Beyler çok laylom oldu burasi kimse ne yapiyor ne ediyor sorunlar çozumler hakkinda birşey yazmaz oldu ben başliyim.
Benim araç isitmiyordu ya artik isitiyor. koltuk altindaki kalorifer sokuldu. İçi çamur temizlenip şişletilip yerine takildi. on gogusdeki petegi sokme şansim yok. Malum benim araç biraz fazla dolu ses sistemi 7+1 cihazin arkasinda çok fazla kablo var. Arti yol bilgisayari timer falan yemedi orayi sokmek. Bizde petegin giriş çikişlarini sokup kezzap bastik. bir saat öylece bekledi. Sonuç oda tamam. Bu arada petegin bakir degerininde 1500 tl oldugunu söyliyim.
Geçen yagan çok yagmurda benim araçin arka halisi islanmişti nerden geldi diye bakarken cam citasinin geçmelerinin orj olmadigini bulduk. ordan içeri su girmiş bas kutusu kapasitor islanmiş onlar sokuldu orasi yapildi. o arada arka cam resistansi çalişmiyordu. Bizim araçlarin yeni bir hastaligini ogrendim resistans kavruluyormuş. tek care cami degiştirmek onuda degiştim. fiyati cam filimi dahil 180 tl zaten kameranin onunde filim oldugu için iş yapmiyordu onun için sokulecekti ikisi birarada çikti.