Toyota Landcruiser LJ73

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 341
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,678
Ynt: Toyota Landcruiser LJ73

Tempus' Alıntı:
e bir zamet benimki 3 aydir bekliyor araya kaynadın ;D

benim çocuğunda fotolarını koy arada bari ;D

Bu hafta uğramam ama pazartesi artık gitmeye tekrar başlayacağım ozaman çeker eklerim,aradığımda hep senin aracı yaptıklarını söylediler :

Etiketler

tugsan75' Alıntı:
Evet 2 aylık fotolar olunca biraz hızlı ilerliyoruz,kaporta kısmına geçeceğiz şimdi ;D

Gördüm Gördüm...
Bu yıl çürük araçlar moda oldu...
Neyse tertemiz yaparsınız onu...
Merakla bekliyoruz gelişmeleri ve ardından arazideki kabiliyetlerini :smiley:

Yarın Sabaha biter mi araç :D :D :D

fissek' Alıntı:
Tuğsan,hoş geldin.:smiley:
Senin çalışma bize de kılavuz olacak,çok faydalı.

Hoşbulduk Recebim,valla aslında Heytem abi ve Ahmet abi varken 70 kasa uzmanları bende elimden geldiğince bilgi paylaşımında bulunacağım.

Senin 73 ü incelemn açısından benim yaşadıklarımı sende kontrol edersen,kafan rahat olur dostum.Senin makina zaten temizde,genede bir bak belirttiğim yerlere.

Bu arada en önemli şey enjektörler,aldığımda araç 130/140 rahat gidiyordu,sonra pompacıya gittim ve adam dediki; Abi 4 enjektöründe işiyor, deyiştirmemiz lazım.makinayı eline alırsın dedi.

Deyiştirdik, meğer araç gitmiyormuş daha önce ;D ;D ;D

tugsan75' Alıntı:
Hoşbulduk Recebim,valla aslında Heytem abi ve Ahmet abi varken 70 kasa uzmanları bende elimden geldiğince bilgi paylaşımında bulunacağım.

Senin 73 ü incelemn açısından benim yaşadıklarımı sende kontrol edersen,kafan rahat olur dostum.Senin makina zaten temizde,genede bir bak belirttiğim yerlere.

Bu arada en önemli şey enjektörler,aldığımda araç 130/140 rahat gidiyordu,sonra pompacıya gittim ve adam dediki; Abi 4 enjektöründe işiyor, deyiştirmemiz lazım.makinayı eline alırsın dedi.

Deyiştirdik, meğer araç gitmiyormuş daha önce ;D ;D ;D

250 yapiyor artık desene ;D

ict3055' Alıntı:
Gördüm Gördüm...
Bu yıl çürük araçlar moda oldu...
Neyse tertemiz yaparsınız onu...
Merakla bekliyoruz gelişmeleri ve ardından arazideki kabiliyetlerini :smiley:

Yarın Sabaha biter mi araç :D :D :D

Aynen dostum, hayatımda ilk defa böyle bir işe girdim. Aslında deyişikde gelmedi değil hani,macera oldu bize. Ver parayı al temiz makinayı, yap binin dışında deyişik bir duygu. Her civata-somununa kadar iyice yaşıyorsun olayı. Birde en merak ettiğim,salon salomanje 80 ve 100 den sonra ufak kasa nasıl olacak. Yıllar önce Pajero 3 kapım vardı ama inan hatırlamıyorum :smiley:

Tempus' Alıntı:
250 yapiyor artık desene ;D

Yok 250 deyilde,özellikle alt devirlerim sanki ayna mahruti takmış gibi çok kuvvetlendi,çok hesaplayamamıştım(kaporta-boyaya girdi)yakıt farketti,makinanın sesi deyişti,gibi farklılıklar. ;)

tugsan75' Alıntı:
Yok 250 deyilde,özellikle alt devirlerim sanki ayna mahruti takmış gibi çok kuvvetlendi,çok hesaplayamamıştım(kaporta-boyaya girdi)yakıt farketti,makinanın sesi deyişti,gibi farklılıklar. ;)

benim motorda da enjektör varmıydı ;D ;D ;D ;D

Biraz çürük resmi koyalım :smiley: Bu gördüğünüz bütün çürükler çelik macun denilen bir macunla çok iyi kamufle edilmiş yani anlamak neredeyse imkansız hatta dıştan hiç. Kazıyıp kurcaladıkca çıktı oertaya.

SAM_3541.JPG

SAM_3542.JPG

SAM_3546.JPG

SAM_3547.JPG

SAM_3548.JPG

Tuğsan hayırlısı olsun güle güle kullan güzel araç şu parça senin araca uyar belki ilanı görmemişsindir http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=82030.msg1040106#msg1040106

pancarmotorcu' Alıntı:
Tuğsan hayırlısı olsun güle güle kullan güzel araç şu parça senin araca uyar belki ilanı görmemişsindir http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=82030.msg1040106#msg1040106

Hasancığım saolasın, İlhan beyden başka bir orjinal gösterge aldm geçen ay mesajlarımda da kendisine teşekkür ettim belki arada kaçırdın :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,809
Kayıtlı Üye Sayımız
166,613
Kaydolan Son Üyemiz
Hilmi316

SON MESAJLAR

SON KONULAR