Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 701,486
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

cihanülker' Alıntı:
eskişehirde kırka d,ye bir yer var ,ama afyona çok yakın 40 km filan olurmu acep ,göl kenarı yukarıda ,karda olur ,, veya bolu tarafı olursa ,pansiyon filanda ayarlayabiliriz çoluk çocuk için dötümüz donmasın oralarda

eskişehir uyar tamda orta olur işte aynen devammmmm

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
eskişehirde kırka d,ye bir yer var ,ama afyona çok yakın 40 km filan olurmu acep ,göl kenarı yukarıda ,karda olur ,, veya bolu tarafı olursa ,pansiyon filanda ayarlayabiliriz çoluk çocuk için dötümüz donmasın oralarda

Mart sonuna kadar bana herşey uyar biner yürürüm .. :smiley:

istanbuldan katılacak dostlarda olduğu için bende bolu diyorum ,kar kesin var ,boluda yardımcı olacak ekip var ,otel ve pansiyon bol ,hanımlarda üşümez ,ne diyorsunuz yapmaya başlayayımmı programı ????????*

cihanülker' Alıntı:
istanbuldan katılacak dostlarda olduğu için bende bolu diyorum ,kar kesin var ,boluda yardımcı olacak ekip var ,otel ve pansiyon bol ,hanımlarda üşümez ,ne diyorsunuz yapmaya başlayayımmı programı ????????*

Nasıl bir orta yer bu cihancan Eskişehir güzel şehir yaw. ;D

aozturk' Alıntı:
Bolu süper olur ama Antalyaya zahmet olur Afyon / Kütahya Frig vadisini bieln varmı ?

ahmetçim ,bu kampda olmassa olmaz çoluk çocuk toplanmalıyız bence ,birde kalacak yerde ,akşam ateşbaşı muhabetti olmassa olmaz ,hanımlarıda sobanın ,şöminenin başına saldıkmı tamam işte

bsayil' Alıntı:
iyide aracın yarısı sığmamış ;D ;D ;D

yanlış cevap adamın yaptığı bir araçla alakalı dikkatini cekerim

bolu uzak düşer diye düşünüyorum

THE FARUK' Alıntı:
Nasıl bir orta yer bu cihancan Eskişehir güzel şehir yaw. ;D

abi oda olur ama çoluk çocuk çok zorlanmazmıyız ,çadırda kış kampı biraz zor iş ,hava -5 10 oldumu hanımlar yemesin bizi dırdır vırvır ,yani düşünüyorum başka neresi olur ,bahçesinde ateşin sönmediği, masasında rakının ,tekilanın bitmediği ,?????

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,637
Kaydolan Son Üyemiz
Hnzlkskn

SON KONULAR

Geri