Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 701,582
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

cihanülker' Alıntı:
yavuzcum valla kumarcılar gibi olduk valla elimize geçen ilk boş para veya limiti boşalmış kredi kartıyla saldırıyoruz hemen ,devamlı bir kaşıntı hali durumu en son satıp kurtulacağım bu işten ,ama bu seferde başka kaşıntılar ortaya çıkıcak diye korkuyorum ;D

;D ;D sonu varmı acaba bu kaşıntının ben onu merak ediyorum, kaşınıyorum geçiyor etkisi en fazla 1 hafta sürüyor yine başlıyor kaşıntı, bu artık son dediğimi belki 1000 defa hatırlıyorum. ;D ;D ;D

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D sonu varmı acaba bu kaşıntının ben onu merak ediyorum, kaşınıyorum geçiyor etkisi en fazla 1 hafta sürüyor yine başlıyor kaşıntı, bu artık son dediğimi belki 1000 defa hatırlıyorum. ;D ;D ;D

her sanayiden çıkışımda bidaha yağ değişimine kadar geleni öpsünler diyorum ammaaa, ne fayda. ;D

hiçbişey bulamazsam şura bura gıcırdıyo diye giderim haftada en az 2 gün. ;D

cihanülker' Alıntı:
ömer bey geçen hafta ,ümitköyde ankarada yükseltme kitli ,yeni kasa bir hilüx gördüm inanılmaz güzeldi valla aklım karıştı çok güzeldi araç

gazlama abi ,biz yandık ömeri yakma ;D

discovery-V8' Alıntı:

bence başka bir konuda dediğim gibi ,yaşımız büyüdükçe oyuncaklarımızda değişiyor bunlarda bizim oyuncaklarımız biraz kaşıntılıda olsa yapacak bir şey yok ne diyor başbakanımız

DURMAK YOK YOLA DEVAM ama parada yok kim ödeyecek borcları bilmem ???

çağlar' Alıntı:
gazlama abi ,biz yandık ömeri yakma ;D

:D valla tas gibi hiluxlar var hatta aksam evden bir iki fotograf yukleyeyim buraya.. ama bu isin son noktası lc..

ya çaglar abi hic sorma, eskiden fotograf makineleri ve objektiflere yatırırdım parayı, hatta offroad isinede fotograf yuzunden girdim sayılır (sazlıkta kus kovalarken civicin tamponu kaç kere kırdım bilmiyorum)..

simdi fotograftan biraz sogudum, elimdeki lenslerin bir kısmını sattım bu seferde ele gecen parayı hiluxa yatırırken buldum kendimi..

allah sonumuzu hayır etsin :smiley:

objektifdense yükseltme kiti daha mühim ;D ;D
benim d80 im var birde 24-85 f2,8 nikkor tamaaaam,yeter.

senin kafan rahatmıs; benim liste ef 300m f/2.8 L, 85mm f/1.2, ts-e 24mm vs vs gidiyor öyle :smiley:

abi bendede d40 vardı iyi paraya sattım d80 e geçtim.(iş icabı)
valla ömer para eden lensleri sat usul usul..benimde tüfekler var onları eriteyim diyorum ;D ;D malum daha kilit sorunumuz var.

omergin' Alıntı:
erkin bey safari snorkel ve ome yukseltme kiti icin taroto tarkan bey ile gorusmeniz gerekiyor.. vinc ve lastik konusunda istediginizi seceilirsiniz.. buaralar huma otoda t-max lerin fiyatı uygun, 9000 librelik bir vinc isinizi gorecektir..
Merak ettigim konu toyotanın orjinal snorkelinin olup olmadıgı.Aynı zamanda vinç için tampon içine montaj edilip edilemediği.Vinç için warn dusunuyorum.

araçlar bölümünde bir sürü vinç montaj şekli var incelein isterseniz orjinal snorkel ben görmedim ,duymadım ,[attachment=1] sizin istediğiniz bu herhalde

TOYOTA ARŞİV 006.jpg

erkinergun' Alıntı:
Merak ettigim konu toyotanın orjinal snorkelinin olup olmadıgı.Aynı zamanda vinç için tampon içine montaj edilip edilemediği.Vinç için warn dusunuyorum.
Ailemizde aslında audi Q7 var ama ne derece arazi taşıtı denir bilemem.Toyota ya karar vermeden once wrangler 2.8 rubicon düsündük.Hatta 2007 model Fj 60 bile secenekler arasındaydı.Bu aracı alış nedenimiz dogada acımayacagımız ;sonra orası çizildi burası patladı diye üzülmeyecegimiz bizi yolda bırakmayacak hani derler ya tank gibi olması.Kullanırkende keşke butun aksesuar ihtiyaçlarını serviste temin edebilsek ve bizi kapı kapı dolastırmadan temin edebilsek.yani optimumu arıyoruz.

RedlinE' Alıntı:
şimdiki sorunumuz vede en önemlilerinden biri
ya 10 inj jant ki ben orj çok begeniyorum.
yada resimdeki ara parça
almaya kalkarsak dişarda uçuyolar.
burda yaptirmak lazim bir talep açip toplumu yaptirsak..

ara kaplinlerden ben çok yaptım isterseniz yaparım arkadaşlar bugün yaptım navaraya takacağım .. haberiniz olsun

erkinergun' Alıntı:
Ailemizde aslında audi Q7 var ama ne derece arazi taşıtı denir bilemem.Toyota ya karar vermeden once wrangler 2.8 rubicon düsündük.Hatta 2007 model Fj 60 bile secenekler arasındaydı.Bu aracı alış nedenimiz dogada acımayacagımız ;sonra orası çizildi burası patladı diye üzülmeyecegimiz bizi yolda bırakmayacak hani derler ya tank gibi olması.Kullanırkende keşke butun aksesuar ihtiyaçlarını serviste temin edebilsek ve bizi kapı kapı dolastırmadan temin edebilsek.yani optimumu arıyoruz.

Q7 ;D ve offroad tuz ile şeker gibi çok ayrı şeyler ,arazi taşıtı değil , sakın aklınızdan bile geçirmeyin wrangler 2,8 rubicon veya fj 60 diyecek hiç bir sözüm yok ama bunların hepsinin toplandığı bir araç varki resimdeki araç ben kullanıyorum hiç düşünmeyin alın her şey bu araçta mevcut aksesuar kısımlarına gelince tamamen duygusal toyotaya verin siparişi 3 haftada elinizde

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR