Toyota vs Dıscovery vs Suzuki

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cemtascioglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 141
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,968
Ynt: Toyota vs Dıscovery vs Suzuki

;D ;D ;D ;D ;D

Kürşad japonu alınca hemen uyum sağlamış eskiden ona derdik japonlar geçmeden sen geçme önce onları batır sonra sen şovunu yap diye, şimdi o önden İngilizleri salmış ;D ;D klasik japon taktiği ;)

lexusun artaksiyonu yokmu hiç?

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D

Kürşad japonu alınca hemen uyum sağlamış eskiden ona derdik japonlar geçmeden sen geçme önce onları batır sonra sen şovunu yap diye, şimdi o önden İngilizleri salmış ;D ;D klasik japon taktiği ;)

lexusun artaksiyonu yokmu hiç?

abi valla ustumde Land Rover t-shirtu vardi ;D onlarin gectigi batttigi heryerden lexus da gecti ama takilmayinca fazla video foto yok, hatta bir yerde gectim haberleri olmamis cekememisler ;D

ben oncu olucak tecrubede degilim abi , mecbur kalmazsam asla onden gitmem :D lexus gecti bugun sinavi Cem bile kabul etti ;D hic cussesi gibi hantal degil arazide, sadece araci daha fazla tanimam lazim, acilarina manevralarina alismadim henuz fazla.

Tempus' Alıntı:
abi valla ustumde Land Rover t-shirtu vardi ;D onlarin gectigi batttigi heryerden lexus da gecti ama takilmayinca fazla video foto yok, hatta bir yerde gectim haberleri olmamis cekememisler ;D

ben oncu olucak tecrubede degilim abi , mecbur kalmazsam asla onden gitmem :D lexus gecti bugun sinavi Cem bile kabul etti ;D hic cussesi gibi hantal degil arazide, sadece araci daha fazla tanimam lazim, acilarina manevralarina alismadim henuz fazla.

yani foto video yok ???

Herkes batar çıkar önemli değil, Cem ve Mert e geçmiş olsun ;)

discovery-V8' Alıntı:
yani foto video yok ???

Herkes batar çıkar önemli değil, Cem ve Mert e geçmiş olsun ;)

var var yukleyecekler, kisa bir geziydi ama baya zor yerlerden indik ciktik, hatta gecemeyiz ordan dedigim yerlerden bile gectik bana klasa geri donerdim Cem ile Mertin inadi ve gozu karaligindan gectik bazi yerlerden.

Tabiki herkes batar, bende baticam onlar eglenicek, bir patinaj cektim bir yerde cem arabadan indi kosarak geldi yanima elinde cep telefonu cekmeye ;D bir yerde cem gecemedi, sonra gecemedigi yerin solundan gecti, arkasindan mert geldi ona telsizden diyorli sagdan gitme sakin soldan git, sonra ben gecicem arabadan indi beni gecemedigi yere yonlendirdi sirf debeleneyim diye ;D ;D ;D

bunlarla egleniyoruz, cihan abinin o 10 kere deneyip gecemedigi yerin videosunu 2 senedir izlediginiz gibi ;D ;D ;D yada araba agir ben napayim gibi ;D

Tempus' Alıntı:
var var yukleyecekler, kisa bir geziydi ama baya zor yerlerden indik ciktik, hatta gecemeyiz ordan dedigim yerlerden bile gectik bana klasa geri donerdim Cem ile Mertin inadi ve gozu karaligindan gectik bazi yerlerden.

Tabiki herkes batar, bende baticam onlar eglenicek, bir patinaj cektim bir yerde cem arabadan indi kosarak geldi yanima elinde cep telefonu cekmeye ;D bir yerde cem gecemedi, sonra gecemedigi yerin solundan gecti, arkasindan mert geldi ona telsizden diyorli sagdan gitme sakin soldan git, sonra ben gecicem arabadan indi beni gecemedigi yere yonlendirdi sirf debeleneyim diye ;D ;D ;D

bunlarla egleniyoruz, cihan abinin o 10 kere deneyip gecemedigi yerin videosunu 2 senedir izlediginiz gibi ;D ;D ;D yada araba agir ben napayim gibi ;D

Amannn Cihan deme duyar gelir şimdi açar ağzını yumar gözünü ;D ;D ;D ;D ;D ;D Araba ağır kardeşim adam naapsın ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Amannn Cihan deme duyar gelir şimdi açar ağzını yumar gözünü ;D ;D ;D ;D ;D ;D Araba ağır kardeşim adam naapsın ;D ;D ;D ;D

hahahaha olmaz bunlarsiz olmaz tadi tuzu ;D

Tempus' Alıntı:
hahahaha olmaz bunlarsiz olmaz tadi tuzu ;D

;D ;D ;D Ama bişey söyliimmi biyerde biri çekiyorsa oranın kahramanı aslında çekilendir , çeken genellikle oradan uzak durur ;)

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D Ama bişey söyliimmi biyerde biri çekiyorsa oranın kahramanı aslında çekilendir , çeken genellikle oradan uzak durur ;)

abi bizde gectik ayni yerden geri donmedikki orayi gecmeden yola devam edemezdik zaten bir sekilde gecicekdik ;D

discovery-V8' Alıntı:

;D ;D ;D ;D duyduğuma göre aynen öyle olmuş yavuz abi. ;D ;D ;D

acaglar' Alıntı:
;D ;D ;D ;D duyduğuma göre aynen öyle olmuş yavuz abi. ;D ;D ;D

Varya sizden korkulur, suzuki battiginda boyle demiyordunuz, simdi siz batinca kahraman sizmi oldunuz yuh ya ;D ;D ;D Cem herturlu kahraman bu sekilde ;D

abi boşver bu land rover cılara laf yetiştiremezsin bıdı bıdı konusurlar bosver ;D

discovery-V8' Alıntı:

yavuz abi aynen doğru söylüyorsun... neden land fotosu fazla sorusunun cevabı bu işte.. hatta 2-3 mesaj önce kürşat yazmış... girermiydim? girmezdim demiş ;D
biz cemle beraber landları en iyi şekilde temsil ediyoruz.. herkesin uzaktan seyredip foto çektiği yerlerde 2 tane disco vardı.. ;D ;D

ama batmadanda günün zevki olmuyor.. hadi batalımda eğlence olsun dedik... bu arada benim battığım yerden sadece tolga geçti.. kürşat yine karşı kıyıdaydı ama oraya nerden gitti valla kaçırdım ;D ;D ;D

tolga'nın sizin batığınız yerden gectiğini hatta girip durup sonra geri cıkıp sonra dekrar yavas yavas girip gectiğini gayet guzel sizde biliyorsunuz cem abi o sırada izliyordu ;D ;D,
yapmayın simdi yan cizmeyin ;D ;D

ya ben bu yazılanlara cevap verme geregı duymuyorumda vereyım genede sadece tolga mert ılk battıgı yerden gectı oda kapagaz mert yavas gectı tolgada kılıt var ayrıca kalınan yerlerın hepsınden de kursat gecmedı sallamasın sadece tolga gectı orda bır yerden otekınden denemedı ayrıca tolganın gecısınıde kendıne yormasın kursat arkadasımız yantaraftan hafıf yerden ve araba 7000 devırde gectı kalıcam korkusuylan arabanın yarı omrunu yedi orda tırsak kursat

ben kapa gaz gecmedım yavru kusum ordan ;D mert abı gördu nasıl gectıgımı ;D

cemtascioglu' Alıntı:
ya ben bu yazılanlara cevap verme geregı duymuyorumda vereyım genede sadece tolga mert ılk battıgı yerden gectı oda kapagaz mert yavas gectı tolgada kılıt var ayrıca kalınan yerlerın hepsınden de kursat gecmedı sallamasın sadece tolga gectı orda bır yerden otekınden denemedı ayrıca tolganın gecısınıde kendıne yormasın kursat arkadasımız yantaraftan hafıf yerden ve araba 7000 devırde gectı kalıcam korkusuylan arabanın yarı omrunu yedi orda tırsak kursat

Kürşad itiraf etmiş biyerde ben gördüm, oradan geçemezdim diye ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,606
Kaydolan Son Üyemiz
Alesta 67

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR