Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 701,564

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ahmet beyle konustum. açik konuşmak gerekirse normal sartlarda yaptirmaya kalkarsan 450/500 civari tutuyor. Ahmet beyde hakli olarak o rakamı istiyor. ama benimki biraz arkadaş işi olacak. bu arada ebayda gordugunuz çok dusuk fiyatlar iki adet fiyatidir söyliyim.

10 inj jant 850 tl ile 1000 dolar arasinda tek sorun bizim orj jant çok hoşuma gidiyor. fransadaki modeller olsa ok de.
şeytan bügun orjinal janti 10 inj yap dedi. bakiyim flans parasina yaptirabilirmiyim.

cihanülker' Alıntı:
tuğsan bu sentetik halat kopmuyor onu bende çok incelemiştim ,ama fiyatları bayağı bir yüksekti ,son durum ne kardeş yani bir firmaya yaptıracağız diye bir konu okumuştum sitede ?

selam arkadaşlar.

abi canlı görmedim ama bi videoda izledim tertemiz sarıyodu adam.bizim vinçler birde tampon içi kapalı kutu.halatı uzun açıp vinçlersen takır takır üstüste sarıyor.bu sentetik hesaplı bişey olsa tertemiz.ne elimizi keseriz nede üstüste sararız.

discovery-V8' Alıntı:
Diyoooosuun ;D ;D ;D kaldımı yani şimdi seninki? başka bişey yapmam demekmi bu ? valla öyleyse bende bulayım bj60 kaşıntıyı sona erdirecekse, diyecem de ona 38 veya 40 takabilirmiyiz sence ;D ;D ;D

şöylede iyi olur.

60 Passenger Side.jpg

DSCF6594.jpg

çağlar yazamadım sana bağladınmı kitleri sayfada biraz geri kaldım .hayırlı olsun şimdiden kardeşim..

discovery-V8' Alıntı:
Bunlar ufak abi ya ilki 33 ikinci 35 gibi, benim kaşıntı burada durmaz. ;D
Ben iyiyim böyle..Kendimi arındırdım ;DCiddiyim ;D
50 mg Lustral/Gün yardımcı olmuş olabilir, tavsiye ederim. Aracıma tapıyorum, uzun yol yapıyorum, her boku yiyorum, ben onu seviyorum o beni seviyor ;D ;D İp gibi düz çizgide gidiyor, lastikler balans tutuyor, sağa sola yatmıyor, sadece park ederken kilit TAAAAAAAK ediyor ;D

umutcelikel' Alıntı:
Ben iyiyim böyle..Kendimi arındırdım ;DCiddiyim ;D
50 mg Lustral/Gün yardımcı olmuş olabilir, tavsiye ederim. Aracıma tapıyorum, uzun yol yapıyorum, her boku yiyorum, ben onu seviyorum o beni seviyor ;D ;D İp gibi düz çizgide gidiyor, lastikler balans tutuyor, sağa sola yatmıyor, sadece park ederken kilit TAAAAAAAK ediyor ;D

Umutcum sana toyota yaris öneriyorum ben , bu dediklerini oda yapıyor ;D

2000 corolla 1,3 lpg li umut..km de 100 kuruş yakar.uzaya gitsen balans bozmaz (asfalttan) ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,841
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR