alacağınız aracı sıkı bir expertiz yaptırın serviste,herşey çıkar ortaya.Şunada ayrıca iddaa girerim 200.000 ve üstü hangi marka ve model araç olursa olsun,bu tarz şeyler olacak,sonuçda sıfır araç almıyoruz ve bazı masraflar bize yani alanlara kalacak 8)

Serkan bey ilginiz için teşekkür ederim.
Bahsettiğiniz araç benim de dikkatimi çekmişti, ancak 99 model için 40 yüksek bir rakam şu anda ve benimde bütçem o kadar değil.

Atamanın söylediğine göre 100 kasadaki en büyük problem aracın çok güçlü olmasından ötürü, battığında çok zorlarsanız ön difransiyeli dağıtması.
Bu arıza ile çok sık karşılaşıldığından çıkma parçada yok, direk yenisini almanız lazım.
Sanırım 80 kasanın böyle kronik arızası yok.
Daha öncede yazdığım gibi 100 kasa Türkiyede bizim gibi kullananlar için geleceğin aracı, eminim ileriki yıllarda çok daha erişilebilir olacak.

haklisiniz sedat bey katılıyorum fiyat biraz yuksek, ben de bayaa zorladim insin diye ama ancak bu kadra inince varzgectim. tugsan bey bizden cok daha tecrubeli ve bilgili tabi bu konularda onun soylediklerine katılmamak mumkun degil 150,00 160,00 km de bir LC zaten alındıgında pek sorun cikartmiyor heleki iyi bir expertiz yapilirsa...

bu arada hemen sorayım bu würthün pütürü ne tam olarak gecenlerde de bir arkadas burada zift attırdıgından bahsetmisti aracın altına bunlara sadece pas icin mi gerek var aydınlatırsanız sevinirim...

pandipieri' Alıntı:
haklisiniz sedat bey katılıyorum fiyat biraz yuksek, ben de bayaa zorladim insin diye ama ancak bu kadra inince varzgectim. tugsan bey bizden cok daha tecrubeli ve bilgili tabi bu konularda onun soylediklerine katılmamak mumkun degil 150,00 160,00 km de bir LC zaten alındıgında pek sorun cikartmiyor heleki iyi bir expertiz yapilirsa...

Serkan bey benimki 25 yaşında, kaç km de olduğunu bile bilmiyorum. Yinede bir sorun çıkartmıyor, son bir yıldır bir sürü gezi yaptım onunla hiç üzmedi beni ;D
İmkanlar ölçüsünde model yükseltmeye çalışacağım, sizlerinde bu tür önerileri bana çok yardımcı olacak.

benim bolgemde arac bulursanız yani izmir denizli aydın manisa atlar gider bakarim araca hatta servise cektirir expertizini yaptiririm yeterki yardimim olsun size...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,610
Kaydolan Son Üyemiz
Condishnali

Çevrimiçi üyeler

Geri