CDM-SUBARU' Alıntı:Oooo Yavuz Beyyyyynerelerdesiniz siz allaşkına ;D
Baba,şaka maka,misafirleri gönderdin galiba,diyorum bu Yavuz baba nerelerde,aramayada korkuyorum çat diye telefon kapanır v.s ;D
CDM-SUBARU' Alıntı:Ah be baba,orda olmalıydın sende kesinlikle.
Valla özellikle ilk akşam çok aradı gözlerimiz seni![]()
discovery-V8' Alıntı:Mücahit çamura girince buda diyor yakarmı acaba ;D ;D ;D
Ah baba,birde orda olucaktınki,burdan anlatamıyorumki ;D ;Ddiscovery-V8' Alıntı:;D ;D ;D ;D Gece Cihan anlattı biraz yarıldım zaten gülmekten ;D ;D
RedlinE' Alıntı:vayyy ajanlar iş başinda erkan abi ben sana demedimmi bu adami satar vadiye inmişken hazir leyla birakalim orda akillansin dedimmi demedimmi?
...
RedlinE' Alıntı:vayyy ajanlar iş başinda erkan abi ben sana demedimmi bu adami satar vadiye inmişken hazir leyla birakalim orda akillansin dedimmi demedimmi?
yavuz beycim benim araç diyotu yakmadi kardeş yanliş soylemiş. Sadece camurlandi oda bir gün sonradan kendi duzeldi zaten ya bu araçlar ne kadar farkli kimi sumuklu bocek gibi kendi kendini tamir ediyor. kimide ateş bocegi gibi eve gidene kadar tutuşuyor. Allahim sen kullarina ibret olsun diye ne kadar çok örnek sunuyosun.
feçi yazdim ama dimi..
assuva' Alıntı:Kulübe ve koy derken, mehmetli bükündeki kulübedenmi bahsediyorsunuz acaba ???
RedlinE' Alıntı:yazsana abicim sende dedigini..
Allah vurmuş almiş LR zaten sen aci bari demedinmi?
....