Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 698,790
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

altug onaran' Alıntı:
ilhami abi üzülme sanada bir LR bulalım ;D

Altuğ seviyorum ben bu çekik gözlü japonları :smiley: Suzukiden başka araç bakmazken geçen gece şeytan dürttü. Bir arıyayım dedim bu denk geldi baktım oldukçada güzel görünüyor. Ama dediğim gibi nasip değilmiş. Ben yine çekik gözlülerden devam ediyim diyorum :smiley:

Etiketler

rebo' Alıntı:
En kısa zamanda fotoğrafları ekleyeceğim
Aslında 70 serisinin restorasyon aşamasının resimlerinide bu vesile ile bir araya getirmiş olurum.
Artık iyi bir forum okuyucusundan çok, daha aktif bir üye olma yolundayım :smiley: :smiley: :smiley:

Merhaba Ahmet sensin değilmi :smiley: hazırlıklar bittimi , yarın son gün ;D ;D

pandipieri' Alıntı:
arkadaslar size kotu bir haberim var dun gece yuksek ates ile acile gittim, malum salgin var biliyorsunuz biz de nasibimizi aldik ama tam olarak malum grip degil kosesinden yirrttik kırıntıları var sadece virusun, evde salya sumuk yatiyorum. E ne de olsa hafta 300 ogrenci ile ders yapinca birinden mutlaka kapılıyor, moralim acayip bozuk sanirim hem sizin sagliginiz hem de benimki acisindan geziye katılmamam daha dogru olacak. Hastaliga degil sizinle olamayacagim icin canım cok sıkkın. Rom'lari hazirlamistim bile, bu aksaklik icin basta tugsan olmak uzere organizasyondaki herkesten ozur diliyorum ama ruhum ve yuregim sizinle olacak...

Merak ettiğim araç ve kişilerden birisiydiniz :smiley: , çok geçmiş olsun umarım kısa sürer. :smiley: :smiley:
Selamlar
Ahmet Öztürk

pandipieri' Alıntı:
arkadaslar size kotu bir haberim var dun gece yuksek ates ile acile gittim, malum salgin var biliyorsunuz biz de nasibimizi aldik ama tam olarak malum grip degil kosesinden yirrttik kırıntıları var sadece virusun, evde salya sumuk yatiyorum. E ne de olsa hafta 300 ogrenci ile ders yapinca birinden mutlaka kapılıyor, moralim acayip bozuk sanirim hem sizin sagliginiz hem de benimki acisindan geziye katılmamam daha dogru olacak. Hastaliga degil sizinle olamayacagim icin canım cok sıkkın. Rom'lari hazirlamistim bile, bu aksaklik icin basta tugsan olmak uzere organizasyondaki herkesten ozur diliyorum ama ruhum ve yuregim sizinle olacak...

Serkancım büyük geçmiş olsun ama kural kuraldır.Rapor isterim,hemde heyet raporu. ;D ;D ;D Fotokopisinin fotoğrafını noter tastikli adıma kargoyada verebilirsin. ;D

Bak şimdi sen bu akşam şöyle bir yat,gözlerini kapat,okadar araç ve insan hayal et,birdaha nerde,nasıl toplanır bilinmez :D :D :D

cihanülker' Alıntı:
valla bu kadar kalabalık araç grubuyla ,herhalde buluşma marka rekorunu kıracağız ama kıramassak ,seneye mutlaka kırarız ;D ;D ;D

Geçen Jeep buluşması yanlış hatırlamıyorsan 50+ araç ile gerçekleşti. Eğer destek lazım olursa haber edin, Land'ın yanına "Cruiser" çıkartmalarını yapıştırır geliriz :smiley:

nkurtkaya' Alıntı:
Geçen Jeep buluşması yanlış hatırlamıyorsan 50+ araç ile gerçekleşti. Eğer destek lazım olursa haber edin, Land'ın yanına "Cruiser" çıkartmalarını yapıştırır geliriz :smiley:

dur bakayım ben bir 15 araba daha bulabilecekmiyim ,son dakikaa ;D ;D ;D ;D ;D ;D, bulamassam hbr veririm

Valla bana bu kadar araç yeterde artar bile,tek başıma dolanıyordum sayfamda;Yokmu sesimi duyan diye,şimdi sizler gibi birdünya dostum oldu ve hızla büyüyoruz. ;D

cihanülker' Alıntı:
kerimcim sağol aldım dediğin yerden ulustan içi ,polarlı , 80 ytlcik polonya malı bir malzeme
Tamamdır,benimkinin aynısı,ben deneyemedim daha ,
Bizim avcı arkadaşlar deneyip memnun kalmışlar.
Giyerken önce poları giyip sonra çizmeyi giyiyormuşsun ,öyle tarif etmişlerdi.

10 sene önce avcı bir dostum sayesinde bu çizmeden aldım,neler gördü geçirdi hala taş gibi,en önemlisi dizime kadar çamurda yürüyünce çizmem hiç çamurda kalmadı ;D ;D ;D

http://www.armer.com.tr/LA-CHAMEAU-ANJOU-3-MARRON-YESIL-CIZME-pid-12689.html

resim-motoru.jpg

hoş geldin tuğsan hoca , ya dikkatimi çekti senin saçınmı seyrelmiş fotografta biraz anlın açılmış gibi duruyor :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,810
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
Torrus2562

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.