Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 701,670

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

RedlinE' Alıntı:
ozetle antalyada 40 a satılık bır 80 yok.

abi sen bılıyosun sudan falan gecınce sıkıntı yasamıyomusun.
araclar teferruatlı

doğru mücahit satılık yok

Canım kardeşim Bj 60 ,Bj 62 veya hıluxs gibi araçlarda yaşadım tabi cam hizasında sudan geçme sonucunda motora su emdirdim..ama toyotanın bu modellerinde stop etmiş aracın.. açıyosun enjektörleri ..salıyosun motordaki yağı..bir iki marşla atıyosun motorun içindeki suyu ..koyuyosun yeni yağı..tamamdır dikine pancoloss ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
yaa abi karıştırma ortalığı ;D ;D ;D ;D ;D, mesut abiye 100 alacaktık konuşmuştum ,zaten bu aralar ortalarda yok ne yapıyor ,iyimi benden selam çok kendisine
Merhaba Cihan kardes,
sadece yardimci olmak istedim ortaligi karistirmak gibi niyetim yok ,tarafsiz olarak,
bu arada 100 konusunda sana katiliyorum,fakat Mesut takmis 80 lere,offroad icin daha iyiymis,sanki hepimiz yarislara katiliyoruz da onler salincak oldugu icin falan filan,
ankarda 30.000 e 2001 var gercekmi acaba birkac kez aradim tel. kapali
Dogan da biliyorsun 2000 model var,hatta Mesut al benim araci ben 100 alayim dedim o na da yanasmiyor anlamadim nedir..

100 durusuyla bıle makam arabası gıbı yabancı sıtelerde dolasıyorum. adam gıbı yapılan cok az
ha olmıcak dıye bırsey yok ama yok abı bana gore benı aşar.
tabıi soyle bır durum var cıhan abıdekı baba bende olsa 200 hazırlarım.

Canım kardeşim Bj 60 ,Bj 62 veya hıluxs gibi araçlarda yaşadım tabi cam hizasında sudan geçme sonucunda motora su emdirdim..ama toyotanın bu modellerinde stop etmiş aracın.. açıyosun enjektörleri ..salıyosun motordaki yağı..bir iki marşla atıyosun motorun içindeki suyu ..koyuyosun yeni yağı..tamamdır dikine pancoloss ;D ;D ;D
[/quote]

abi senin su aldığın yerde adamlar rafting yapıyorlardı yanlış hatırlamoyor isem ,koysanda görsek şu meşhur görüntüleri ;D ;D

altay41' Alıntı:
Merhaba Cihan kardes,
sadece yardimci olmak istedim ortaligi karistirmak gibi niyetim yok ,tarafsiz olarak,
bu arada 100 konusunda sana katiliyorum,fakat Mesut takmis 80 lere,offroad icin daha iyiymis,sanki hepimiz yarislara katiliyoruz da onler salincak oldugu icin falan filan,
ankarda 30.000 e 2001 var gercekmi acaba birkac kez aradim tel. kapali
Dogan da biliyorsun 2000 model var,hatta Mesut al benim araci ben 100 alayim dedim o na da yanasmiyor anlamadim nedir..

abi şakasındayım ben yavv ,ama sahibinden .comda 2 tane vardı ,istanbulda ,ankaradaki aracı bilmiyorum kimde ,kısmet senin araba neydi abi ???

RedlinE' Alıntı:
100 durusuyla bıle makam arabası gıbı yabancı sıtelerde dolasıyorum. adam gıbı yapılan cok az
ha olmıcak dıye bırsey yok ama yok abı bana gore benı aşar.
tabıi soyle bır durum var cıhan abıdekı baba bende olsa 200 hazırlarım.

baba ? yanlış hatırlıyorsun galiba canimmm , 1986 başlamıştım çalışmaya, sen daha küçütün o yıllarda hatırlamamn doğal ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

bu kasamı

22425510008_large.jpg

RedlinE' Alıntı:
salincak arti kilit yok.
enjektorler 1300 dolar
sizinkiler kaça ki

müco 80 lerle , 100 modellerin yedek parça fiyatları aynı ,hatta 100 lerin bazı parçaları daha ucuz ,emin ol ,hatta suat ustaya uğrarsan bir sor bak ,önde kilit yok doğru ama arabanın ağırlık dengesi çok farklı inan bana hissetmesin ,bir kullansan ne demek istediğimi anlarsın ,arkadaşların yanıldığı yerler parça fiyatları ,salıncak doğrudur yok ama kafayı takarsan 80 kasanınki takılıyor ,yani muadillerine göre çok ekonomik bir araba inan bana ;)

cihanülker' Alıntı:

abi senin su aldığın yerde adamlar rafting yapıyorlardı yanlış hatırlamoyor isem ,koysanda görsek şu meşhur görüntüleri ;D ;D

ok cihancan..resimler kolayda videoları atamıyorum.. küçülten bir program söyleyin bana yafff :(

land toyo.jpg

LAND RAFT.jpg

RAF SOHBET.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,844
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

SON KONULAR

Geri