Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 701,594
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

tugsan75' Alıntı:
Hiç sorma Heytem abi,Cihan DOSTUMUZ(enazından biz dost biliyorduk ;D)sen İstanbula gel,ekipmanları al,arama hatta Erkan(cdmsubaru)la buluş takıl,çay iç ve aramadan dön.Ne güzel dimi. :mad:

ya tuğsan valla çok spontene oldu hatta heytem abiylede buluşacaktık ,onunla bile kararlaştırdığımız halde buluşamadık ben çıkmışım o gelmiş ,sonrada malum tar oto filan ama valla acısını çıkarırız başka zaman hatta şu toyota buluşmasından evvel bile küçük bir kamp atalım olmasaa ben hazırım

Etiketler

Olmaz rusky sözü verdin,kurtulamazsın. ;D Şaka bir yana bu aralar program yoğun,malum daha off-road oyunları var.Hanım+duygusal kısım kasar biraz.Malum emekliyiz evde oturuyoruz. ;D

tugsan75' Alıntı:
Olmaz rusky sözü verdin,kurtulamazsın. ;D Şaka bir yana bu aralar program yoğun,malum daha off-road oyunları var.Hanım+duygusal kısım kasar biraz.Malum emekliyiz evde oturuyoruz. ;D

rusky kolay ,toyota buluşmasında , bende bu aralar tekrar geleceğim mutlaka ararım seni bu arada msn adresini kaydettim beni ekle erkandan aldım adresini

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
yavuz bey çok çok özür dilerim, bizim mert kığılı 37 dedi. ama müthiş tebrik ediyorum, bizim millet yok onumu takıyım bunumu takıyım yorarmı bozarmı derken 38 leri taktınız tebrikler

;D ;D ;D Ne özrü Heytem bey, şaka sadece, 38 leri taktım ama 1 hafta dayanabildim , balans yapmak çok zor onu çözmeye çalışıyorum, yol sessizliği 35 gymtr den bile iyi ,sadece uzunyolda balans dayanılmaz derecede rahatsız ediyor, hep 120 km üzeri gitmek gerekiyor ki buda imkansız.

Oranları düzgün oturtunca zorlanma falan hikaye , bizim ustaların orjinali elleme şöyle olur böyle olur hastalığı, performansında en ufak azalma olmadı, arka akslarım standard herks 35 le keseceksin dedi hala sağlamlar, 38 le de keseceksin diyorlar bakalım görelim keserse takviyeli aks alıcam ama kesene kadar böyle devam.

100_5610.jpg

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D Ne özrü Heytem bey, şaka sadece, 38 leri taktım ama 1 hafta dayanabildim , balans yapmak çok zor onu çözmeye çalışıyorum, yol sessizliği 35 gymtr den bile iyi ,sadece uzunyolda balans dayanılmaz derecede rahatsız ediyor, hep 120 km üzeri gitmek gerekiyor ki buda imkansız.

...

Galiba,Ankara'dasınız.
Olduki bu taraflara işiniz düşerse,haberim olsun.Hem görüşmüş oluruz,hemde şu balansa bi bakarız.Elimden geldiğince ...

cihanülker' Alıntı:
rusky kolay ,toyota buluşmasında , bende bu aralar tekrar geleceğim mutlaka ararım seni bu arada msn adresini kaydettim beni ekle erkandan aldım adresini
Aman Ciahan aman,muhakkak haberim olsun,sen unutursan ben arıyıcam.Bu seferde unutursak 32" liklerle üstümden geçer,ezer valla ;D

arkadaşlar montajı yaptık..sanayiden dükkana gelene kadarki izlenimlerim.arac zemini daha sağlam tutuyor, tok basıyor.direksiyon amortisörü 1 numara.arac heykel gibi gidiyor (asfalt için söylüyorum)
yanlız orjinal yay ve amortisörleri gibi yaylanma beklememek lazım asfaltta(cadillac misali)

gelen yaylar orjinalden biraz daha kısa görünmekle beraber çap ve yaylanma oranı farklı.benim önde 5 cm.arkada 6,5 cm.takozdan daha yüksek durdu ayrıca.

Görüntü001.jpg

Görüntü003.jpg

Görüntü008.jpg

Görüntü009.jpg

Görüntü011.jpg

Merhaba,
Binek araç olarak zaten toyota kullanıcısıyım.Şimdi ise yeni bir hilux 4*4 almak istiyorum.Bu aracımı hobby aracı olarak dizayn etmek istesem şnorkel,yükseltme kiti,vinç ve lastik (ağır offroad yapmam)için nerelere bakmam gerekiyor.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Erkin Ergün
istanbul

Hayırlı olsun Çağlar

Arkadaki Honda çok komik kalmış, eminim sahibi arabasına binerken kendini kötü hissedecek :D

teşekkürler ...
yanlız akşama bi çiçek alıp gitmem lazım eve.hanım sanayide arabayı alçaltıyorum sanıyor ;D ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Galiba,Ankara'dasınız.
Olduki bu taraflara işiniz düşerse,haberim olsun.Hem görüşmüş oluruz,hemde şu balansa bi bakarız.Elimden geldiğince ...

Teşekkürler, inşallah gelebilirsem bakalım.

Selamlar

çağlar' Alıntı:
arkadaşlar montajı yaptık..sanayiden dükkana gelene kadarki izlenimlerim.arac zemini daha sağlam tutuyor, tok basıyor.direksiyon amortisörü 1 numara.arac heykel gibi gidiyor (asfalt için söylüyorum)
yanlız orjinal yay ve amortisörleri gibi yaylanma beklememek lazım asfaltta(cadillac misali)

gelen yaylar orjinalden biraz daha kısa görünmekle beraber çap ve yaylanma oranı farklı.benim önde 5 cm.arkada 6,5 cm.takozdan daha yüksek durdu ayrıca.

Çağlar iyi günlerde kullan canavar gibi olmuş.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR