umutcelikel
No pain no gain...
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi
))))))))))))))))))))))))
çağlar' Alıntı:işte ;D ;D
VX80'ciler lüksten ötürü Discocularla şirket kurdu yanlız kaldım ;D ;D ;Dscrambler' Alıntı:umut ne iş dostum yaa makaraya gelmişsin![]()
umutcelikel' Alıntı:VX80'ciler lüksten ötürü Discocularla şirket kurdu yanlız kaldım ;D ;D ;D
Deri döşeme şımartıyo abi işte insanları ;D
RedlinE' Alıntı:ama kılit resmi iyiydi umut kardeş hakkını yeme espirinin.
discovery-V8' Alıntı:ahahahahahahaha , arkayada takbiliyormuyuz bundan ;D ;D ;D
umutcelikel' Alıntı:VX80'ciler lüksten ötürü Discocularla şirket kurdu yanlız kaldım ;D ;D ;D
Deri döşeme şımartıyo abi işte insanları ;D
çağlar' Alıntı:arkaya %100 kilit.no spin. ;D ;D
umutcelikel' Alıntı:;D ;D
O diil de sahibindende bi tane Toyota minibüs var 4x4, delirdim görünce onu mu alsam??))))
cihanülker' Alıntı:arkadaşlar 27 ekimde antalyada kamp yapmak isteyen şu benim meşhur kamp alanında ,2-3 günlük kısa bir organizasyon ,deniz var ,balık var rakı var,offroad var daha ne olsun varmı gelmek isteyen ona göre program yapacağım ailelerimizle birlikte özellikle çocuklar için![]()
??
CDM-SUBARU' Alıntı:Haydaaa al işte.
İlla vericen zehiri ;D
RedlinE' Alıntı:Aslında bir kaşıntım yok. Ama flanşla lastikler tam yerinde olacak bizim araçlarda dodık var. Lastik çok içerde kalıyor. Aslında ilkerin yaptığı gibi 10 inç almak lazım ama oda bütçe işi cnc tezgagi olan bir arkadaşım var. Ama daha önce hiç flanş yapmamış bir numune olsa yapacak ücretsiz 8000 serisi alimunyum aldikmi iş tamam. Ama önce İlkerin araç bir bitsin gelsin. Tekirdagina farkı görelim sonra bana hak vereceksiniz. Olmazsa olmaz değil ama olsa iyi olur kanımca
Bu arada caglar araç biraz sertleşmiş deminsin bence normal malum araçlarimiz eski yumuşama olmuştur zamanla