Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 698,243
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Diyecek cümlem yok abi bumudur budur, ;)Türkiyede senden 5 tane daha adam olsa yaratıcı,,zanaatkar,çalışkan,mesleğine bağlı,yemin ediyorum,neler yaparız neler,milletin dibi düşer.Tembellikden herşeyi yurtdışından alır olduk.Kusuru bakmayın biraz milliyetciyimdirde,zamanında dünyayı dize getiren bizler,şimdi gebe kaldık birçok şeye.Bu tarz şeyleri görüncede duygularım kabarıyor.

Neyse konumuz bu deyil,bravo bravo,bravo. ;D ;D ;D

Etiketler

eline sağlık ahmet abi.tertemiz gözüküyor.
resimlerdeki çadırın tam ölçüleri nedir ?

Kapandığında diğer modellere göre çok daha ince olmuş.
Bu durum sürüşü olumlu yönde etkileyeceği gibi çok da estetik olmuş.
Elinize sağlık.

Benim aklıma gelen bir de patent konusu var? Benzer ürünler daha önce üretildiği için patent alınmış olabilir.
İleride yasal sıkıntı yaşamamak için bu konunun araştırılıp gerekirse patentli ürünlerden farklı olması için ufak tefek değişiklikler yapılabilir.

Patent olayı hassas durum,ama ben şahsen sorun olacağını sanmam,yurtdışındaki modellerde,birsürü detay vardır,1 tanesi tutmasa bile sorun çıkmaz.O zaman tanponlar,stepne taşıyıcılar,portbagajlar falan birsürü şeye patent alınması lazım.Ahmet usta kendi ürünlerine patent alırsa,o daha iyi olur kanımca,malum taklit etmeyi yaratmakdan daha çok seviyoruz. ;D

tugsan75' Alıntı:
Patent olayı hassas durum,ama ben şahsen sorun olacağını sanmam,yurtdışındaki modellerde,birsürü detay vardır,1 tanesi tutmasa bile sorun çıkmaz.O zaman tanponlar,stepne taşıyıcılar,portbagajlar falan birsürü şeye patent alınması lazım.Ahmet usta kendi ürünlerine patent alırsa,o daha iyi olur kanımca,malum taklit etmeyi yaratmakdan daha çok seviyoruz. ;D

Takilt etmedende başlangıç olmuyor, Land cruiser da bir taklit olarak başladı ama boynuz kulağı geçiyor ;)

abi eline saglık cok guzel gorunuyor.. konustugumuz gibi baska bir renk kullandıgımızda cok daha sık gorunecek..

giris kısmı biraz kucultulebilir, boydanboya acılmasına gerek yok diye dusunuyorum..
soguk memlekette yasıyoruz ya, izalasyon ile bozdum kafayı :smiley:

birde fermuarların cift taraflı olması gerektigini hatırlatayım :smiley:

içine 7.5 cm lik viscolex sunger koysak, kapandıgınıda toplam kalınlık 15 cm yapar.. kapalı halde zeminlerin arasında kalan bosluga 15 cm sıgar mı? sıgmaz ise menteseyi biraz daha buyuk tutmak gerekebilir..

Ahmetcan Süpersin be kardeşim

Bir şeyide bilmiyorum, yapamam desene. ;D

Seninle birlikte antalyada yaşadığıma çok seviniyorum..

Eline sağlık.

tugsan75' Alıntı:
Diyecek cümlem yok abi bumudur budur, ;)Türkiyede senden 5 tane daha adam olsa yaratıcı,,zanaatkar,çalışkan,mesleğine bağlı,yemin ediyorum,neler yaparız neler,milletin dibi düşer.Tembellikden herşeyi yurtdışından alır olduk.Kusuru bakmayın biraz milliyetciyimdirde,zamanında dünyayı dize getiren bizler,şimdi gebe kaldık birçok şeye.Bu tarz şeyleri görüncede duygularım kabarıyor.

Neyse konumuz bu deyil,bravo bravo,bravo. ;D ;D ;D

arkadaşlar hepinize yorumlarınızdan dolayı ayrı ayrı teşekku ederim ayrıca tuğsan sanada beni mutlu ettiniz cadır ölçüsü istenilen ölçüde yapılabiliyo çağlar

İyi akşamlar arkadaşlar,yoklamada olmayanların velilerinden yazılı kağıt yada devlet hastanesinden rapor isterim ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,610
Kaydolan Son Üyemiz
Condishnali

Çevrimiçi üyeler

Geri