Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 699,225
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Dostum Uludağ a siz ne zaman isterseniz gideriz hiç problem değil. Siz şu tarihte geliyoruz deyin yeter.

Etiketler

fastgame' Alıntı:
Redline;
araçtan beklentilerim;
-araç kesinlikler dizel olsun(bu araçla uzun yolda yapacağım çünki)
-bana hem asfaltta hem ufak tefek offroad şartlarında iyi performans sağlasın(bu aracı alıp 6-7 sene normal kullanıp sonra iyi bir offroad aracı halinede dönüştürme planlarım var,yeni bir araç alınca yani..)
-donanım ve konfor olarak standartları iyi olsun
-toyota olsun.bu kesin olmassa olmaz şartım
-birde bu fortuner tip olarak cezbetti beni:smiley:

Cihanülker kardeşim;

LC nin vx100 dizelleri çok pahalı
prado ise yaklaşık bence aynı özelliklerde olmasına rağmen fortunerden daha pahalı..aslında ben tam prado alıyordum son anda vazgeçtim...

beni asıl düşündüren şey araçlardan fazla olmadığı için fiyat konusunda çelişkideyim...sadece aracın özelliklerine bakarak fiyatı değerlendirebiliyoruz...karşılaştırma yapacağımız birşey yok veya varda ben bilmiyorum

sevgili fast game ( isminizle hitap etmek isterdik ama yazmamışsınız ) ???,, neden dizel ,ben benzinli kullanıyorum aracım lpg li ,gayette memnunum hem offroadta ,hem günlük yaşantımda kullanıyorum çok ta memnunum ,alacağınız aracın hiç bir parçasının olduğunu zannetmiyorum ,tip kısmına karışamam o zevk meselesi ,dizel olmasına gelince , dizel bir makinanın masarafıyla ,benzinli mukabil kıyas kaldırmaz, yani çok km den kastınız ne 100,000, 150,000 mi ? ,donanım ve konfora gelince herhalde vx 100 veya prado bu bakmış olduğunuz araçtan kat be kat üstündür diye düşünüyorum

fissek' Alıntı:
Cihan 5-6 sına program yapmayın mümkünse,bizim burada da gezi var o tarihte,Uludağ offroad un gezisi.

Recebim,Toyota ekibinde,Heytem abi,Cihan,Burak,Ahmet ve ben görevliyiz daha doğrusu onları ben yanımda görevli olarak mecbur ettim ;D Malum artık heryere Toyota götürmek farz oldu,gelmek isteyenleri o tarihlerde Şileye bekleriz. ;D

Gelmek çok isterim ama Bursa daki arkadaşlarla da kynaşmak istiyorum.Biz Soğucakta ikende gezi yaptılar ben yine gitmedim tabi ama bu sefer gitmek istiyorum.Eğer bizimkiler tarih değiştirirseler mutlaka gelirim Şile ye.

kendimi tanıtmadım özür dilerim;
ben mustafa karagöz..yalovada yaşıyorum..eczane işletiyorum. 38 yaşındayım.
Şu anda bende Honda CR-V 2008 model benzinli var...belki 100.000 yapmıyorum ama 50-60.000 yapıyorum...lpg konusunda bende düşünüyorum ama eşimin güvenlik açısından endişeleri var..nedense bu lpg konusunda ikna edemiyorum onu..
ya belki ben yanılıyor olabilirim ama;şöyle bakınca donanım-konfor olarak prado dan daha iyi gibi geldi bana.örneğin belki önemsiz gelebilir size ama,fortunerde bi-xenon var,pradoda xenon bile yok..ve pradonun fiyatı buna göre daha yüksek..0 km pradonun liste fiyatı 83.500+2000 ..bunun 0 km si 69.500 yazıyor...

fastgame' Alıntı:
kendimi tanıtmadım özür dilerim;
ben mustafa karagöz..yalovada yaşıyorum..eczane işletiyorum. 38 yaşındayım.
Şu anda bende Honda CR-V 2008 model benzinli var...belki 100.000 yapmıyorum ama 50-60.000 yapıyorum...lpg konusunda bende düşünüyorum ama eşimin güvenlik açısından endişeleri var..nedense bu lpg konusunda ikna edemiyorum onu..
ya belki ben yanılıyor olabilirim ama;şöyle bakınca donanım-konfor olarak prado dan daha iyi gibi geldi bana.örneğin belki önemsiz gelebilir size ama,fortunerde bi-xenon var,pradoda xenon bile yok..ve pradonun fiyatı buna göre daha yüksek..0 km pradonun liste fiyatı 83.500+2000 ..bunun 0 km si 69.500 yazıyor...

mustafa bey hoşgeldiniz aramıza, ben yılda yaklaşık 70-80 bin km yapıyorum nerdeyse ,lpg ile ilgili güvenlik sıkıntısı olmaz çünki tank araç dışında ,xenon bence kıstas olmamalı , yalnız dediğiniz araçla ,prado mukabil kıyas kaldırmaz ,( konfor ,arazi yeteneği vb gibi ) ,tabi tercih tabiki sizin, bahsettiğiniz araç prado ,sizin almak istediğiniz araç ise bir suv ,bence ama arkadaşlarda yazacaklardır ,iyi geceler

Mustafa bey aracin farini kirdiniz. net 3 hafta arti iki haftasi daha olablir. yeni kasa gercekden çok şik ama sikinti yaşarsiniz. Ne kadar çok araç olursa o kadar fazla parça

Prado:173 beygir
Fortuner:204 beygir
ağırlık;
P:2185 kg
F:1960 kg
prado:41.8/ 1600-2800 Nm@rpm
Fortuner:445/1,400-3,200

birde bunlara dikkat ettim ben..sizce bunları karşılaştırsak ne diyebiliriz

http://images.google.com.tr/images?gbv=2&hl=tr&ei=ha4FS7b0NYnwmwOwzZyTCA&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=Fortuner+off+road&spell=1&start=0

birde pradoyu aratin derim ben

Mustafa bey,aracınız şimdiden hayırlı olsun,siz kararınızı vermişsiniz,bize birşey demek düşmez.Sonuçda Toyota ama tek ve bana göre en önemli fark Türkiyede yok denecek kadar az oluşu,size özeldende yazdım.Başınaza bir ihtiyaç gelirse hiçbiryerden bulamazsınız,enaz 1 ay beklersiniz.Sonrada suçlu Toyota olur. 8) Ama sabancıdan toyotayı yeni satın alan AJL grup şansınıza bu araçlardan getirirse yırtarsınız aksi halde hele hele yalovada başınıza bişey gelirse sonuç hüsran.Bence beygir,tork,xenondan önce bunları düşünün.

İyi akşamlar.

Fikirleriniz için tşk arkadaşlar;
Aslında kesin bir karar vermedim..veremiyorum...bir an önce vermek istiyorum...en çokta bu yedek parça konusunda tereddütlerim vardı...öbür türlü gidip alacam hemen zaten..

insan birşeyi başka açılardan beğenince,bazı şeyleri gözü görmüyor..:smiley: bende olduğu gibi belki...ama önemli olan herşeyi değerlendirip doğru karar vermek..bu konuda burda yazılanlardan ve Tuğsan arakadaşın özelden yazdıklarından birşeyler aldım fikir olarak...

Eğer Yalova ya yolunuz düşerse,-ki Bursa'ya gitme konuşmaları oluyordu- sizleri misafir etmek,bir yemek yiyip tanışmak,sohbet etmek isterim..

şimdilik herkese iyi geceler

cemtascioglu' Alıntı:
tugsan meshur gezı dedıgın ıgne ada gezısımı ısoff oyleyse bende gelmek ısterım mumkunse cunku ınun cok methını duydum

Evet Cemcim iğne ada gezisi ama üye olmayanlar gelemiyor :'( birde araçlar full+full donanımlı olması şart,yükseltme,kilitler,vinç,mt lastik.Yerim olursa haber veririm. ;)

Mustafa bey fortuner konusunda acele etmeyin bence buradaki arkadaslarin tecrubeleri hayli yogun, ben LC'mi almadan once burada 1 ay fikir danistim ustatlara, aldim aldiktan sonra danistim, hala fikir alisversinde bulunuyoruz acele etmeden sabirla yaklasin cunku aracınız yasaminizi paylastiginiz ve hatta icinde yasadiginiz yerdir en azindan benim oyle :smiley: yorumlari okuyup gecmeyin ben her yorumu kopyalayıp ayri bir yere aktariyordum. degerli bilgiler geliyor cunku onlardan faydalanmak gerek...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR