Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 699,215
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

cemtascioglu' Alıntı:
cihan geçen gezıdede 3,4 tane toyotada gosterge paneli disko ısıkları gıbı oldu dogru degılmı nekadar konfor olursa elk arıca isteristemez artıyor bence elektronık ne varsa aracın ıçine almalılar suyla ısı olmamalı ozaman kesınlıkle hıç arıza cıkarmaz bence

tabi çamurun içne dalıp foşş foşşş ,kaputu bir açığ baktımki amanınn ,ama nazar değmesim tek marş dogru eve ,yani ne kadar az elektronik donanım ,okadar az arıza ,adamlar suda gezmek amacıyla tasarlamadıkları için , normal böyle şeyler , bu arada yıkamacıdan çıkınca yanmıyor lambalar en azından ;D ;D

Etiketler

hsbasar' Alıntı:
Bende 80 kasaların neden sarj kestiğini merak ettim, sanırım 2-3 araç bu problemi yaşadı.

sedat sadece 2 araç yaşadı ,biri yolda düzeldi istanbul yolunda , ötekisini bilmiyorum ,ama devre içine çamur giriyor dediler ,oraları iyi muhafaza etmek lazım ,bizim girdiğimiz çamurda tam çamurdu yani derinlik değilde kıvamı macundu ;D

Toyotanın 1 numara oluşunu dünya kabul etmiş. Arazi ile ilgili iş yapan, bilinçli şirketlerin hepsinin tercihi Toyota.
Bizim ekipte bile LR ler sürekli servise giriyor, LC ler aylık rutin bakıma. ;)

Ama kimse demiyorki al Sedatcım şu 40 000 TL yide kendine bir LC al diye ;D

hsbasar' Alıntı:
Sabah çalışmayan araçları yazmadım daha ;D

dur ben yazayım , senin arabanın küçük kardeşi çalışmadı ,sabaha kadar kontağı açık bırakmış ,platin cortlamış , dizel olanında ısıtma bujileri arızalıymış o sebebten yaniii , bana tam bakımlı araçlardan yolda kalanını söyleyin bakemmm ,veya arazide oynadıktan sonra bir yerlerinde mekanik arıza olan ,yookkk ,yokk yokkk ,bu arada sedat valla sende iyice discocumu oldun yavvv ;D ;D ;D ;D ;D ;D

hsbasar' Alıntı:
Toyotanın 1 numara oluşunu dünya kabul etmiş. Arazi ile ilgili iş yapan, bilinçli şirketlerin hepsinin tercihi Toyota.
Bizim ekipte bile LR ler sürekli servise giriyor, LC ler aylık rutin bakıma. ;)

Ama kimse demiyorki al Sedatcım şu 40 000 TL yide kendine bir LC al diye ;D

Noktayı koymuşsun Sedatcım ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
dur ben yazayım , senin arabanın küçük kardeşi çalışmadı ,sabaha kadar kontağı açık bırakmış ,platin cortlamış , dizel olanında ısıtma bujileri arızalıymış o sebebten yaniii , bana tam bakımlı araçlardan yolda kalanını söyleyin bakemmm ,veya arazide oynadıktan sonra bir yerlerinde mekanik arıza olan ,yookkk ,yokk yokkk ,bu arada sedat valla sende iyice discocumu oldun yavvv ;D ;D ;D ;D ;D ;D

''arazide oynadıktan '' sonra cümlesine ilavemdir ayrıca sizi gönderdikten sonra İstanbul ve İzmit grubunun '' Kuzuyayla ve Kartepe ' tırmanış ve inişide dahil '' desek ;D ;D

Bu arada kıskandırmak gibi olmasın, 2" yükseltmenin bugün siparişini verdim Huma otoya 680 TLtuttu ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR