Arkadaşlar,ECT sistemiyle kilitlerin hiçbir alakası yok,istediğiniz zaman açın kapayın,Ect sistemi aracın daha torklu ve yüksek devirli gitmesini sağlar.
Kilitleri kapatıp ileriyede devam edebilirsiniz,bu kilidin uzun ömürlü olması için tavsiye edilen uygulama.
Sistem diferansiyelin ütündeki motor sayesinde yani elektrikli sistem denilen uygulama sayesinde çalışıyor.
Batınca Lowa alın,araç tekerleri boşta oldu için orta kilidin size faydas olmayacak,hatta kilitler açık olsa bile olmazzz,tekerin tutunacak yeri olmadıkdan sonra araçda 1000 tane kilit olsada işe yaramaz.
Aracın batması demek tekerlerin illaki tamamının boşa çıkması demek deyildir.4 teker boşda olunca kilitleri devreye sokmanız işe yaramaz.Bir veya iki teker temas ediyorsada kilidin çalışması için hareket etmelisiniz.
Bunun nasıl bukadar anlaşılmayacak bir konu haline geldiğine açıkcası şaşırıyorum.Siz eğer bir yeri geçmekde zorlanacağınızı düşünüyorsanız açın kilitleri geçin o yeri ve sonra kapatın.Battıysanız ve tekerler boşdaysa boşuna tırmalamayın.
Yanlış anlamayın ama 3 seferdir aynı şeyleri yazıyorum, eğer hala anlaşılmadıysa,bildiğiniz gibi yapın demekden başka çarem yok malesef kusura bakmayın.