Toyota vs Dıscovery vs Suzuki

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cemtascioglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 141
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,965
Ynt: Toyota vs Dıscovery vs Suzuki

acaglar' Alıntı:
;D ;D ;D olm benım sorento hiç bi yerde kalmıyor neden araziye girmiyor.. sanırım bazı arkadaşlarda öyle olmuş bu gezide ;D ;D ;D ;D heryere girmeyince doğal olarak kalmıyorsun... ;D ;D ;D

evet evet aytuğ kardeşim... bencede arazinin kralı sorento... ;D ;D ben hiç battığını kaldığnı görmedim... acaba neden ?? ;D ;D ;D

Etiketler

Çok güzel bir eğlence olmuş..Bizim de en azından fotoğrafları takip ederk hoş vakit geçirmemize sebep olduğunuz için teşekkürler..Gezi rotası hakkında bilgi alabilmem mümkünmüdür ?

Saygılarımla

Cenk

Yuh varya, tum gezi boyunca gectiginiz heryerden gectim , sadece battiginiz dere gecisinde sizin camislar yolu kapadigindan ayni derenin 1 metre daha yukarisindan gectim , demediginiz kalmadi ;D sonra cemin gecemedigi ve mertin de solundan gectigi tumsekligin ustundeng ecip gittim ama bunu soyleyen yok ;D

O dere gecisinde Mertin battigi yerden rahat gecerdim, ama Cem in battigi yerden arabayi kirmadan gecmek zor, suratli girip arabayi karsiya vurarak atmak tek care onuda hayatta yapmam. Benim icin amac o dereyi gecmektir, en mantikli yeri bulur, en mantikli sekilde gecerim, en mantikli secenek ne kadar kolay olur ne kadar zor orasi farketmez. iste hendek iste deve siz asos a gidin gelin tekrar gideriz bu sefer tam takim, istediginiz yerden gecis denemeleri yapariz ;D ;D ;D

o tepeden inme konusundada, Cem kendisi dedi buyuk bir arac yukarida subap olarak kalsin, karsiya gecemezsek, yukaridada arac olmazsa cekicek hayatta ordan cikamayiz dedi o yuzden ben orda bekledim sizin gel demenizi simdi carpitiyorlar ya ;D

ben zaten hic inkar etmiyorum ben temkinliyim , sizin gozunuz kara, siz olmasaniz ben arabayi oraya bile sokmam belki ama sizinle egleniyoruz keyif aliyorum ondan giriyorum :smiley:

guzel bir gun gecirdim cok eglendim, saolun varolun iyiki varsiniz :smiley:

Bulent abi ve Olcayto abi nin eksikliklerini hissettim ama ;D

Tolga tarafsız bir gözlemci olarak sen söyle Toyota kötümüydü yada ben bu discoteklerin geçtiği nerden geçemedim ;D

sen acele ettın yanından gectın bıdahakı sefere beklersın aynı yerden gecersınız o zaman ölcerız hangısının ii oldugunu ;D

resimler çok güzel kum geçişi ve çamur geçişleri aracınızı sınırlarına kadar zorladığınızı gösteriyor..sanırım tam donanımlı bu araçlar..tebrik ederim.

tolgas' Alıntı:
sen acele ettın yanından gectın bıdahakı sefere beklersın aynı yerden gecersınız o zaman ölcerız hangısının ii oldugunu ;D

bilseydim boyle olcağını açardım kollarımı dururdum karşısında gitme derdim ;D

neyse Derya abiyle konustum bizi Lopez e götürücek ;D

Tempus' Alıntı:
ben zaten hic inkar etmiyorum ben temkinliyim , sizin gozunuz kara, siz olmasaniz ben arabayi oraya bile sokmam belki ama sizinle egleniyoruz keyif aliyorum ondan giriyorum :smiley:

arkadaşlar ben bunun üzerine daha bişi demem... herşey ortada zaten ;D ;D ;D

haftaya team 34 ekibinin maceraları ile başlamak çok keyif veriyor ;D

Kmtn' Alıntı:
haftaya team 34 ekibinin maceraları ile başlamak çok keyif veriyor ;D

daha dur abi... esas aksyon bu hafta sonu olacak... asosta deli parkur hazırlıyoruz cemle beraber... akııllar çıkacak ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,606
Kaydolan Son Üyemiz
Alesta 67

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR