Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 699,232
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

RedlinE' Alıntı:
Cihan abi ben zaman yaklaşana kadar birşey diyemem. bu aralar pek kaçamam bakalim nasip

müco aralık ayı diyorum yavv ,tarihi koyalım gelen tepkilere göre ,zaten çok kalabalık bir grup olmayız diye düşünüyorum ,sen erkanla uçaklada gelebilirsin ???,tuğsanda aynen ,organizsayonu ben yaparım ;D

Etiketler

tugsan75' Alıntı:
Olsa dükkan senin dostum,malum ev kuşuyuz bukadar action duygusal yönden kasar biraz. ;D ;D ;D

tuğsan arabasız yavv ,tarih belli olursa uçak ekonomik ,araba ihtiyacımız olmaz ,sağolsun antalya grubu ,çözer o işi ,ben zaten orada olacağım yani kısacası ,gel diyoruz kardeşim ;D, sen evden izin al gerisini bana bırak ;D ;D

Ben Bursa dan seve seve katılırım, ondan sonra da bir Bursa turu 8) nedersiniz?

Amiralden izin alabilirsem gelirim,söz yok ama,büyük ihtimallae zor zaten,geziler,yarışlar falan derken program yoğun.Daha okadar kıdemli olamadık.Birde duygusallık kısmı malum. ;D

tugsan75' Alıntı:
Amiralden izin alabilirsem gelirim,söz yok ama,büyük ihtimallae zor zaten,geziler,yarışlar falan derken program yoğun.Daha okadar kıdemli olamadık.Birde duygusallık kısmı malum. ;D

kardeş sen izini al ,uçak hallet ,sadece bin ,geride sadece çadırı kurup yatmak kalacak ,balığımız bol, odunumuz bol, ekmeğimizde yenir daha ne olsun

Peş peşe demek istemedim ama daha sonraki bir tarihte sizi Bursa ya davet etmek isterim. :smiley: Mesela Uludağ da kar varken.

Arkadaşlar;
siz hazır burdayken şu konuyla ilgili benim için değerli fikirlerinizi alabilirmiyim...bir karar verme arefesindeyim...fikirlerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim...

Merhaba;
Toyota Fortuner ile ilgili forumda pek yorum bulamadım...Ben 2. el bir LC ararken nette Fortuneri görünce takıldım biraz bu araca...
hem uzun yol asfaltta;güvenlik- performans-donanım-ekonomik yakıt-konfor özellikeri taşıyan,
hemde arazi performansı olan bir araç istiyorum..

aşağıdaki linklerde ki araçlarada bakarak fikirlerinizi alabilirmiyim....
http://www.sahibinden.com/toyota_fortuner-46WQQaXQQ11722033WQQpXQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/fortuner_d-4d_2007_askinjeep_den_kazasiz_-88WQQaXQQ14336919WQQpXQQdisplayitem
........................................

fastgame' Alıntı:
Arkadaşlar;
siz hazır burdayken şu konuyla ilgili benim için değerli fikirlerinizi alabilirmiyim...bir karar verme arefesindeyim...fikirlerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim...

Merhaba;
Toyota Fortuner ile ilgili forumda pek yorum bulamadım...Ben 2. el bir LC ararken nette Fortuneri görünce takıldım biraz bu araca...
hem uzun yol asfaltta;güvenlik- performans-donanım-ekonomik yakıt-konfor özellikeri taşıyan,
hemde arazi performansı olan bir araç istiyorum..

aşağıdaki linklerde ki araçlarada bakarak fikirlerinizi alabilirmiyim....
http://www.sahibinden.com/toyota_fortuner-46WQQaXQQ11722033WQQpXQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/fortuner_d-4d_2007_askinjeep_den_kazasiz_-88WQQaXQQ14336919WQQpXQQdisplayitem
........................................

genelde çok daha eski modelleri( forrunner) türkiyede kullanılıyor taş gibi ,ama bu parayı verip ,direksiyon simidinden ,havalandırma ızgaralarına kadar büyük abisinden araklanmış fortuner alacağınıza , land cruiseri alın geçin düşünmeden

fissek' Alıntı:
Yada Tuğsan sen feribotla Mudanya ya gel oradan birlikte gideriz. ;)

Hele ogün bi yaklaşsın,bu aralar örnek koca modundayım,5-6 sında yarış var,sonra malum bizim kulübün meşhur gezileri başlayacak.Toyota gezisi yüzünden ilgi ve alakayı size vermiştim,bu aralar papazız ;D,arayı bi düzelteyim,gerisini hallederiz. ;)

Cihan 5-6 sına program yapmayın mümkünse,bizim burada da gezi var o tarihte,Uludağ offroad un gezisi.

Redline;
araçtan beklentilerim;
-araç kesinlikler dizel olsun(bu araçla uzun yolda yapacağım çünki)
-bana hem asfaltta hem ufak tefek offroad şartlarında iyi performans sağlasın(bu aracı alıp 6-7 sene normal kullanıp sonra iyi bir offroad aracı halinede dönüştürme planlarım var,yeni bir araç alınca yani..)
-donanım ve konfor olarak standartları iyi olsun
-toyota olsun.bu kesin olmassa olmaz şartım
-birde bu fortuner tip olarak cezbetti beni:smiley:

Cihanülker kardeşim;

LC nin vx100 dizelleri çok pahalı
prado ise yaklaşık bence aynı özelliklerde olmasına rağmen fortunerden daha pahalı..aslında ben tam prado alıyordum son anda vazgeçtim...

beni asıl düşündüren şey araçlardan fazla olmadığı için fiyat konusunda çelişkideyim...sadece aracın özelliklerine bakarak fiyatı değerlendirebiliyoruz...karşılaştırma yapacağımız birşey yok veya varda ben bilmiyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

SON KONULAR

Geri