fastgame' Alıntı:Redline;
araçtan beklentilerim;
-araç kesinlikler dizel olsun(bu araçla uzun yolda yapacağım çünki)
-bana hem asfaltta hem ufak tefek offroad şartlarında iyi performans sağlasın(bu aracı alıp 6-7 sene normal kullanıp sonra iyi bir offroad aracı halinede dönüştürme planlarım var,yeni bir araç alınca yani..)
-donanım ve konfor olarak standartları iyi olsun
-toyota olsun.bu kesin olmassa olmaz şartım
-birde bu fortuner tip olarak cezbetti beni
Cihanülker kardeşim;
LC nin vx100 dizelleri çok pahalı
prado ise yaklaşık bence aynı özelliklerde olmasına rağmen fortunerden daha pahalı..aslında ben tam prado alıyordum son anda vazgeçtim...
beni asıl düşündüren şey araçlardan fazla olmadığı için fiyat konusunda çelişkideyim...sadece aracın özelliklerine bakarak fiyatı değerlendirebiliyoruz...karşılaştırma yapacağımız birşey yok veya varda ben bilmiyorum
fissek' Alıntı:Cihan 5-6 sına program yapmayın mümkünse,bizim burada da gezi var o tarihte,Uludağ offroad un gezisi.
fastgame' Alıntı:kendimi tanıtmadım özür dilerim;
ben mustafa karagöz..yalovada yaşıyorum..eczane işletiyorum. 38 yaşındayım.
Şu anda bende Honda CR-V 2008 model benzinli var...belki 100.000 yapmıyorum ama 50-60.000 yapıyorum...lpg konusunda bende düşünüyorum ama eşimin güvenlik açısından endişeleri var..nedense bu lpg konusunda ikna edemiyorum onu..
ya belki ben yanılıyor olabilirim ama;şöyle bakınca donanım-konfor olarak prado dan daha iyi gibi geldi bana.örneğin belki önemsiz gelebilir size ama,fortunerde bi-xenon var,pradoda xenon bile yok..ve pradonun fiyatı buna göre daha yüksek..0 km pradonun liste fiyatı 83.500+2000 ..bunun 0 km si 69.500 yazıyor...
cemtascioglu' Alıntı:tugsan meshur gezı dedıgın ıgne ada gezısımı ısoff oyleyse bende gelmek ısterım mumkunse cunku ınun cok methını duydum