Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 698,566

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

üstündekinin yarıçapı 387 mm
düşündüğün lastiğin yarı çapı 403 mm

Picture 1.jpg

cihanülker' Alıntı:
burakçım bı işin profösörü erkan kardeşimiz , en doğru cevabı kendisi verecektir ama neden arabanın lastiğini daraltma yoluna gidiyorsun

çamurda ceylan gibi sekmek için bir de arabayı yormamak için

Ekocum aynı ebata bende geçmeyi düşünüyorum (bahsi geçen erkan arkadaş bendeğilim herhalde )ama bahsedilen erkanın cevabını bende bekliyorum

benim lastıkler 255x70x16 geçmeyi düşündüğümüz ebat 235x85x16 ama aracı yerden bu değişiklik 2.1 cm etkiliyormuş şaşırdım çok az farkediyormuş eko kardeş senin bilgin varmı bu konuda

simurg2' Alıntı:
benim lastıkler 255x70x16 geçmeyi düşündüğümüz ebat 235x85x16 ama aracı yerden bu değişiklik 2.1 cm etkiliyormuş şaşırdım çok az farkediyormuş eko kardeş senin bilgin varmı bu konuda

o hesapları ben de çok bilmiyorum ama dediğin gibi o civarlarda yükselir önemli olan lastiğin sürtmemesi 2,1 cm küçümseme ii oluyor :smiley:

6 aydir lastik ve yükseltmeye kafa yormakdan deliricem, ya sonunda arazi aracını satıp binek oto alıcam yada elime ilk geçen yükseltme ve lastiği takıp bir daha bu konuyu açmamak üzere kapaticam ;D

Eko kardeş şu topikte arkadaş tarif etmişti http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44877.0 bi bak istersen.

kürşat bey bu işler gerçekten karışık ve çokta kolay değil hem maddi hem manevi yönden kişi yoruyor ama sitede özellikle sizin araçtan anlayan bir sürü arkadaşımız var emin olun arkadaşlar yardım edecektir yılmak yok uğraşmaya devam

Tempus' Alıntı:
6 aydir lastik ve yükseltmeye kafa yormakdan deliricem, ya sonunda arazi aracını satıp binek oto alıcam yada elime ilk geçen yükseltme ve lastiği takıp bir daha bu konuyu açmamak üzere kapaticam ;D

Askerliğin yan etkileri ;D
Aynı etkiler çöle gelincede görülüyor. Bende burda bin tane plan yapıyorum, Türkiyey dönünce bir icraat yok ;D

simurg2' Alıntı:
kürşat bey bu işler gerçekten karışık ve çokta kolay değil hem maddi hem manevi yönden kişi yoruyor ama sitede özellikle sizin araçtan anlayan bir sürü arkadaşımız var emin olun arkadaşlar yardım edecektir yılmak yok uğraşmaya devam

Erkan bey saolsunlar herkes elinden gelen yardımı ediyorda, tam bir yükseltme ve lastiğe karar veriyorum, janta uygun lastik olmuyor, yada tam karar veriyorum başka bir lastik boyutu görüp bunumu taktırsam diyorum, 33 olsun diyorum 35 i görünce onu çanım çekiyor bu sefer açılı kollar kesme işleri devreye giriyor.

offf offffffff :smiley:

Suprizimi yazmamişim.
Bayram kardeşimizin araci sogucakda benle beraber olan teknik olarak benim araci destekleyen bir arkadaş kendisi 100 e kaşinmasina rahmen direkden donerek temiz bir 80 aldirabildim.

Bu arada ilk tebrikde benden gelsin. hayirli ugurlu olsun kardeşim kazasiz belasiz altinda eskisin.

Bekledin ama degecek bir araç aldin.
Seksenlerin altin oldugu bir çagda böyle araç herkeze nasip olmaz.

23122009269.jpg

23122009267.jpg

23122009268.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,806
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
Ynsemr81

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR