Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 698,855
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

eko' Alıntı:
hoş geldin tuğsan hoca , ya dikkatimi çekti senin saçınmı seyrelmiş fotografta biraz anlın açılmış gibi duruyor :smiley:

Benim saçım yokki komple kelim ben,1998 den beri 2 günde bir sakal tıraşı olur gibi traş ederim kafayı,yani ben öyle 2 tel saçı uzatıp sağı solu kapatmak için uğraşamam, ;D ;D ;D

Şöyle daha net belli olur ;)

2009-10-24-25  10 cu isoff oyunlari 200.jpg

Etiketler

hoca anlaşıldı sen bu konularda kızmıyorsun en iyisi şöyle yaklaşıtim , lc ler arazide hiç gidemiyen araçlar en kıralı hiluxlar :smiley:

eko' Alıntı:
hoca anlaşıldı sen bu konularda kızmıyorsun en iyisi şöyle yaklaşıtim , lc ler arazide hiç gidemiyen araçlar en kıralı hiluxlar :smiley:

Sen ilköce şu avatarını deyiştir,öyle bir aracın yok artık. ;)Sonrada ev ve iş arası kullandığın Hiluxsünle araziye gir,arkamdan hele bi gel,görelim bakalım şu Hilux neler yapıyor,bakarız bir çaresine ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
dükkanın kapısına benim arabayla yanaşınca ,fiyatlar malesef öyle oluyor :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Toyota Landcruiseri var,zengin,koymaz ona düşüncesi ;D ben alıştım artık.Aracı heryerde,hep arka tarafa bırakırım. :D

pandipieri' Alıntı:
tesekkurler altugcum sıkıntılı bir durum ates dusmuyor... boyle olunca sagligin onemli oldugunu anliyor insan maalesef... oncesinde dikkat etmiyoruz kendimize...
Serkan Bey, geçmiş olsun. Ben de yaklaşık 1 ay önce geçirdim benzer olayı. Bir anda ciddi bir kas ağrısı ile yığılacak gibi oldum. Eve gittim. Ateş 38-39'a gelince hastaneye gittim. Bir serum verdiler bir de Minoset verdiler. Ateş için. 4 gün boyunca 6'şar saat aralıklarla ateş 40'a geliyor sonra düşüyor. 4 gün de geçer dediler. Hakikaten 4 gün de geçti. Bu dönemde en önemlisi evde çocuk ya da yaşlı birileri varsa onları evden uzaklaştırmak. Aslında bu tibbi anlamdaki grip'miş. Biz nezle ve soğukalgınlığına grip dediğimiz için bu virüs'e de ad koymuş olduk :smiley:

tugsancim bana kalsa yarına bir seyim kalmaz gelirim ama sen onu bir de valideye anlat, bu arada tam tesekkullu universite hastanesinden heyet raporumu gezi organizasyon komitesi baskanı olarak sana yolluyorum ki devamsizliktan kalmayalim ;D ;D ;D ;D ;D, bu arada cihancim sana da cok tesekkurler iyi dileklerin icin umuyorum baska bir gezide gorusebiliriz. demekki bir seyi cok cok cok istememek gerekiyormus, sakata geldik, artık buna katılamadım ya karadeniz gezisini organize etmek farz oldu :smiley::smiley::smiley::smiley::smiley:

Efsun Beycim aynı durumu yasiyorum su anda, 6sar saatlik nobetler halinde geliyor ki hani ben sporcu bir adamımdır oyle kuru gurultuye pabuc bırakmam ama oyle bir atesle carptı namuzsuz sporcu falan dinlemedi. aynen serum igneler, bir de benim bir isvec surubu olayım var ondan fon dip, yamulmus bir sekilde yataktayım laptop kucagimda kedi cigeri bakar gibi organizasyona bakacagim :smiley:...

sormayın arkadaslar cok fena oldu yahu aklım kalacak sizlerde nasılda hazirlik falan yapmistim, cok tesekkurler iyi dilekleriniz icin... baska sefere insallah...

arkadaslar bu arada hava raporu vereyim... az once alsim uydudan ... hava da iyiymis yahu hepten sinir oldum...cuma aksam seyrek parcali bulutlu ve acik yaylada ortalama sıcaklik 1 ile -3 derece gibi, cumartesi tum gun acik cumartesi gecesi acik ve kuru soguk olayına hazirlikli olmak da fayda var, cumartesi sabah 4 derecelerde olabilir ama aksam sicaklik eksilerin tek rakamlarinda olacak. gunes oldugu surece kuru soguktan pek korkmamak gerek. pazar sabah baslayan bulutlanma aksam havanın kararması ile yagmura donebilir, hatta buyuk olasılık donecek bilginiz olsun...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,810
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
Torrus2562

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR