Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 701,663

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

hımm orda talıbı varsa bız salça olmayalım burdan
nıyetınız varsa kafa kol yapın alın arabayı

40.000 $ afaki bir rakam tabi ;D ;D
47.000 tlye biter gibime geliyo.. ;D

RedlinE' Alıntı:
hımm orda talıbı varsa bız salça olmayalım burdan
nıyetınız varsa kafa kol yapın alın arabayı

mücahitim gönlüne göre sen bize takılma ben navarayı satmadan salça olamam zaten sadece umut ve fantazi
bu arada seninde aklında olsun benim navarayı vereceğim isteyen olursa dedikodusunu yapıver

Halit abinin araba gercekten cok temiz,alan a piyango tabii fiyati da uygun olursa
ben zaten inanamadim nasil arabasini o parkurlara soktuguna
yolu bilse kesin baska yoldan giderdi degilmi Faruk Abi

altay41' Alıntı:
iyi aksamlar arkadaslar muhabbetiniz daim olsun

Izmit ten selamlar
Altan

selamlar altan kardeşim hoş geldin.musti dahil tüm izmitli arkadaşlarıza selamlarımızı iletin lütfen..

arkadaşlar o paralara o araba alınmaz yaaa ,çıldırdınızmı, vx 100 varken ne yapıyorsunuz ,40 dolarlar, 40 milyarlar amaç ,araç karışıyor yin sahibinden comda , 2 tane 100 var gayet hesaplı gözüküyor ,aklınızda bulunsun

altay41' Alıntı:
Halit abinin araba gercekten cok temiz,alan a piyango tabii fiyati da uygun olursa
ben zaten inanamadim nasil arabasini o parkurlara soktuguna
yolu bilse kesin baska yoldan giderdi degilmi Faruk Abi

Kesinlikle doğru söylüyosun altancan..

Çok kıymetlidir halit abinin arabası.

walla bizimle nasıl geldi izmit e hala inanamıyorum.. ;D ;D

RedlinE' Alıntı:
en son 40 ınmemısmıydı
benmı yanlıs hatırlıyorum

mücahitim işte karışıklık orda zaten bi karar verse rahatlıyacağız dediğim mevzuda bu rakamda muallakda niyetde ;D

cihanülker' Alıntı:
arkadaşlar o paralara o araba alınmaz yaaa ,çıldırdınızmı, vx 100 varken ne yapıyorsunuz ,40 dolarlar, 40 milyarlar amaç ,araç karışıyor yin sahibinden comda , 2 tane 100 var gayet hesaplı gözüküyor ,aklınızda bulunsun

Sana katılıyorum cihancan 100 de hem konfor var hem perfonmans.. biraz eksitleyim araçları bende düşünüyorum uzun yol için bir tane..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR