Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 701,618
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

bir land rover cının genleri ile oynama tuğsan, ben yavuz beyi 37 lastiklerden sonra daha evrensel buluyorum

Etiketler

Bu 105 kasa Heytem abinin bahsettiği durumdan dolayı,(salıncak problemi yani salıncaklar aracı tutuyor ve yere temas etmesini engelliyor)genelde Avusturalya ve Amerikadan gelen taleplerden dolayı üretiliyor.

Bilmem artık Cihancım,yakında aramızda olacak bayaaaa Toyotacı arkdaşlar olacak.İsim vermiyeyim ;D

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
cihan senin mallar nezaman geliyor?

abi tarkandan son fiyatları bekliyorum, bu arada hala tam karar veremedim ben yılda yaklaşık 60-80 bin km yol yapıyorum acaba arabanın sertlik ayarı filan ,hala korkularım var çünki cuma günü istanbula 3-5 saatte bastım geldim , birde kiti takıp arabanın sürüş ve yol perfonmansı değişirse diye hala düşünüyorum , bu arada çağların araba montaja gitti birazdan gidip onada bakacağım ne bileyim böyle ortada gidip gidp geliyorum

Hiç sorma Heytem abi,Cihan DOSTUMUZ(enazından biz dost biliyorduk ;D)sen İstanbula gel,ekipmanları al,arama hatta Erkan(cdmsubaru)la buluş takıl,çay iç ve aramadan dön.Ne güzel dimi. :mad:

tugsan75' Alıntı:
Bu 105 kasa Heytem abinin bahsettiği durumdan dolayı,(salıncak problemi yani salıncaklar aracı tutuyor ve yere temas etmesini engelliyor)genelde Avusturalya ve Amerikadan gelen taleplerden dolayı üretiliyor.

Bilmem artık Cihancım,yakında aramızda olacak bayaaaa Toyotacı arkdaşlar olacak.İsim vermiyeyim ;D

tuğsan bazı markalar , indirime gidiyorlarmış servis ve yedek parça malum marka değişmesin diyeeee ;D ;D ;D

tugsan75' Alıntı:
Sedatın yurtdışındaki kasalar,burada yok onlar malesef.Bu arada Yavuz abi seni Toyotaya karşı ilgilimi gördüm ne ;D Geri dönüş projelerimi var acaba bak ben af yasası çıkarırım senin için. ;)

Toyotaya benim ilgim herzaman vardı, jeep e karşıda var hatta gerçek anlamda arazi aracı olarak değerlendirdiğim (kendi kriterlerime göre) tüm araçların her noktasını inceliyorum.

Ama dönüş imkansız, hala aynı görüşteyim Türkiye şartları için en kolay modifiye edilebilen araç klasik LR lar. Elimi altına soktuğumda dokunacağım vidanın kaç anahtarla sökülebileceğini bile ezberlemişim artık, Her parça telefonla ertesi gün kapıma geliyor bu büyük rahatlıktan vazgeçemem. ;D ;D

Cihan yol konforunda deyişiklik olmayacak,hatta aracın daha iyi olacak,garantisi benim.Beğenmezsen aracını ben satın alırım.Buda sana belge olsun ;)

discovery-V8' Alıntı:
Heytem bey aslında iki tür çıkmış 100 ler önde rijit aks olan 105 diye çıkmış, Türkiyeye ve avrupa pazarına pek girmemiş ,afrika , amerika avustralya için opsiyonel.

http://www.mainstreet-supply.com/landcruiser-105-station-wagon.html

Yavuz bunlar bizim kullandıklarımızın aynısı, İnanılmaz bir performansı var arazide.

[attachment=1]

DSC02314.jpg

yavuz bey çok çok özür dilerim, bizim mert kığılı 37 dedi. ama müthiş tebrik ediyorum, bizim millet yok onumu takıyım bunumu takıyım yorarmı bozarmı derken 38 leri taktınız tebrikler

Gerçek arazide,taşlı,çamurlu yollarda salıncak sistemi çabuk dağılır.Mesela,Bizim yarışlarda 1. gelselerde Suzukiler hep salıncak parçalarlar.Gerçek arazi aracında salıncak olmaz,olmamalıda.Teker yere ulaşmalı,ayrıca sistem itibariyle çok çabuk bozulur ama asfalt konforu iyidir.

Çağlarla kıyaslama,deminden beri yazıyoruz sende salıncak var ama senn kitde ona göre yapılacağından seninkide gayet güzel olacak. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

SON KONULAR

Geri