Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 698,567

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

güzel araç hayırlı olsun darısı bizim başımıza 4200 cc dizel olanından çok şeymi istedim

kürşat bey bir ölçüye karar verdiğinize gözünüzü karartıp 33-veya 35 hangisini uygun görürseniz bence 33 yeter yolunuza devam edin en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir bence araç alırken bende aynı olayı yaşadım gözümü kararttım aldım gözünüzü karartmadan olmuyor

simurg2' Alıntı:
kürşat bey bir ölçüye karar verdiğinize gözünüzü karartıp 33-veya 35 hangisini uygun görürseniz bence 33 yeter yolunuza devam edin en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir bence araç alırken bende aynı olayı yaşadım gözümü kararttım aldım gözünüzü karartmadan olmuyor

zaten öyle olucak cebime parayı koyup sanayiye gidip buldugumu taktırıcam bir günde biticek nasıl çıkarsa çıksın sonuç :smiley:

Tempus' Alıntı:
zaten öyle olucak cebime parayı koyup sanayiye gidip buldugumu taktırıcam bir günde biticek nasıl çıkarsa çıksın sonuç :smiley:

Aynen benim gibi, bende sabah lastikçileri dolaştım, bulduklarım arasında 245/75/16 kafama yattı. Zaten marka olarak BF istiyordum, öğleden sonra taktırdım ;D

kürşat bey site içerisinde uygun denenmiş ustalar vardır danış landcı arkadaşlara bana kalırsa

Sevgili Bayram bende tebrik ediyorum ve iyi günlerde kullanmanı diliyorum.
Çağlarında yazdığı gibi çok iyi bir araç aldın hayırlı olsun.

kara düzen gitmeyin arkadaşlar ilerde pişmanlık yaratmasın..para kıymetli hedefi çizin bence o yolda ilerleyin.. ;D ;D ;D ;D

selamlar,saygılar.

simurg2' Alıntı:
kürşat bey site içerisinde uygun denenmiş ustalar vardır danış landcı arkadaşlara bana kalırsa

danıştım da işte mesele alternatifler o kadar çokki, birisini seçip tamam demek lazım henuz onu yapamadım :smiley:
35 takayım süper olur diyorum, sonra ya uzun yolda yorar , açılı kol gerekir vs tekrar 33 e döneyim diyorum.

33 yapalım derken jantım 18, 18 e uygun lastik bulamıyorum, 16 jant arayayım o zaman diyorum 16 yok :smiley:

16 alsam 18 leri napıcam vs vs derken sıyırıcam :smiley:

en güzeli dediğim gibi bir gün içinde ne varsa alıp taktırıp bir daha konuyu kapatmak ve sadece araca binmek ;D

bu arada vx80 hayırlı olsun güzel görünüyor, sorması ayıp kaça maloldu?

18 leri uzun yol için tutucaksınız bie kenardai offroad için ya 15 yada 16 takım yapacaksınız, rahat uyuyacaksınız

eyvallah broncoda agzina kadar dolu aslinda benim ortagimin araç satilik bu arada ilgilenen olursa

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,806
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
Ynsemr81

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR