Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 701,453
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

cihanülker' Alıntı:
ahmetçim ,bu kampda olmassa olmaz çoluk çocuk toplanmalıyız bence ,birde kalacak yerde ,akşam ateşbaşı muhabetti olmassa olmaz ,hanımlarıda sobanın ,şöminenin başına saldıkmı tamam işte

Cuma akşamı giriş Pazar akşamı çıkış nereye dersen geliriiz arkadaş...kampta atarız , pansiyonda olur

Etiketler

çadir işi olmaz abicim cocuklar olacaksa isitmali bir yer olmali bir gun keyif yapip bir ay cekmeyelim

cihanülker' Alıntı:
abi oda olur ama çoluk çocuk çok zorlanmazmıyız ,çadırda kış kampı biraz zor iş ,hava -5 10 oldumu hanımlar yemesin bizi dırdır vırvır ,yani düşünüyorum başka neresi olur ,bahçesinde ateşin sönmediği, masasında rakının ,tekilanın bitmediği ,?????

En iyisi siz yeniden antalya ya gelin pazar yerinde kamp atarız.. ;D

cihanülker' Alıntı:
abilerim ,antalya bolu ,690 km

antalya,eskişehir 450 km arada 140 km var değermi değmezmi siz söyleyin ,antalyadan tahmini kaç araba veya kişi katılır ??? ??? ???

Cihanım en son kapadokya yaptım benim koca oğlan yemez artık o kadar yolu..Ahmet usta yada enişteye co captaın olurum ancak.. ;D

bence çok erken kara veriyorsunuz arkadaşlar biraz zaman geçsin derim ben .

THE FARUK' Alıntı:
Cihanım en son kapadokya yaptım benim koca oğlan yemez artık o kadar yolu..Ahmet usta yada enişteye co captaın olurum ancak.. ;D

abicim zaten ,bu buluşma offroad ağırlık olmayacağı için ,bizim antalyaya geldiğimiz gibi ,bir araba 4-5 kişi şeklinde olabilir , sende araba çok nasılsa dert değil çözersin ,orada sarıalan diye bir yayla var ,etrafında göl var ,köy evleri var pansiyon şeklinde ,odalar sobalı ,kaloriferli ,odun bol , bahçede mangalıda yakarız ,hanımlar okey ,muhabeet ,erkekler bahçede mangal muhabbet şeklinde ayarlayabiliriz ,ailecek etkinlik şeklinde durumu

THE FARUK' Alıntı:

Abicim ben sana araba buldum ;D ;D , 50 araba gezmeyin doluşun buna tek araba paşa paşa , benzini bölüşürsünüz muhabbette süper olur ;D ;D ;D

http://www.youtube.com/watch?v=kzbZ_4ENnrQ

ahmet ustada gönülsüz ama siz temel atın herhalde ucundan tutarız
tutamazsakda tezahurat yaparız ne yapalım :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR