Toyota vs Dıscovery vs Suzuki

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cemtascioglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 141
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,971
Ynt: Toyota vs Dıscovery vs Suzuki

Hey yavrum be Japonun ufagi bile koskaca Discolari camur banyosundan sokup cikartiyor ;D ;D ;D 100 beygir diye birde begenmiyorlardi Tolga ;D

Etiketler

nereye çekıyosun sen falan dıyolardı dımı ;D ben dun yazmıstım ama arazıde görüşürüz die ;D

rmz sinir yapma ya ;D bu işler sırayla ;D bı sız bı bız ;D

aytug abıde gelseydı keske ya onuda batırsaydık ;D

şahıslarla alakası yok zaten olayın yanlıs anlasılmasın araçlar ıcın soledım o lafı ;D

Bende geldim tolga cekemezse asilayim diye ama gerek kalmadi bana kendi kucuk ruhu buyuk suzuki cekti aldi v8 leri td5 leri ;D ;D ;D

bunları onden gondersek bır sey yapamıyorlar 2 saat acaba burdan gecermı yok yok su asfalta cıkıp ılerden dalarız fılan dıyorlar bız onden gıdıncede gaza gelıp bızım gectıgımız yerden degıl hafıfınden gecıp offroad yaptık dıyorlar sagda solda ona yanıyorum dımı kardesımmmmm

ınsanlık ıcın kucuk suzukı ıcın buyuk bı adım ;D satmasammı acaba ;D

cemtascioglu' Alıntı:
bunları onden gondersek bır sey yapamıyorlar 2 saat acaba burdan gecermı yok yok su asfalta cıkıp ılerden dalarız fılan dıyorlar bız onden gıdıncede gaza gelıp bızım gectıgımız yerden degıl hafıfınden gecıp offroad yaptık dıyorlar sagda solda ona yanıyorum dımı kardesımmmmm

benmi gideyim Yigen ;D ;D ;D

cem abı sen bekle bı yemek yıyım bı vıdeo daha war telsız konusmalarınız cok fena onuda yuklıcem ozaman gorcez kım kolay yerden kım zor yerden gecmıs kım kıme nerden gecıcegını tiyo vermiş ;D

cemtascioglu' Alıntı:

aynen be kardeşimmm.... ;D ;D

bu arada cem abi 1 kere patdı mert abi 2 kere ;D ;D ;D ;D ;D ;D
sanırım aytuğ abi icin 1 kere fazladan kaldı hahahahaaaaa

Tolga mert abinin ilk kaldıgı(bakın ilk diyorum dikkat edelim buna;) İLK KALDIGI yerden tolga gecti hahahahahaaaaaa

cem abi yaaaa tshirt fln yaptırsaydık lamba fln satardın sn landıda hahahahaaa

SKANDALLL

bu arada Cem in discovery si oranin yabancisi degil benimde orda batmisligim ve arka tamponu kirmisligim var ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,606
Kaydolan Son Üyemiz
Alesta 67

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR