emrahmarti
Discovery I 3.5 v8 EFI
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi
Serkan bey geçmiş olsun. İnşallah kısa sürede kendinizi toparlarsınız.
Serkan bey geçmiş olsun. İnşallah kısa sürede kendinizi toparlarsınız.
ferdane gül' Alıntı:Yeni gezenbilir bölümümüz hayırlı olsun
Ben acemi offroadcu olarak tam da Teriosla 2000 km başlığında çok sevdiğim Göynük ile ilgili bölümü okurken,yönlendirme ile kendimi burada buldum;Mümkün olursa Göynük gezisine katılmak isterim...
Sayenizde Toyota ile ilgili bilgilerimi artıracağımı umuyorum ....
Merhaba, ilk gezenbilir gezimdeki ilk kar treekinginin öncüsü olarak beynime kazınan Tuğsan...tugsan75' Alıntı:Biz Sapanca Soğucağa gidiyoruz ;D Göynük nereden çıktı anlamadım. ???
ferdane gül' Alıntı:Merhaba, ilk gezenbilir gezimdeki ilk kar treekinginin öncüsü olarak beynime kazınan Tuğsan...
Göynük konusuna nasıl gelindiğini sanırım kalabalık ve detaylı hazırladığın gezi nedeniyle hatırlayamadın;Sapanca gezisi bölümünde aile ile Göynük gezisi tartışılırken buranın linkinii vermişsin bende bu şekilde burayı ögrendim....
Hafta sonu yapacağınız etkinliğinin güzel ve gönlünüze göre geçmesini diliyorum,eminim sen başta olmak üzere verilen emeklerle gene başarılı bir etkinlik olacaktır....Merakla resimlerinizi bekliyor olacağız....![]()
altay41' Alıntı:Serkan bey,
foruma yeni girdigimden hastliginizi yeni ogrendim cok cok gecmis olsun,insallah cumartesi sabahi kendinizi iyi hissedersiniz de gelirsiniz.
Bende iki gundur Grip durumundayim fakat atesim yok , o yuzden su an icin katilmama gibi bir durum soz konusu degil,zaten ben de ilk defa milli
olacagimdan hasta da olsam katilacagim,
herkeze iyi aksamlar