Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 698,790
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

arkadaşlar ,ankara grubu, buluşma saati

13 kasım cuma : saat : 11:00 11:45 arası

hareket saati : 12:00

buluşma yeri büklüm sokak no 113 : notte hotel önü bu arada cep numaram : 0 533 567 64 10

lütfen gelmeden evvel malzeme listenizi son kez gözden geçirin, yol üzerinde yakıt ikmali hariç ,durmayacağız ,bu sebebten ötürü malzemeleriniz hazır bulunsun

cb telsiz kanalı 05

pmr telsiz kanalı 05

haydi bakalım son 24 saatt

Etiketler

t392syncro' Alıntı:
sedat abi selamlar işte ben bunu demek isityorum bahçeli 7 yada tunalıda gezince başına bu tür olayın gelme riski çok az diyecem gruptan oy birliği ile atarlar diye diyemiyorum
çok çook geçmiş olsun bunu bana hurda niyetine vermezlermi yedek yapsam kendime. yanlız o yerde duran bagajı falanda alırım ona göre :D

Kağancım o üst bağaja bende hayrandım, arabanın orjinal bağajıydı sanırım.
Sen yinede off-road dan şaşma, bahçeli 7 için sana güzel bir vosvos toplarız ;D

Cihan,buluşma başlığınada at bu mesajı baba. ;)
Burdan kaçıran olursa,ordan okusun bari ;)

1- Lastik tamir kiti ve tüpleri, kompresör ,alet takımları çantası çeki halatları
2- Uyku tulumu+ şişme yatak+battaniye vs vs
3- Katlanır masa+sandalye+termos+bardak+kamp ocağı+büyük termos
4- Kişisel , bardak+tabak+çatal+bıçak ve kaşık+tava+plastik kab+tencere
5- İlk yardım kiti+antibiyotikler+ağrı kesiciler++amonyak
6- Çadır +matları
7- 12 volt aydınlatma +pilli aydınlatma+12/220 dönüştürücü+foto şarj makinası
8- Araç buzdolabı (isteğe bağlı) veya buzluk
9- Sabun +ve kişisek temizlik malzemeleri
10- Bere+içlik+polar üst alt takım+ veya kışlık giysileriniz + çamur için çizme+ kışlık bot
11- kafa feneri+ pilleri
12- yağmurluk
13- açılır kapanır şemsiye( olanlar getirsinler 3m x3m )
14- yedek kamp tüpü
15- çıra+tel ızgara+maşa
16- balta+kürek

Bir açiklama yapmam gerek artik yoksa sedat abi yanliş anlicak.
İzmirdeki araçla ilgili
ben online oldugum bir sirada ki devamli bakarim. ilanlarda izmirdeki araça satildi ibaresi kondu. araçin fiyati 25 civari idi. benim arkadaş uzunca bir suredir adamla konusuyodu ama anlaşamamişlardi. sedat abinin araba alacagini bildigimden direk dedimki ahanda aldi arabayi hemen mesaj attim hatta ilk ben kutliyim diye biraz sonra arkadaş aradi nakit işini halletmiş adamla konusmuş gidelim araci bakalim dedi. Bende kaldim ortada sedat abiyi şahsen tanimasamda referansi çok iyi bir sevidigim abim tarafindan kendide yengede numara dendi.gerçi enjektorlerimi getirmedi ama neyseee
olay bu iki tarafta benim için degerli samimi oldugum arkadaşlar ikiside alsa ayni sevinirdim. ama kimsenin almadigina daha çok sevindim.
beyler araç patates
yazmicaktim ama yaziyim bir tam gunumu yedi 18 saatde yolculuk
aracin kilitleri çalişmiyor devreye girmiyor işiklari yanmiyor kontak açinca yaniyor sadece orta kilit hiç yanmiyor belki yoktur bilemem
goguste 4 ceker dugmesi var basinca devreye giriyor. (çok guzel bir ozellik) huplar çalişiyor ama on akslar tam sag solda vuruyor. aderi 900 + adet
motorda su kacagi var. (hortum) direksiyon yagi eksik sajmandan yag damliyor ama çiddi bir yag kaçagi var. on keçeler tamamen gidik orta konsul temiz degil buzdolabi çalişmiyor.
sol ayna dişi kirik kasa geneli guzel çuruk yok bir iki kucuk yara izi olanlar hariç sag arka camurluk darbeli sol on camurluk puntasindan kopmus onden ufak bir darbesi var araç hala oyle pek goze batmiyor ama.
sag kapi uste surtuyor.
gaz tupu oval kesinlikle degişmesi lazim eksozun yanında kablolar gordum nedir bilmiyorum sonradan cekilmiş.
camlarda falan calişmiyan yok
arka istepne demiri saat gibi orj pimi uzerinde hala
arka bagaj temiz
arabanin içi genel olarak pis sofor koltugunun sungeri degişmesi lazim çokuk
sanrufun arkasinda kireçleme var. ama dosemede su izi yok temizlenip ayarlanmali çalişiyor bu arada
araçda benzinde gazda dipteydi bu arada ben buna çok dikkat ederim.
dreksiyon biraz agir yagdan dolayi olabilir. damlatiyomu bakamadim tam damlatiyosa kutuyu sokmek çok zor kayişa kadar sokuluyor benimki oyle en azindan
genelelleme yaparsak eger fiyatta biraz kirsaydi araci alacaktik çunki o ziyniyetde gittik ama 24999 olmaz dedi bakarken kaputu kappatti. bu ayiptir neymiş işi varimiş ben 9 saat yoldan gelmişim sen tenezzur edip gelip otagardan bile almamişsin hatalari soyleyınce bozuluyosun.
bu yakişmaz biz oturdugumuz yerde para kazanmiyoruz. ben parlicaktim ama arkadaş tamam gidelim dedi sustum.
buraya yazmak istemedim ticarettir adamin işine balta koymayalim dedim ama sedat abiden degerli degil.
bu arada buluşmaya gelebilirmiş yeri tarif ettim forumuda okuyomuş bunlari okuyasan kardeş kilitler çalişmiyo deseydin 20 dahi olsa oraya gelmezdim bunu sanada soyledım burdada yazıyorum. arkamdanda o işi bozdu deme tabiki arkadaşimin menfeatini gozetecegim.
bu arada tem servisdeki arkadaşdanda telefonda destek aldik sag olsunlar. zaten ne zaman gitsek hiç bir zaman bilmiyorum demediler yada kaprıs yapip bilgi vermemezlik yapmadilar. daha benim araçin 1 tl si nasip olmamiştir arkadaşlara ama emekleri vardir aracimda. neden gidemedigime gelince sanayiden hangi arkadaşima söylesem kapimdan alip kapima getiriyor diger butun işlerini kendi takip ediyor. ben sadece arada bagiriyorum. hayatim gazlamakla sanayide gecince bir cevre var degiştiremiyorum adamlar çok bozuluyor bir kere dedim para almadi o sefer.
Sedat abi olay bu yanliş anlamadin umarim.

Mücahit bey benden yana bir sıkıntı yok.
Herkes kendi kısmetini alır. Benim de kısmetimde Discovery varmış.
İzmirdeki araç için çok hevesliydim, ben pek sabırlı bir insan değilim, bir şeyi kafama koydummu en kısa zamanda yapmam gerekir.
Fiyatı çok yüksek olmasına rağmen, ilanlardaki en alınabilir (benim bütçeme göre) araç izmirdeki VX80 olduğu için üzerinde duruyordum. Başka bir arkadaşımızda o aracın yorulmuş bir araç olduğunu söylemişti zaten. Bende 22-23 arası bir fiyat teklif edecektim.

Ben kısmetime çıkandan memnunum, hiç arazi yüzü görmemiş, yorulmamış, her yeri çalışan ve henüz yağ damlatmayan ;D bir araç almış bulunmaktayım.
Benim aracım için tek söylenebilecek komple boyalı olması, o da benim için sorun değil. Nasıl olsa bende çizeceğim ;D ;D
Hem böylelikle FJ40 ın üzerine para koyup araç almak yerine Fj40 ın yanına araç almış oldum. Fj40 satılana kadar 2 arazi aracım olacak.

Herşey gönlünüzce olsun

hsbasar' Alıntı:
Tuğsan, 4 Aralığa kadar dokunmayın bana, izindeyim vaktimi oğlumla geçiriyorum. ;)
Bol bol çizgi filim izliyor parklarda geziyorum ;D

Sedatcım ,benimkisi espiri,evdekilerle birlikde olduğunu tahmin edebiliyorum,okadar ay orda kal,buraya gelince öncelik evdekilerin tabiki. ;)

arkadaslar size kotu bir haberim var dun gece yuksek ates ile acile gittim, malum salgin var biliyorsunuz biz de nasibimizi aldik ama tam olarak malum grip degil kosesinden yirrttik kırıntıları var sadece virusun, evde salya sumuk yatiyorum. E ne de olsa hafta 300 ogrenci ile ders yapinca birinden mutlaka kapılıyor, moralim acayip bozuk sanirim hem sizin sagliginiz hem de benimki acisindan geziye katılmamam daha dogru olacak. Hastaliga degil sizinle olamayacagim icin canım cok sıkkın. Rom'lari hazirlamistim bile, bu aksaklik icin basta tugsan olmak uzere organizasyondaki herkesten ozur diliyorum ama ruhum ve yuregim sizinle olacak...

Arkadaşlar geçen hafta Suzuki GV aracıma veda ettikten sonra, az kalsın aranıza katılıyordum.
ilan daki aracın sahibini 2 gün boyunca aradım malesef ya ulaşılamıyor yada çalıp cevap alamıyordum, bu sabah aradım açtı ve doğru ise yaklaşık bir saat önce sattığını söyledi. Demekki kısmet değilmiş.
http://www.sahibinden.com/cok_temiz_land_cruiser-40WQQaXQQ12900946WQQpXQQdisplayitem

pandipieri' Alıntı:
arkadaslar size kotu bir haberim var dun gece yuksek ates ile acile gittim, malum salgin var biliyorsunuz biz de nasibimizi aldik ama tam olarak malum grip degil kosesinden yirrttik kırıntıları var sadece virusun, evde salya sumuk yatiyorum. E ne de olsa hafta 300 ogrenci ile ders yapinca birinden mutlaka kapılıyor, moralim acayip bozuk sanirim hem sizin sagliginiz hem de benimki acisindan geziye katılmamam daha dogru olacak. Hastaliga degil sizinle olamayacagim icin canım cok sıkkın. Rom'lari hazirlamistim bile, bu aksaklik icin basta tugsan olmak uzere organizasyondaki herkesten ozur diliyorum ama ruhum ve yuregim sizinle olacak...

çok geçmiş olsun umarım biran evvel atlatırsınız sağlık daha önemli

camouflage' Alıntı:
Arkadaşlar geçen hafta Suzuki GV aracıma veda ettikten sonra, az kalsın aranıza katılıyordum.
ilan daki aracın sahibini 2 gün boyunca aradım malesef yaulaşılamıyor yada çalıp cevap alamıyordum, bu sabah aradım açtı ve doğru ise yaklaşık bir saat önce sattığını söyledi. Demekki kısmet değilmiş.
http://www.sahibinden.com/cok_temiz_land_cruiser-40WQQaXQQ12900946WQQpXQQdisplayitem

ilhami abi üzülme sanada bir LR bulalım ;D

tesekkurler altugcum sıkıntılı bir durum ates dusmuyor... boyle olunca sagligin onemli oldugunu anliyor insan maalesef... oncesinde dikkat etmiyoruz kendimize...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,810
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
Torrus2562

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.