Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 698,723

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

cem cok sık durmus kardesim gule gule kullan...

Sedatcim benim arabada vardi ben yaptirmistim burada izmirde, antalya da gorunce cemin de hosuna gitti ona da yaptirip yolladim istersen sana da yaptirabilirim...

pandipieri' Alıntı:
cem cok sık durmus kardesim gule gule kullan...

Sedatcim benim arabada vardi ben yaptirmistim burada izmirde, antalya da gorunce cemin de hosuna gitti ona da yaptirip yolladim istersen sana da yaptirabilirim...

Serkan hocam size zahmet olacak, lütfen masrafının ne kadar olduğunu ve hesap numaranızı bana özelden yazın.
Ben sadece dakar yazanında 2 tane alayım.

bir uzun gezi yapalim ama soyle buyugunden... ben japonyada okurken bazı arkadaslarla, istanbul-tokyo toyota fabrika, gezisi dusunuyorduk ama sonra grup dagilinca kaldi... ipek yolu uzerinden... hadi bakalim dusunelim eger gerekirse farkli baslık acayim orada tartisalim, var misiniz, istanbul-tokyo, ipek yolundan... sponsorlar, belgesel kanalları ve muhtesem bir gezi... toyotalar ipek yolunda :smiley:

pandipieri' Alıntı:
bir uzun gezi yapalim ama soyle buyugunden... ben japonyada okurken bazı arkadaslarla, istanbul-tokyo toyota fabrika, gezisi dusunuyorduk ama sonra grup dagilinca kaldi... ipek yolu uzerinden... hadi bakalim dusunelim eger gerekirse farkli baslık acayim orada tartisalim, var misiniz, istanbul-tokyo, ipek yolundan... sponsorlar, belgesel kanalları ve muhtesem bir gezi... toyotalar ipek yolunda :smiley:

yıllardır hayalimdir böyle uzun expedisyonlar ama nasıl olacak bilmiyorum ;D ;D

şöyle okyanusun kıyısında kamplı :-\

ExpeditionLCaction0208x014.jpg

evet beyler yeni topic hadi bakalim kimler geliyor... hayal degil gercek, oturalim konusalim, herkes kendi dinamiklerini ortaya koysun ve dünyada bir ilk gerceklestirelim... olabildigince farkli modellerle fabrika kapisina dayanalim... :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48605.new#new

hocam çook güzel olurda iddialı ve düzgün plan program yapılması gereken bir konu.
ayrıca yeterli derecede yedek parça bulundurmak lazım araçlarda,mekanikten anlamamız lazım..kendimizi 3-5 ay boşa çıkarabilmemiz lazım..

ooff off.. ::smiley: ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,810
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
Torrus2562

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR