Toyota vs Dıscovery vs Suzuki

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cemtascioglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 141
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,972
Ynt: Toyota vs Dıscovery vs Suzuki

GevherK' Alıntı:
bu arada cem abi 1 kere patdı mert abi 2 kere ;D ;D ;D ;D ;D ;D
sanırım aytuğ abi icin 1 kere fazladan kaldı hahahahaaaaa

Tolga mert abinin ilk kaldıgı(bakın ilk diyorum dikkat edelim buna;) İLK KALDIGI yerden tolga gecti hahahahahaaaaaa

cem abi yaaaa tshirt fln yaptırsaydık lamba fln satardın sn landıda hahahahaaa

SKANDALLL

gevher ayni yerden benim ve tolganin gecisini cekmedinmi ;D

Etiketler

altay41' Alıntı:
Kursat,
senın sımdı daha agır takılman lazım,mutevazı olman lazım,arkadasları uzme :-[ :-[ :-[

yok abi biz takiliyoruz birbirimize yarin ben baticam aynisini onlar yapicak ;D

ben yokken arkamdan atıp tutmuslar yıne bak ... olm sabaha kadar heryere gırer cıkarım ben...

kalacagımı bilsemde gırerım.. kıvırmam.. ;D ;D

bısey sorucam bu landların kaldıgı yerde japonların gecıs resımlerını yada vıdeolarını koysanıza bı gorelım..

yokmu yoksa .... yoksa ordan gecmedınızmı ;D ;D ;D

yoksa cesaret edemeyıp baska yerdenmı gectınız ;D ;D ;D

acaglar' Alıntı:
ben yokken arkamdan atıp tutmuslar yıne bak ... olm sabaha kadar heryere gırer cıkarım ben...

bısey sorucam bu landların kaldıgı yerde japonların gecıs resımlerını yada vıdeolarını koysanıza bı gorelım..

ltfiiiiinn yaaaaaaaa yparmiyiz oyle biseeeeeyyyy
simdi ekliyorm videlari

war war olmazmı olmasada land cılar bılıyoya o bıze yetıyo zaten sıkıntı yok ;D

acaglar' Alıntı:

aytug gayet gectik az sonra gelir videolar fotolar ;D ama ben cemlere dedim ordan gecmeyin kalirsiniz diye dinletemedim ;D

valla Cem bana kendi agziyla, snein arac sinavdan gecti batiramadik bugun dedi ;D ;D ;D

[attachment=1]

DSCN0690.jpg

DSCN0691.jpg

DSCN0692.jpg

DSCN0696.jpg

mert abının kaldıgı yerden gecısım ;D

DSCN0695.jpg

DSCN0696.jpg

DSCN0697.jpg

buda cem abının telsızdekı sozlerıne dıkkat edın ;D cem abı dıyokı mert sakın sagdan gelme soldan gel ;D

http://www.dailymotion.com/video/xdhvr8_dscn0568_auto

tolgas' Alıntı:
buda cem abının telsızdekı sozlerıne dıkkat edın ;D cem abı dıyokı mert sakın sagdan gelme soldan gel ;D

http://www.dailymotion.com/video/xdhvr8_dscn0568_auto

banada geldi sagdan gel diye isaret yapti dedigi yerden gectim ;D ;D ;D batiricak beni umidiyle indi arabadan izlemek icin ;D ;D ;D

kursat abi ile tolga ayni anda gectikleri icin kursat abi sni gectikden sonra cekebildim

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=57117.msg660587#msg660587

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,606
Kaydolan Son Üyemiz
Alesta 67

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR