Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 699,237
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

umutcelikel' Alıntı:
Benim de kasa yetmiyo..60kg versus 110kg
;D ;D ;D

çağlar' Alıntı:
umut 2miz bir olursak indidiririz gibi geliyor ;D ;D

;D ;D ;D ben şahsımdan bahsetmemiştim, Umut dün gece telefonun kapalıydı , gelseydin nedemek istediğimi anlardın ;D ;D

Etiketler

cihan abiyide alalım diyecem ama ,şimdi satar o bizi yavuzun kankası.
döner bize girişir ;D ;D ;D

mücahit o goruntun bende.... antalyadan osman ben... en kısa zamanda sana ulaştıracağım saygılar... mail adresi yazarmısın bana...slmlar

arkadaşlar bayram sonrası aralık ayı 2 veya 3 haftası ,antalydaki dostlarımız için bir ziyaret planlamaktayım cuma öğlen gidişli ,pazar akşam dönüşlü ,istanbul grubu uçakla gelebilir ,oradan karşılarız ,ankaradan ben kendi aracımla düşünüyorum ,deniz kenarında 2 gece gırgır şamata ,offroad ,kamp ne dersiniz ,planlamaya başlayayımmı yoksa yalnızmı gideyim ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

Cihan abi ben zaman yaklaşana kadar birşey diyemem. bu aralar pek kaçamam bakalim nasip

cihanülker' Alıntı:
arkadaşlar bayram sonrası aralık ayı 2 veya 3 haftası ,antalydaki dostlarımız için bir ziyaret planlamaktayım cuma öğlen gidişli ,pazar akşam dönüşlü ,istanbul grubu uçakla gelebilir ,oradan karşılarız ,ankaradan ben kendi aracımla düşünüyorum ,deniz kenarında 2 gece gırgır şamata ,offroad ,kamp ne dersiniz ,planlamaya başlayayımmı yoksa yalnızmı gideyim ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

Olsa dükkan senin dostum,malum ev kuşuyuz bukadar action duygusal yönden kasar biraz. ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR