Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,863
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Düşünme bile :eek:

Çekişde hafif rahatlama istiyorsan,katalizörü sök,yerine alev kesicili boru koy(nasıl olsa sensörlerimiz boruda,susturucunun üstünde deyil),diğer susturuculara sakın dokunma,araçda sesden duramazsın.İllaki beygir istiyorsan,iyi bir egzostcuda headers yaptır. ;)

Etiketler

merhabalar. benim toyota mda bu. eskişehir den toyota cılar arıyorum.. hatta off road olsun yeter

t1.jpg

t2.jpg

t3.jpg

t4.jpg

t5.jpg

Enigmaxi aramıza hoşgeldiniz,forum kuralları gereyi ve ayrıca biz Toyotacıların esas kurallarından biri olan,profil bilgilerinizi(isim, soyad ve yaş)eksiksiz doldurabilirseniz sizi daha rahat tanıma ve hitap etmiş oluruz.Teşekkürler.

Saolun Koray bey,gezenbilir profilinizide bu şekilde düzenlerseniz,sizinle irtibat kurmak isteyenler daha rahat hitap ederler. ;D

SAYIN HOCAM ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM AMA BİLGİSAYAR OLAYINA PEK Bİ UZAK OLDUĞUMDAN PROFİLİMİ BİLE DÜZENLEYECEĞİMİ SANMIYORUM :smiley: ESKİŞEHİR DE VEYA CİVARINDA TOYOTA CI VAR MI ACABA

Dostum,
Bugün arabanın yaylarını kontrol ettim gerçekten B leri sola A ları da sağa takmışız.Yandık tekrar sök, tak bir sürü iş.

tursan merhaba benim fj 40 da on amortısorleri ducata koydum daha denemedim gelcı arac hala bakımda suan demırcı alı ustada maslak sanayıde arac cok zıplıyor setlerde bunu nasıl gidere bilirim sence

Neden yatık diye kafamı kurcalayıp duruyordu zaten, neyse sebebi belli oldu hiç olmazsa.
Size birşey daha sormak istiyorum, aracınızdaki lastikler 285x75x16 mı? Bende üzerindeki 275x70x16 ları değiştirmek istiyorum.Heralde 285x75 ler problem olmaz?
Saygılar.

tugsan75' Alıntı:
Düşünme bile :eek:

Çekişde hafif rahatlama istiyorsan,katalizörü sök,yerine alev kesicili boru koy(nasıl olsa sensörlerimiz boruda,susturucunun üstünde deyil),diğer susturuculara sakın dokunma,araçda sesden duramazsın.İllaki beygir istiyorsan,iyi bir egzostcuda headers yaptır. ;)

yav derdim çekiş vs.değil.
katalizörü falan çok önceden söktüm..eksozu bırakacam biryerde onun için.son susturucuyu çıkarırsam ,borunun ucunuda biraz kesersem daha yukarı almış,açısını baya rahatlatmış olucam...

ses olur diyorsan yapmam..
beygirimiz yeterince var allaha şükür ;D ;D ;D

fissek' Alıntı:
Neden yatık diye kafamı kurcalayıp duruyordu zaten, neyse sebebi belli oldu hiç olmazsa.
Size birşey daha sormak istiyorum, aracınızdaki lastikler 285x75x16 mı? Bende üzerindeki 275x70x16 ları değiştirmek istiyorum.Heralde 285x75 ler problem olmaz?
Saygılar.

recep aracıda yükselttin zaten ne sorun olacakki.ben şimdi mecburen bir süreliğine ome süsp.ları çıkardım..araca fabrika çıkışı biniyorum yine sorun yok 285 ile..

Çağlarcım egzostcun kankaysa tak dene,ben denedim ;D yaşım 20 ve bekar olsam sökerdim,gerisine sen karar ver.

Recepcim,285/75/16 lastikleri tak dostum,aracın diferansiyel yüksekliğin artar, hemde performansından kaybetmezsin merak etme. ;)

tugsan75' Alıntı:
Çağlarcım egzostcun kankaysa tak dene,ben denedim ;D yaşım 20 ve bekar olsam sökerdim,gerisine sen karar ver.

Recepcim,285/75/16 lastikleri tak dostum,aracın diferansiyel yüksekliğin artar, hemde performansından kaybetmezsin merak etme. ;)

yok ozaman yüksek sesi kafam kaldırmıyor artık ;D ;D ;D

20 yaşında 1400 lük motorsikletimin eksozları açık boru yapmıştımda utanmadan gezerdim birde onla.hey gidi ne kafa ,ne sağlık varmış ;D

tursan merhaba benim fj 40 da on amortısorleri ducata koydum daha denemedim gelcı arac hala bakımda suan demırcı alı ustada maslak sanayıde arac cok zıplıyor setlerde bunu nasıl gidere bilirim sence
[/quote]

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
anadolulucahil

SON KONULAR

Geri