Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 701,690

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

ya cıhan abı bayram bızım araba arıyo o ınatla 100 dedıkce ben 80 dıyorum bunları yazdınya buraya durmaz artık.
ama sen yasıyosun ben sadece okudugumu ve duydugumu soyluyorum. dogrusundur dıcekbırsey yok.
ama hala 80 dıyorum.

cıhan abıı pecete varmıı yanlarında

2008cruisemoab124.jpg

altay41' Alıntı:
Faruk abi,
videolari baska paylasim sitelerinde yayinlayip buraya link koyuyorlar

Bunu biliyorum altan..
Ama mutlaka video proğramı vardır..yarın sorucam benim bilgisayarcıya ..taktım kafaya bu işi.. ;D ;D

tampon cok guzel dımı aşmiş gercekden klasiklerle alakası yok.

iyi geceler barbaros hoca araç aklimda

RedlinE' Alıntı:
ya cıhan abı bayram bızım araba arıyo o ınatla 100 dedıkce ben 80 dıyorum bunları yazdınya buraya durmaz artık.
ama sen yasıyosun ben sadece okudugumu ve duydugumu soyluyorum. dogrusundur dıcekbırsey yok.
ama hala 80 dıyorum.

yahu ben 80 ler için bir şey demiyorum ,ama en başından beri söylediğim bir şey var ,bu paralara alınmazzzzz ,100 varken , aynı araçla hem yol yapıyor hem araziye giriyoruz ,yani yarışlara katılmıyoruz bu sebeble ,önde kilit yokmuş eeee olmasın ,bizde vinçleriz ;D ;D ,birader eskiden kilitli arabamızmı vardı ;D ;D ;D, ama bana güven aynı yerlerden çok rahat geçeriz ,hatta gaza ,güce ihtiyaç olduğunda 100 basar geçer ,tork eğrisi bir felaket arabada inan bana ,ama 25 liraya 80 kasa varken de 100 almazdım o ayrı , :D :D

cihanülker' Alıntı:
yahu ben 80 ler için bir şey demiyorum ,ama en başından beri söylediğim bir şey var ,bu paralara alınmazzzzz ,100 varken , aynı araçla hem yol yapıyor hem araziye giriyoruz ,yani yarışlara katılmıyoruz bu sebeble ,önde kilit yokmuş eeee olmasın ,bizde vinçleriz ;D ;D ,birader eskiden kilitli arabamızmı vardı ;D ;D ;D, ama bana güven aynı yerlerden çok rahat geçeriz ,hatta gaza ,güce ihtiyaç olduğunda 100 basar geçer ,tork eğrisi bir felaket arabada inan bana ,ama 25 liraya 80 kasa varken de 100 almazdım o ayrı , :D :D

Cihan kardeşim 100 konusunda katılıyorum sana .. 80 kasaya göre daha çok ayrıcalıklır..

mücahit kardeşim bu tamponu ahmet usta yapar hertürlü..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,844
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR