Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 698,257
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

tugsan75' Alıntı:
Ahmet usta çadırda varmı gelişme ;D Napıyım başka konu gelmedi aklıma.

tuğsan çadırlara başladım oraya gelirken kendimede takıp gelicem heytem abiyede başlıyorum seninkinede bugün yeni fikirler araştırması yaptım dahada bitakım yenilikler yapıcam arb nin tentleri iyice bi inceledim çokta iyi oldu ayrıca kumaş araştırmasıda yaptım tekrardan güzel bir yol katdiyorum harika olucak tabi birazda hepsine başlamak duygusaldan geçiyor şablon işleri tamam senin çadırı önceden yollucam arabada yatırtmıcam seni. ;D

Etiketler

Supersin abi,ben sana güveniyorum,bence sen eleman arayışına gir,tanponlar,çadırlar,yetişemiyeceksin. ;D

çağların aracı görmüş recep arkadaş bursadan aynını yapıp gönderdim bugün . bu arada benim arka tanpon yapılı değil daha he he yalama oldu sök dak ;D

vay lokman abim gelmiş yeter lokman abi çok yüklenme hluxse bukadar napacan kilitin varya ..

ahmet abi bugün ankarada aradığım çadır kumaşını buldum renklerde iyi askeri yeşil ,ve kamuflaj bakıp hbr verecekler fiyatta hesaplı yaklaşık 7,5 dedi toptan alacağım dedim 6,5 düştü ama 5,5 düşecek gibi numuneleri aldım parça olarak pazartesi kargoya vereceğim sana gezenbilir stickerları ile birlikte

AHMET07' Alıntı:
çağların aracı görmüş recep arkadaş bursadan aynını yapıp gönderdim bugün . bu arada benim arka tanpon yapılı değil daha he he yalama oldu sök dak ;D

eline sağlık ahmet abi.recebin aracta güzel oldu tertemiz.yakında resimlerini ekler.

çaglar abi, geçen haftanın ardından kit yorumunu alalım..

takozlardan sonra artikulasyon degeri çok degisti mi arazide?

ömer şu resimdeki gibi oldu değerler. :D :D

şaka bi yana arazi fırsatımız olmadı henüz.cihan abiyle kaşınıyoruz sonra iş güç derken kalıyor.
ama çok memnun olduğumu belirtmek isterim...yollarda ne kadar çukur varsa dalıyorum hiç sorun yok ;D
birde sürekli park ettiğim bir kaldırım var 40-45 cm yüksekliğinde..eskiden bazen lowa geçirmek zorunda kalırdım aracı.şimdi düz bir otoparka parkeder kadar rahatım.sağlam basıyor..
hatta geri geri falan fanteziler bile yapıyorum. ;D

pardon resmi unutmuşum,bunama başladı. ;D

100_4755.jpg

Hazır gene konu açılmışken,bu tavan çadırıyla ilgili şahsi beklentilerimi söylemek istiyorum.Sonuçda hepimiz bugüne kadar doğada çeşitli koşullarda çadır kurup yatmış insanlarız.Benim tavan çadırını talep etmemdeki esas sebep,diğer çadırları kuramadığımız pozisyonlarda yani yer müsait olmadığında,hava koşulları müsait olmadığında ve esas önemli sebep ailemle kamp yapmak istediğimde,uzun zamandır gündemden düşmeyen kene muhabbetine her bayanın olduğu gibi eşiminde korkarak bakması.Kendisi hem gelmek istemiyor hemde oğlumu göndermiyor.

Tavan çadırının biraz daha güven teşkil etmesi,su geçirmemesi,zeminindeki süngerin olması,kısa sürede kurulması bana yeterde artar bile.Yurt dışında üretilen bütün sistemleri inceledim ve bu özelliklerin dışında farklı bir özelliği olan model göremedim ve aynısına sahip olacağımdan kesin eminim. ;D

cihanülker' Alıntı:
ahmet abi bugün ankarada aradığım çadır kumaşını buldum renklerde iyi askeri yeşil ,ve kamuflaj bakıp hbr verecekler fiyatta hesaplı yaklaşık 7,5 dedi toptan alacağım dedim 6,5 düştü ama 5,5 düşecek gibi numuneleri aldım parça olarak pazartesi kargoya vereceğim sana gezenbilir stickerları ile birlikte

pazartesi iyi oldu cihan bi bakalım belkide aynı kumaş bakmakta fayda var ben buldum en iyisi dediler m si 20 eğrodan bahsediyorlar .

çağlar' Alıntı:
eline sağlık ahmet abi.recebin aracta güzel oldu tertemiz.yakında resimlerini ekler.

bi mani olmassa recepte gelicek konuştum bu buluşma işini..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,610
Kaydolan Son Üyemiz
Condishnali

Çevrimiçi üyeler

Geri