Toyota Landcruiser LJ73

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 341
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,674
Ynt: Toyota Landcruiser LJ73

Tempus' Alıntı:
Abi seninki onun varmak istediği yerde zaten ;D
Kasa ve şase aynı,benimki ide kzj73,sadece ön farklı.
Tuğsan ın elden geçirip,problemli olan yerleri kontrol etmekte fayda var diye düşünüyorum.

Etiketler

tugsan75' Alıntı:
Aynen dostum, hayatımda ilk defa böyle bir işe girdim. Aslında deyişikde gelmedi değil hani,macera oldu bize. Ver parayı al temiz makinayı, yap binin dışında deyişik bir duygu. Her civata-somununa kadar iyice yaşıyorsun olayı. Birde en merak ettiğim,salon salomanje 80 ve 100 den sonra ufak kasa nasıl olacak. Yıllar önce Pajero 3 kapım vardı ama inan hatırlamıyorum :smiley:

Abi çok daha avantajlı olacağı kesin.
Tabi avantajla beraber gelen bir ton dezavantajda gelecektir.
Kaç lastik takacaksın abi aracına???
Büyük ihtimalle Bogger olurda :smiley: Ebatını merak ettim.

tugsan75' Alıntı:
Hoşbulduk Recebim,valla aslında Heytem abi ve Ahmet abi varken 70 kasa uzmanları bende elimden geldiğince bilgi paylaşımında bulunacağım.

Senin 73 ü incelemn açısından benim yaşadıklarımı sende kontrol edersen,kafan rahat olur dostum.Senin makina zaten temizde,genede bir bak belirttiğim yerlere.

Bu arada en önemli şey enjektörler,aldığımda araç 130/140 rahat gidiyordu,sonra pompacıya gittim ve adam dediki; Abi 4 enjektöründe işiyor, deyiştirmemiz lazım.makinayı eline alırsın dedi.

Deyiştirdik, meğer araç gitmiyormuş daha önce ;D ;D ;D

Tuğsan,Allah kolaylık versin,işin zor kardeşim.
Zaten Ahmet abi ve heytem abiye ne zaman kafama birşey takılsa soruyorum ve onlarda sağolsunlar her türlü yardımcı oluyorlar.

ict3055' Alıntı:
Abi çok daha avantajlı olacağı kesin.
Tabi avantajla beraber gelen bir ton dezavantajda gelecektir.
Kaç lastik takacaksın abi aracına???
Büyük ihtimalle Bogger olurda :smiley: Ebatını merak ettim.

Resimlerde gözüken 235/85/16 ları sattım ufak geldi.

Lastik olarak 285/75/16 taktım şuan yani 33 e denk geliyor daha fazla büyütmem,jant olarakda 80 kasa Lexus jantlarını taktım. Ama uyugun bir ayna mahruti ayarlarsam o zaman bakarız duruma.

Booger için henüz vakit var,enazından öncelik listesini tamamlamam gerekiyor ;D Sonra Erkancığımla özel bir gece geçireceğiz tabiki ;D ;D ;D

whiteagle' Alıntı:
Harika araç maşallah
Aracınıza yakından canlı bakılınca daha heybetli duruyor.
Bu araç için tasis antalyaya gidecektim işlerden dolayı gidemedim size nasip miş :smiley:
Örnek olacak bir tane daha 70 serisi uykudan uyandırılıyor.

tasiş uzmanı ilhan:smiley:))

Tuğsan Bey;
çok hızlı gidiyorsunuz nazar değmesin. bitince acayip keyif oluyor. tekerleriniz düz bassın. kazasız belasız sürüşler.. LC Owners dan dolayı GB ye bayadır bakmıyordum yeni gördüm. kolaylılklar dilerim kayseriden selamlar..

Hasim abi selam seni burada görmek çok güzel.
Yaşlı atmacayı gördüm harika araç oluyor. Yaşlı atmacayı gençleştiriyorsun :smiley:

hselcuk' Alıntı:
Tuğsan Bey;
çok hızlı gidiyorsunuz nazar değmesin. bitince acayip keyif oluyor. tekerleriniz düz bassın. kazasız belasız sürüşler.. LC Owners dan dolayı GB ye bayadır bakmıyordum yeni gördüm. kolaylılklar dilerim kayseriden selamlar..

Çok saolasın Haşim bey,valla sizinkinin yanında benimki çerez kalıyor,siz aracınızı baştan yarattınız resmen ama ileride TOYOTA servisi açınca bende sizinki gibi araçlar toplayacağım ;D ;D ;D

Birde bu fotoğraflar 2 aylık,görüntü bozuk olanları ayıklıyorum hep cep telefonuyla cektiğim için biraz özensiz çekmişim. Bu hafta güzel görüntüler koyacağım. :D

Tuğsan abi öncelikle hayırlı olsun yeni aracın .Maşallah çok diri bi araç , bunuda senin 80 gibi yaparsan tadından yenmez valla :smiley: 80 kırılmak bozulmak bilmiyor inanki.

neuerhan' Alıntı:
Tuğsan abi öncelikle hayırlı olsun yeni aracın .Maşallah çok diri bi araç , bunuda senin 80 gibi yaparsan tadından yenmez valla :smiley: 80 kırılmak bozulmak bilmiyor inanki.

Saolasın Erhanım,şunu tüm samimiyetimle söylüyorum bugüne kadar satıp pişman olduğum tek araçtır 80 kasa Toyotam,birgün kesin birdaha alacağim,o apayrı bir araç :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri