Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,859

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

2 haftadır 285x75 çamur lastiği arıyorum ,bugün sonunda cooper stt buldum.Gerçi bir yerde bf mt vardı bu ölçüde ama çok para istiyorlardı.Bende cooper ları sipariş ettim.

fissek' Alıntı:
2 haftadır 285x75 çamur lastiği arıyorum ,bugün sonunda cooper stt buldum.Gerçi bir yerde bf mt vardı bu ölçüde ama çok para istiyorlardı.Bende cooper ları sipariş ettim.
sorması ayıp nekadar cooperlar.??

cemtascioglu' Alıntı:
tursan merhaba benim fj 40 da on amortısorleri ducata koydum daha denemedim gelcı arac hala bakımda suan demırcı alı ustada maslak sanayıde arac cok zıplıyor setlerde bunu nasıl gidere bilirim sence

Cem araçdaki zıplama,makaslarından kaynaklanıyorda olabilir,makas katlarını ve küpelerini kontrol ettir.Hala devam ediyorsa amortisörün sertliğinden kaynaklanıyordur.

Recep bende 2 takım lastik var,yazın ve baharda 285/75/16 General Grabber AT2 kullanıyorum(Bf le aynıdır)kışın ise yani şuan 285/75/16 Cooper STT kullanıyorum ve çokda memnunum.

Cooper a benzetmiştim zaten sizinkileri.Nasıl diye soracaktım ama iyi demişsin.Çamurda da heralde memnunsundur..!

cemtascioglu' Alıntı:
sert olması arazıde avantaz dimi

Makasların çok sert olursa ve aracın dolu deyilse dezavantaj olur,aracın gücünü yere veremezsin,amortisörün sertse sorun olmaz.

Cooperlarımdan şuan için çok memnunum,zaten yurtdışı forumlarında en iyi lastikdir.

Buna sevindim :smiley: Her araziye girişimde biraz daha sınırları zorluyoruz, biryerde fena batıcaz ya hayırlısı. ;)

Cemcim Tem servis Suat ustaya danış derim,fj40 uzmanı onlar,benim buradan yardım etmem sınırlı ölçülerde ;)Aracı görüp kullanırlarsa net cevap alırsın.

Recepcim,aracında kaç adet kilit var veya varmı.Kilitler varsa kullanma şekline uyarsan batman zor ama imkansızda deyil ;D

Bu arada araçlarınızı net göremiyorum ama umarım vinçleriniz vardır ???Yoksa hemen temin edin derim,1.kural vinç. ;)

Benim ki lexus 450, aşkın daki,daha önceki formlarda okumuştum burada bahsedilmiş.Ön ve arka kiliti var.Vinç de taktık öne 9500 ti warm. Zaten onlara güvenip acaba buradan da geçermi diye heryere dalıyoruz.Daha önce 91 hilux kullanmıştım, bu ondan gerçekten çok farklı.Hilux te de arkada kilit vardı ama çift kilit daha başkaymış ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR