Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 699,223
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

arkadaslar resimdeki arabanın port bagajı ne marka bilen var mı? arastirdim ama aynısından bulamadim:smiley: bir de dakar logosu cok guzel durmus di mi? yapsam mı ki aynısını ;D ;D ;D

beduin.jpg

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
arkadaşlar bayram sonrası aralık ayı 2 veya 3 haftası ,antalydaki dostlarımız için bir ziyaret planlamaktayım cuma öğlen gidişli ,pazar akşam dönüşlü ,istanbul grubu uçakla gelebilir ,oradan karşılarız ,ankaradan ben kendi aracımla düşünüyorum ,deniz kenarında 2 gece gırgır şamata ,offroad ,kamp ne dersiniz ,planlamaya başlayayımmı yoksa yalnızmı gideyim ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

pegasus ta kampanya var kasım 20-21-22 tarihleri arasında bilet satın alırsanız bilet fiyatı 9.99 tl haberiniz olsun.

20-21-22 kasim 2009 tarihleri arasında yapılan satışlar için geçerlidir.
Aralik 2009, Ocak – Şubat - Mart 2010 tarihleri arasinda yapılan yurtiçi seyahatlerde geçerlidir.
Kampanya 100 bin koltukla sınırlıdır.
Rezervasyon değişikliği ve iade yapilmaz.
Kampanya ücreti yalnızca direkt seferlerde geçerlidir.
Çocuk ve bebek indirimi uygulanmaz.
9.99 tl vergiler dahil, flypgs.com üzerinden satın alınan tek yön bilet ücretidir.

ayın 22 sine kadar bir tarih belirlerseniz istanbuldan uçakla gelmek çok rahat ve ucuz olur :smiley:

cihanülker' Alıntı:
burak kasım değil aralıkta planlıyorum ben ,kasımda sakat bayram öncesi ;)

abi bileti kasımda alıcan , alıcağın biletin tarihi 30 mart olsun farketmez. bu 3 gün içerisinde parayı ödeyip bileti alman lazım.

cihanülker' Alıntı:
arkadaşlar bayram sonrası aralık ayı 2 veya 3 haftası ,antalydaki dostlarımız için bir ziyaret planlamaktayım cuma öğlen gidişli ,pazar akşam dönüşlü ,istanbul grubu uçakla gelebilir ,oradan karşılarız ,ankaradan ben kendi aracımla düşünüyorum ,deniz kenarında 2 gece gırgır şamata ,offroad ,kamp ne dersiniz ,planlamaya başlayayımmı yoksa yalnızmı gideyim ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

Bu,"... ayıya bal yermisin ..." demek be Cihan ;D
Dün akşamda konuşduk zaten,bi aksilik olmazsa kaçmaz,hem biliyosun seninle bi hasabımız var,onuda halletmemiz lazım ;D ;D ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Bu,"... ayıya bal yermisin ..." demek be Cihan ;D
Dün akşamda konuşduk zaten,bi aksilik olmazsa kaçmaz,hem biliyosun seninle bi hasabımız var,onuda halletmemiz lazım ;D ;D ;D

geliinnnnn geliiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ;D ;D ;D

aralıkta ben ve saz arkadaşlarım felekten bir gece çalmak ve offroyd ;D yapıp ,kamp atmak için antalya kemerdeyiz duyrulur tarihi , 1 aralıkta açıklayacağım şimdien haberiniz olsun ;D

Cihan çadırı Discoya aktardım. Geçen gün OTS de Hüseyin beyle birlikte yaptık.
Ama çok hoşuma gitmedi, tavanın tamamını kapladı ve tavan kademeli olduğundan ön taraf çok yüksek kaldı.
Haftaya sana uğrarım bir bakarız, belki farklı fikirler geliştiririz.

Çadırla birlikte sepette koyarım diyordum, yer kalmadı

cihanülker' Alıntı:
cem bazen kaşıntılarım tutumuyır değil ,uygun bir müşteri bulursam satarım , bir daha yaparım ,bu aracı yaratma işi acaip hoş bir duygu yavv ;) ;D

Sat sanada bir Disco 1 alalım ;D

Sedat şu yazını kime istinaden yazdın merak ettim ;D

(80 kasanın askıda kalıp kilit açarak geçtiği yerde......)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR