Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 698,679
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

pandipieri' Alıntı:
bir uzun gezi yapalim ama soyle buyugunden... ben japonyada okurken bazı arkadaslarla, istanbul-tokyo toyota fabrika, gezisi dusunuyorduk ama sonra grup dagilinca kaldi... ipek yolu uzerinden... hadi bakalim dusunelim eger gerekirse farkli baslık acayim orada tartisalim, var misiniz, istanbul-tokyo, ipek yolundan... sponsorlar, belgesel kanalları ve muhtesem bir gezi... toyotalar ipek yolunda :smiley:

Serkan hocam 2010 için benim program dolu ama 2011 için sizlerle her yola hazırım.
Tabi LR var diye beni bir kenara bırakmazsanız :D

Etiketler

çağlar' Alıntı:
yıllardır hayalimdir böyle uzun expedisyonlar ama nasıl olacak bilmiyorum ;D ;D

şöyle okyanusun kıyısında kamplı :-\

Arkadaşım muhteşemsin ne diyeyim sana ben. Fotoğrafın güzelliğine bak.

ne demek sedatcim bırakır mıyız hic... caglar biz o zaman hesaplamistik genis genis 45 gun suruyordu. tabiki en az 1 yıl sonraki plan olacak ki sponsorlar bulunabilsin... belki de 2 yıl... son derece organize... temservisi de yanimiza aliriz, toyotayı yanimiza alırsak yedek parca stogu da olur... Faruk Abi, erkan, cihan ve diger herkes delin muhabbete aşağıdaki topic te bulusalim...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48605.new#new

hsbasar' Alıntı:
Serkan hocam size zahmet olacak, lütfen masrafının ne kadar olduğunu ve hesap numaranızı bana özelden yazın.
Ben sadece dakar yazanında 2 tane alayım.

Yaw ben aldım kalıbı çizdim logoyu bunun için gidilmez yurt dışına .. ;D

Beyler çok laylom oldu burasi kimse ne yapiyor ne ediyor sorunlar çozumler hakkinda birşey yazmaz oldu ben başliyim.
Benim araç isitmiyordu ya artik isitiyor. koltuk altindaki kalorifer sokuldu. İçi çamur temizlenip şişletilip yerine takildi. on gogusdeki petegi sokme şansim yok. Malum benim araç biraz fazla dolu ses sistemi 7+1 cihazin arkasinda çok fazla kablo var. Arti yol bilgisayari timer falan yemedi orayi sokmek. Bizde petegin giriş çikişlarini sokup kezzap bastik. bir saat öylece bekledi. Sonuç oda tamam. Bu arada petegin bakir degerininde 1500 tl oldugunu söyliyim.
Geçen yagan çok yagmurda benim araçin arka halisi islanmişti nerden geldi diye bakarken cam citasinin geçmelerinin orj olmadigini bulduk. ordan içeri su girmiş bas kutusu kapasitor islanmiş onlar sokuldu orasi yapildi. o arada arka cam resistansi çalişmiyordu. Bizim araçlarin yeni bir hastaligini ogrendim resistans kavruluyormuş. tek care cami degiştirmek onuda degiştim. fiyati cam filimi dahil 180 tl zaten kameranin onunde filim oldugu için iş yapmiyordu onun için sokulecekti ikisi birarada çikti.

Mucahitt sanırım yukarıda bir yazım hatası var.

Peteğin bakır değeri demişsin ama altın fiatı vermişsin ;D

sedat tr ye parça hiç gelmemiş. eger aldirsaydim ilk ben olacaktim. Onun için olabilirmi :smiley:

Yıllar önce bir çiftçi, fırtınası bol olan bir tepede bir çiftlik satın almıştı.
> Yerleştikten sonra ilk işi bir yardımcı aramak oldu.
> Ama ne yakındaki köylerden ne de uzaktakilerden kimse onun çiftliğinde çalışmak istemiyordu.
> Müracaatçıların hepsi çiftliğin yerini görünce çalışmaktan vaz geçiyor,
> burası fırtınalıdır, siz de vazgeçseniz iyi olur diyorlardı.
> Nihayet çelimsiz, orta yaşı geçkince bir adam işi kabul etti.
> Adamın haline bakıp 'çiftlik işlerinden anlar mısın?' diye sormadan edemedi çiflik sahibi.
> 'Sayılır' dedi adam, 'fırtına çıktığında uyuyabilirim'.
> Bu ilgisiz sözü biraz düşündü, sonra boşverip çaresiz adamı işe aldı.
> Haftalar geçtikçe adamın çiftlik işlerini düzenli olarak yürüttüğünü de görünce içi rahatladı.
> Ta ki o fırtınaya kadar. Gece yarısı, fırtınanın o müthiş uğultusuyla uyandı.
> Öyle ki, bina çatırdıyordu. Yatağından fırladı, adamın odasına koştu:
> 'Kalk, kalk! Fırtına çıktı. Herşeyi uçurmadan yapabileceklerimizi yapalım.'
> Adam yatağından bile doğrulmadan mırıldandı:
> 'Boşverin efendim, gidin yatın. İşe girerken ben size fırtına çıktığında uyuyabilirim demiştim ya'
> Çiftçi adamın rahatlığına çıldırmıştı. Ertesi sabah ilk işi onu kovmak olacaktı,
> ama şimdi fırtınaya bir çare bulmak gerekiyordu.
> Dışarı çıktı, saman balyalarına koştu:
> A-aa! Saman balyaları birleştirilmiş, üzeri muşamba ile örtülmüş, sıkıca bağlanmıştı.
> Ahıra koştu. İneklerin tamamı bahçeden ahıra sokulmuş, ahırın kapısı desteklenmişti.
> Tekrar evine yöneldi; evin kepenklerinin tamamı kapatılmıştı.
> Çiftçi rahatlamış bir halde odasına döndü, yatağına yattı.
> Fırtına uğuldamaya devam ediyordu. Gülümsedi ve gözlerini kapatırken mırıldandı:
> 'Fırtına çıktığında uyuyabilirim'
> Sıkıntılara zihnen (bilgi, plan), mânen (dua), maddeten (tedbir) hazırsanız,
> fırtına çıktığında uyuyabilirsiniz.
> Hayatınız boyunca
> Sevgiyle kalın.

> ( KIZGINLIKLA KARAR ALMAYIN, MUTLULUKTAN UÇTUĞUNUZDA SÖZ VERMEYİN.
> İKİSİ DE SARHOŞLUK ÂNIDIR, AKIL BAŞTA DEĞİLDİR )

hosuma gittim burda paylaşiyim dedim.

RedlinE' Alıntı:
Beyler çok laylom oldu burasi kimse ne yapiyor ne ediyor sorunlar çozumler hakkinda birşey yazmaz oldu ben başliyim.
Benim araç isitmiyordu ya artik isitiyor. koltuk altindaki kalorifer sokuldu. İçi çamur temizlenip şişletilip yerine takildi. on gogusdeki petegi sokme şansim yok. Malum benim araç biraz fazla dolu ses sistemi 7+1 cihazin arkasinda çok fazla kablo var. Arti yol bilgisayari timer falan yemedi orayi sokmek. Bizde petegin giriş çikişlarini sokup kezzap bastik. bir saat öylece bekledi. Sonuç oda tamam. Bu arada petegin bakir degerininde 1500 tl oldugunu söyliyim.
Geçen yagan çok yagmurda benim araçin arka halisi islanmişti nerden geldi diye bakarken cam citasinin geçmelerinin orj olmadigini bulduk. ordan içeri su girmiş bas kutusu kapasitor islanmiş onlar sokuldu orasi yapildi. o arada arka cam resistansi çalişmiyordu. Bizim araçlarin yeni bir hastaligini ogrendim resistans kavruluyormuş. tek care cami degiştirmek onuda degiştim. fiyati cam filimi dahil 180 tl zaten kameranin onunde filim oldugu için iş yapmiyordu onun için sokulecekti ikisi birarada çikti.

mücahit koltuk altındaki kalorifer derken arkalardan bahsediyorsun herhalde, geçici bir çözüm.ön tarafı düzgün temizleyebildiyseniz uygun kırmızı antifiriz ve saf su kombinasyonuyla uzun zaman götürür..
arka halı ıslanması bendede var ama çıtadan olduğuna eminmisin..??
genelde bu sorun sunroff tahliye deliklerinin tıkanmasıyla oluşuyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,806
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
Torrus2562

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR