Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 698,855

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Serkan hocam geçmiş olsun, ben yeni okuyabildim gelemeyeceğinizi.
Tanışmamızın gecikecek olmasına gerçekten üzüldüm.

Yeni gezenbilir bölümümüz hayırlı olsun
Ben acemi offroadcu olarak tam da Teriosla 2000 km başlığında çok sevdiğim Göynük ile ilgili bölümü okurken,yönlendirme ile kendimi burada buldum;Mümkün olursa Göynük gezisine katılmak isterim...
Sayenizde Toyota ile ilgili bilgilerimi artıracağımı umuyorum ....

ferdane gül' Alıntı:
Yeni gezenbilir bölümümüz hayırlı olsun
Ben acemi offroadcu olarak tam da Teriosla 2000 km başlığında çok sevdiğim Göynük ile ilgili bölümü okurken,yönlendirme ile kendimi burada buldum;Mümkün olursa Göynük gezisine katılmak isterim...
Sayenizde Toyota ile ilgili bilgilerimi artıracağımı umuyorum ....

Biz Sapanca Soğucağa gidiyoruz ;D Göynük nereden çıktı anlamadım. ???

tugsan75' Alıntı:
Biz Sapanca Soğucağa gidiyoruz ;D Göynük nereden çıktı anlamadım. ???
Merhaba, ilk gezenbilir gezimdeki ilk kar treekinginin öncüsü olarak beynime kazınan Tuğsan...
Göynük konusuna nasıl gelindiğini sanırım kalabalık ve detaylı hazırladığın gezi nedeniyle hatırlayamadın ;) ;Sapanca gezisi bölümünde aile ile Göynük gezisi tartışılırken buranın linkinii vermişsin bende bu şekilde burayı ögrendim.... sayfanın linkini vereyim..
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40591.960;topicseen

Hafta sonu yapacağınız etkinliğinin güzel ve gönlünüze göre geçmesini diliyorum,eminim sen başta olmak üzere verilen emeklerle gene başarılı bir etkinlik olacaktır....Merakla resimlerinizi bekliyor olacağız.... :smiley:

Serkan bey,
foruma yeni girdigimden hastliginizi yeni ogrendim cok cok gecmis olsun,insallah cumartesi sabahi kendinizi iyi hissedersiniz de gelirsiniz.
Bende iki gundur Grip durumundayim fakat atesim yok , o yuzden su an icin katilmama gibi bir durum soz konusu degil,zaten ben de ilk defa milli
olacagimdan hasta da olsam katilacagim,
herkeze iyi aksamlar

ferdane gül' Alıntı:
Merhaba, ilk gezenbilir gezimdeki ilk kar treekinginin öncüsü olarak beynime kazınan Tuğsan...
Göynük konusuna nasıl gelindiğini sanırım kalabalık ve detaylı hazırladığın gezi nedeniyle hatırlayamadın ;) ;Sapanca gezisi bölümünde aile ile Göynük gezisi tartışılırken buranın linkinii vermişsin bende bu şekilde burayı ögrendim....
Hafta sonu yapacağınız etkinliğinin güzel ve gönlünüze göre geçmesini diliyorum,eminim sen başta olmak üzere verilen emeklerle gene başarılı bir etkinlik olacaktır....Merakla resimlerinizi bekliyor olacağız.... :smiley:

Şimdi anladım ;D ;D ;D Göynükde bir aktivite yapılabilir,eşlerle dedik,sonra konuyu muhabbet köşemize taşıyalım,burası yeri deyil diye bu linki yazdım.Ben farklı konu başlıklarında muhabbet artınca,burada devam edelim diye hep söylerim. ;DGöynük gezisi henüz yok yani ama olabilir.Hele bunu bi bitirelimde :D

sorma dostum ben de ilk defa milli olacaktim o kadar cok istiyordum ki ama atesim cok yuksek ve hatta dusmuyor dun geceden beri, yarin gece bile kendimi iyi hissedersem gece gec saat olsa bile atlayip gelecegim ama hekim arkadaslarim gitmene izin yok yatacaksin dediler, hatta zaten birisi ile birlikte gelecektim ama ikna edemedim...

Mucahit bey,
Izmir deki araci ben de ilandan cok begenmistim aslinda,Felice (mesut) arkadasima almak istedim,cunku arac ozellikleri iyi gozukuyordu,cift klima ,vinc,buzdolabi,stepne tasiyici,
tavana cikmak icin tutamaklar filan

yaziniz iyi olmus yalanla is olmaz cunku
sevgiler
Altan

altay41' Alıntı:
Serkan bey,
foruma yeni girdigimden hastliginizi yeni ogrendim cok cok gecmis olsun,insallah cumartesi sabahi kendinizi iyi hissedersiniz de gelirsiniz.
Bende iki gundur Grip durumundayim fakat atesim yok , o yuzden su an icin katilmama gibi bir durum soz konusu degil,zaten ben de ilk defa milli
olacagimdan hasta da olsam katilacagim,
herkeze iyi aksamlar

Altan hasta falan anlamam, hazırlıklar tamammı?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,810
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
Torrus2562

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR