Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 701,601
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

RedlinE' Alıntı:
şimdiki sorunumuz vede en önemlilerinden biri
ya 10 inj jant ki ben orj çok begeniyorum.
yada resimdeki ara parça
almaya kalkarsak dişarda uçuyolar.
burda yaptirmak lazim bir talep açip toplumu yaptirsak..

Mücahit ,neden spacer ihtiyacı duyuyosun abicim.
Nerden çıktı şimdi,içerden sürtme felanmı var.
Bak söyliyim,yok sürtme felansa boşuna yapma.
Belli değerlerin dışına çıktığında,kazancı var derken kayıpları olur,haberin olmaz.İyi düşün.
Her dışa alım,iyidir diye bişey yok.Sadece gerçekten ihtiyaç olursa yapılır. ;)

Etiketler

Ya bu LC nasıl bir hastalıktır anlamadım.Sizi görünce yok baba,ben vazgeçtim ;D
Hiç doymak bilmiyormuş bu LC ler ;D

Çağlarcım hayırlı olsun,dediğim kadar yükseldi değilmi ???Artık yavaş yavaş antrenmanlara başla.Ama tekrar hatırlatayım kilitlerin yok fazla kasma. ;D

Bu arada Mücahit sana gerçekden bravo gene bulmuşsun tuhaf bir icad.Siz alın yada yaptırın ben size mani olmayayım.Ama şunu demeden de geçemiyeceğim.Hiç LC nin arkasına geçip baktınız mı ? Yada hiç LC nin tekerlek arası ölçülerini okudunuz mu? Ha bu size yetmiyorsa ki zannetmiyorum,şahsi tavsiyem kurcalamayın.Ama araç sizin,istediğinizi takın bu işin sonu yok. 8)

sağol tuğsan..tay gibi oldu ;D

kilit işinide pilotajla yırtacaz artık bir süre.orjinal kilit bulmak üzereyiz galiba. ;)

flanş işine ben girmem, mücahitin fikri.

İnşallah onuda çözersin Çağlar,zaten pilotaj en önemlisi eskiden kilitmi vardı ;D.Bu arada uzun zamandır konuşulan ve kendimce yanlış olduğunu açıklama ihtiyacı duyduğum bir konuya girmek isterim.Araçlarımıza vinç takarkenki cimriliğimiz.

Ben klasik uyarımı yapayımda sonra niye sesin çıkmadı demesinler. Vinç markasına karışmam,ben 12.000 tabor kullanıyorum.Ama 2 ton civarı bir araca,9.000 lik vinç takılmaz.Takarsanız ne olur;Olmaz olmaz birgün sıkı batarsınız ve artık vincin daha önceki zorlamalardan dolayı ömrü erken birmiştir ve tak artık çalışmaz.Sonrada suçlu vinç olur.

Aracın kilosunun 2 katı performansda vinç takmak camiamızda dolaşan bana göre bir şehir efsanesi.Ama gene söyliyim keyf sizin,o kadar para verip araçlarımıza herşeyi alıyoruz,9.000 likle 12.000 arasındaki fark,harmanda öküzün yediği kadardır.

İhtiyaç halinde sayacağınız küfürleri ve çekeceğiniz eziyeti hayal edin.Ayrıca kendimden örnek vereyim,1.Toyota gezisini hatırlayın,Ersun bey batmıştı,sonra kurtarıcı ben gelmiştim,bende batmıştım.Sonra bende 12.000 lik vinç olmasına ramen çift makara yapıp anca çıktık.Ne oldu hani araç kilosonun 2 katı vinç yeterdi.Bu işler boş şehir efsanelerini bırakalım lütfen.

tugsan75' Alıntı:
İnşallah onuda çözersin Çağlar,zaten pilotaj en önemlisi eskiden kilitmi vardı ;D.Bu arada uzun zamandır konuşulan ve kendimce yanlış olduğunu açıklama ihtiyacı duyduğum bir konuya girmek isterim.Araçlarımıza vinç takarkenki cimriliğimiz.

Ben klasik uyarımı yapayımda sonra niye sesin çıkmadı demesinler. Vinç markasına karışmam,ben 12.000 tabor kullanıyorum.Ama 2 ton civarı bir araca,9.000 lik vinç takılmaz.Takarsanız ne olur;Olmaz olmaz birgün sıkı batarsınız ve artık vincin daha önceki zorlamalardan dolayı ömrü erken birmiştir ve tak artık çalışmaz.Sonrada suçlu vinç olur.

Aracın kilosunun 2 katı performansda vinç takmak camiamızda dolaşan bana göre bir şehir efsanesi.Ama gene söyliyim keyf sizin,o kadar para verip araçlarımıza herşeyi alıyoruz,9.000 likle 12.000 arasındaki fark,harmanda öküzün yediği kadardır.

abi tabi 12000 lik daha iyi olurda, 2 katı meselesi pekde sehir efsanesi degil bence.. arb nin hilux tamponları için yaptıgı vinç boslugu bile 9000 lik için, kendide bunu tavsiye ediyor zaten..

ama 200 lira veririm işim garanti olur dersen dogru dersin, hatta geçen hafta deseydin bende gaza gelip 12K lık alabilirdim :smiley:

Ben arazide geçirdiğim tecrübelerim ve off-road üstadlarından gördüğümü payşalıyorum.ARB böyle diyorsa doğrudur ama benim için deyil.Sonucda bozulunca gidip bir vinç daha alacaksınız.Neyse ben söyliyeceğimi söyledim.Herkez serbest,sentetik vinç halatı içinde yırtındım ama kimseden ses seda yok hatta çoğu insan kopar o dedi. ;D

tugsan75' Alıntı:
Ben arazide geçirdiğim tecrübelerim ve off-road üstadlarından gördüğümü payşalıyorum.ARB böyle diyorsa doğrudur ama benim için deyil.Sonucda bozulunca gidip bir vinç daha alacaksınız.Neyse ben söyliyeceğimi söyledim.Herkez serbest,sentetik vinç halatı içinde yırtındım ama kimseden ses seda yok hatta çoğu insan kopar o dedi. ;D

tuğsan bu sentetik halat kopmuyor onu bende çok incelemiştim ,ama fiyatları bayağı bir yüksekti ,son durum ne kardeş yani bir firmaya yaptıracağız diye bir konu okumuştum sitede ?

Çok aradım artık aramıyorum,bizim sentetik çekme halatını yapan firma,yaparız dediler sonra muhtemelen beceremediler.Şimdi telefonları bile açmıyorlar.Bu arada Cihan offroad oyunları için araçda yerim var istersen İstanbula gel buradan gideriz. ;D

tugsan75' Alıntı:
Çok aradım artık aramıyorum,bizim sentetik çekme halatını yapan firma,yaparız dediler sonra muhtemelen beceremediler.Şimdi telefonları bile açmıyorlar.Bu arada Cihan offroad oyunları için araçda yerim var istersen İstanbula gel buradan gideriz. ;D

tuğsancım çok sağol önce bir karar vereyim iş durumu vs gerisi kolay mutlaka ararım seni ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.