Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 700,676
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

kotusun dostum.
zaten araçda birşey takacak yer kalmadi.
ama o gösterge aklima ne getirdi biliyomusun. bendeki dijital varya ona akulerden ayrı ayrı kablo çekip ikisinide ayri gorebilirim.

Etiketler

180 amper
bunumu ariyodunuz.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/180-AMP-Alternator-93-94-95-96-97-Landcruiser-LX450_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem3356359d3cQQitemZ220489686332QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

al senin malda burda...

http://www.nationalluna.com/battery_systems.htm

bak şunuda adam kendi yapmış,yukarı sunrrof kumandasına..

lcdvolts.jpg

bsayil' Alıntı:
erkan abi nasılsın yavvv ;D ;D

:smiley: Barbaros,aslan enişte,özledik bee :smiley:
Bugün Ahmet Abi ile görüştüm,en kısa zamanda sizin oralardayız ;D
Ya barbaros,sende 3-5 resim olucaktı,onları bana bi yollasan be abicim ha :smiley:

bende var gormedinmi. Resim çekmiştin iç tarafin bak ona arazi videsinin onunde seffaf olan

CDM-SUBARU' Alıntı:
:smiley: Barbaros,aslan enişte,özledik bee :smiley:
Bugün Ahmet Abi ile görüştüm,en kısa zamanda sizin oralardayız ;D
Ya barbaros,sende 3-5 resim olucaktı,onları bana bi yollasan be abicim ha :smiley:

abi dört gözle bekliyoruz buralar cennet hem sıkıntıdanda kurtuluruz ben her akşam bi yerlerdeyim ama toplanıp gelinde koy koy gezelim

abi yarın yollmaya çalışırım resimleri emrin olur .........................

bsayil' Alıntı:
abi dört gözle bekliyoruz buralar cennet hem sıkıntıdanda kurtuluruz ben her akşam bi yerlerdeyim ama toplanıp gelinde koy koy gezelim

abi yarın yollmaya çalışırım resimleri emrin olur .........................

Yok estağfurullah,abicim ne demek,ancak ricam olur lütfen ;)

Gelicez Barbaros gelicez,ilk fırsatta ordayız. ;D
Şöyle güzel bi takılalalım,koyları ve özellikle sizin o muhteşem kulübeyi görmek istiyorum ;D
Antalya grubu muhteşem valla ;D

kusura bakmayın

1990 to 1995 Toyota 4Runner OEM Repair and Wiring Manuals 33.1 Mb.

imiş ekliyemiyorum bölünecek gibi de değil.

saygılar

CDM-SUBARU' Alıntı:
Yok estağfurullah,abicim ne demek,ancak ricam olur lütfen ;)

Gelicez Barbaros gelicez,ilk fırsatta ordayız. ;D
Şöyle güzel bi takılalalım,koyları ve özellikle sizin o muhteşem kulübeyi görmek istiyorum ;D
Antalya grubu muhteşem valla ;D
Kulübe ve koy derken, mehmetli bükündeki kulübedenmi bahsediyorsunuz acaba ???

strom' Alıntı:
http://www.izlesene.com/embedplayer.swf?video=1279080

arkadaşlar 2. toyota buluşmasından videolar...iyi seyirler...antalya offroad osman

Osman bey, videoyu izleyemedim, bende mi sorun var acaba? teşekkür ederim....

Valla, ben toyota sayfalarına yeni sızmaya başladım... ;)

Bu akü konusunda yazdıklarınız çok güzel.... Özellikle t-max v.s. olmadan da paraller olarak bağlanabiliyor olmasını öğrenmem iyi oldu....

Belki t-max olduğunda aküler tek tek, sırayla bitiyor ve birinin bittiğini anlayabiliyoruz ama, bu babadan kalma ;D parallel bağlama yöntemiyle de sonuçta mevcut elektrik kaynağı zamanımızı iki katına çıkarmış oluyoruz anladığım kadarıyla....

Bu klasik (tmax) sistemle dinamonun daha fazla yorulması gibi bişey sözkonusumj acaba?

Paylaşım için çok teşekkürler...

Alfonse' Alıntı:
Valla, ben toyota sayfalarına yeni sızmaya başladım... ;)

Bu akü konusunda yazdıklarınız çok güzel.... Özellikle t-max v.s. olmadan da paraller olarak bağlanabiliyor olmasını öğrenmem iyi oldu....

Belki t-max olduğunda aküler tek tek, sırayla bitiyor ve birinin bittiğini anlayabiliyoruz ama, bu babadan kalma ;D parallel bağlama yöntemiyle de sonuçta mevcut elektrik kaynağı zamanımızı iki katına çıkarmış oluyoruz anladığım kadarıyla....

Bu klasik (tmax) sistemle dinamonun daha fazla yorulması gibi bişey sözkonusumj acaba?

Paylaşım için çok teşekkürler...
T-max denilen sistem anladığım kadarıyla bir aküyü sürekli boşaltmadan yedekte tutuyor, sonuçta iki akü kullanıldığından dinamonun yorulması sadece iki aküyü şarj edinceye kadar olacaktır. Ama isterseniz akülerden birisinin ( yedekte bırakmak istediğinizin) arasına bir anahtar koyarsanız akü dolduğunda bunu siz de kapatabilirsiniz, manuel olur ;)

assuva' Alıntı:
T-max denilen sistem anladığım kadarıyla bir aküyü sürekli boşaltmadan yedekte tutuyor, sonuçta iki akü kullanıldığından dinamonun yorulması sadece iki aküyü şarj edinceye kadar olacaktır. Ama isterseniz akülerden birisinin ( yedekte bırakmak istediğinizin) arasına bir anahtar koyarsanız akü dolduğunda bunu siz de kapatabilirsiniz, manuel olur ;)

Valla olur mu olur? Türk işi T max..... ;D

assuva' Alıntı:
Zaten Tmaxin kontrol panelinden direk bunu yapıyorsunuz bildiğim kadarıyla...Anadan Türkiş yani :smiley:

RedlinE' Alıntı:
180 amper
bunumu ariyodunuz.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/180-AMP-Alternator-93-94-95-96-97-Landcruiser-LX450_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem3356359d3cQQitemZ220489686332QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

Mücahit çamura girince buda diyor yakarmı acaba ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.